Ezektől nagyon kész vagyok... talán ezeréves történelmünk alatt sose volt ilyen "országvezetés", akit ennyire nem érdekelt semmi, csak a saját zsebének tömése és tette azt ennyire arcpirító arroganciával
Látom, kend nem bír má magával... bár igazából én is szevedek, mint a kutya... holnap céges péntbóll, vasárnap röfögés a sárban... én meg nem tudok egy hangosat fingani, úgy fáj még a hátam... tehát ez mind kimarad sajna... node majd jövő hétvégén
most mostam le kiálló lábujjaimat ultradermmel ..... mert tiszta olaj volt...meg a gipszet is le kellett mosnom...még szerencse , hogy valamennyire vízhatlan lett a sok narancssárgától
CSAk fél füllel muszály hallgatnom, amit a zasszony néz. Valami népbutító baromság az ertéelen. Én már évek óta nem nézek tévét.... Legutóbb az Erzbergrodeót néztem végig, amit a zozi küldött... azelőtt má nemtom mi volt
én nem, csak nem tudok hozzászolni
csak annyit hogy b.szodjon meg az összes sötétzöld...amig meg nem hajlandoak a komprumisszumra addig arra kell menni amerre a motor visz
Mi tényleg fizetnénk azért, hogy basztatás nélkül motorozhassunk valahol kedvünkre... de nincs rá lehetőség... bár ha ráadásul azt hallom a médiában, hogy a meg nem valósult kormányzati negyed is 12 milliárdba került nekünk, adófizetőknek... hát ökölbe szorul a kezem....
nikk jól mondja,,az ország leszarja h ha autópályát kell építeni mit rombolnak le,,nekik jólegyen azalényeg,,más nem...meg nembaj ha valami nem ésszerű,,megcsináljáj hogy nekik legyen jó...csak egy szempotból néznek mindent...aztseértem minek basztatják az endurosokat,,crossosokat,,nemhogy 20 km-enként építenének enduropályákat..... 1 megyényi enduropálya kevesebbe kerülne mint 10 km autópálya. és akkor nemlenne vita h szétbasszuk az erdőt,,meg így meg úgy... kijelölt erdőrész lenne nekünk lekerítve azt sanyi... de itt ésszerűség nincs....amiből sok pénzt tudnak szerezni csak az jó nekik..saját érdekeiket nézik
Egyébként ma Szekszárdon jártam. Helyi srácok mondták, hogy a város Bátaszék felőli oldalán egy komplett hegyet hordanak el az épülő M6-os alapozásához.... még egy crosspálya is volt ott, senkit nem érdekelt... nos, akkor hogy is állunk a természetkárosítás terén? Mi a sorrend?
Na, akkor egy-két év télleg nem tétel... és még arról nem is beszéltünk, mi van, ha valóban, mondjuk évvesztes a vas. A KTM kereskedő cimbim most mutatott zsír 06-os exc 250-et... újként fog forgalomba kerülni
A múltkor, amikor olyan trágár voltam, akkor is ezek bohóckodtak a tévében... nem jó helyre írtam a véleményemet
már tele a farkam
...a zúr mondá kelj fel és járj
Gipszre addig ki vigyázott?
csak annyit hogy b.szodjon meg az összes sötétzöld...amig meg nem hajlandoak a komprumisszumra addig arra kell menni amerre a motor visz