Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés!
Köszi szépen! Ha van vmi akkor majd úgyis szólok, azt felnézel! Jövö7en kiderül minden!
huuuuu.....
elvittem ma a telót a Décziékhez.....összerakták volna ma csak 1 volt a gond..ehez ilyen fajta szimeringet csak holnapra tudnak szerezni és igy csak holnapra lesz telóm na de sebaj.....ma küldték a mélt a motormannosok hogy holnapra itt van a berúgó!
a-a
Csiszi Feka Benke Tomika melózott!
sok sikert!
Jaj, hallod te nem melóztál vmikor a régészeknél?
Jaja láttam és olvastam! NAgyon frappáns és tuti dolgot írtál a csolnoki versenyről! Hát én most nyomom a matekot, mert kedden szigorlat!
Hát motorügyben nincs sok, még nem sikerült beszélnem a sráccal mözö ügyben,de ha lehet akkor 7végén megnézném! És ha minden jól megy és a szigorlat is akkor kedden el is hoznám! De ez ég csak terv, hisz még nem is láttam! De ha elhozom, vagy voltam megnézni azt úgyis beírom majd vmelyik topicba!
hali!
De-de ott van!
Ma voltam a pályán is lennt. Nehogymár ott is majdnem megborultam párszor
www.terepmotorosok.hu -nak az egyik szerkesztő féléje lettem.
Veled miújság?
hali
Hy skYro! Ez nem tokodn a valamikori tavaknál van?
Amúgy mizus veled?
aMúgy Üdv mindenkinek!
Helló!
Engem Yz 85 (05')-re érdekelne első ill. hátsó sárvédőre teljes One-os matrica. Tudnál mondani egy sacc/kb árat? Köszi szépen!
én 2.ra sem mentem fel
de ha bele döglök akkor is felmegyek 1x...remélem
de a siratóhoz vezető út sem volt semmi
elmentem egy másik irányba ott egy olyan rét volt hogy tiszta gaz volt és egy sirató (az könnyebb volt). De végülis a semmibe mentél mert csak néha láttad, hogy út van. Vicces volt mert voltak benne "lépcsők" és azon majdnem hanyatt estem
én tegnap csak eldölöngéltem...
pár hete volt ugyan az mint neked....még a vissza csuszás is stimmel, aztán mérgemben nekimentem még1szer akkor már simán felmentem
köszi

jaja rám mászott a motor
de ááh leglagalább 2-3 métert csúsztam vissza úgy hogy a lábam beszorult a kormányhoz... szegény motor
lefeküdtél csak azért hogy jobban tud érzékeltetni az emelkedő nagyságát?
tegnap én is hasonlót müveltem
Skyro bácsi, maga milyen oldalt szokott belinkelni ahol mindenféle suzukit lehet beazonosítani?
jah és eltaláltam egy fát (megint de most a jobb oldalon)
hát megint ISTEN ÁLDJA A KÉZVÉDŐT!
jah és felforrt a vize a motornak
Hellotok
Mitörtént veletek mostanában?
Én neki mentem egy siratónak és a ez lett a következménye (Durván 70°os a sirató)
Holnap Gyurikával megyünk osztálykirándulásra A sors akarta így Ugyan oda megyünk mint Ők
Árakat is akarunk.. Mondjuk egy monsteres szett 2004-es kx250f-re?