akkor voltunk egy koncerten együtt...aztán akkor még január másodikán is ráadást csináltak azon is ott voltam....
aztán ami nagyon lényeges volt az életemben 1979 szeptember 23.-án a budai ifi parkban voltam 20 forintos jeggyel ami azért fontos...mert az volt a "nagy buli".ott vették fel a lemezt akkor
olyan szar valami a gépemen ...hogy mondjuk egyik topikból át akarok menni vagy hozzászólok vagy frissítek fél percre eltűnik minden és lassan betölt.
akármelyik böngészővek erőltetem ...de a másik szonában minden oké...tehát az én gépemben a hiba...
letöröltem mozillát és őjat tettem azzal se meg operával se de az explorerrel se..
igen nikk jól mondja ez a 40 le-s vastankos változat.
adatok a motorról!:
RMX 250 S,vagy R kipuff az már nem gyári rajta! ezért nem tom biztosra 1993-as az tuti
Overall Length: 2 205 mm (86.8 in)
Overall Width: 885 mm (34.8 in)
Overall Height: 1 230 mm (48.4 in)
Wheelbase: 1 475 mm (58.1 in)
Dry Weight: 113 kg (249 lbs)
Engine type: Water-cooled 249 cc 1-cylinder 2-stroke. 40 hp/ 8,000 rpm, 3,8 kg-m/ 6,500 rpm.
Click on the image for larger format.
szerintem nem lehet rossz a motor,,250 ért jobbat ennél nem kapsz szerintem,,endurozni jóók ezek nagyon.....igaz hogy nekem az 1993 as P verzió van ami műanyag tankos,és 52 hp ,,kicsit másabb mert nekem a blokkk szinte azt tudja mint egy RM,, KEIHIN karbi van rajta mintaz Rm en,,vastankoson meg MIKUNI van,,kisebb teljesítményt ellátó karbi... meg kipuffba is van folytás,,meg különolajosak a vastankosak ( én biztos hogy kikötném abba apillanatban ahogy megvettem) 15 éves motornál sose lehet tudni mikor szarik be a különolajzás....... én cska annnyit tanácsolok hogy nézzétek mega motort mert ennyiért jobbat nem lehet kapni! ha 3 ba csuma gázra nem emeli magát akkor haggyátok is ott,,mert az már sok km es meg kérdezgessétek légszűrőt mennyi ideinte olajozta,,lánc milyne lánckerekek,,mert egy normálisabb láncszett is min 25 ft,,d einkább 30-35 k átkell nézni és akkor nem lehet nagy gond
jövőhéten küldöm összeset ...megvan minden cd/dvd ...minden koncerten ott csápoltam ami lényeges ...meg nem lényegesen is.... nagy piramisos fasz vagyok ...
jajj aranyos vagy hát itt lakom én is itt endurózom 100 éve ...csak nem tudtam hol van..
szóval tokodon az off roadon..de a fűból itélve ott van ahol van egy placc a gete alatt kábé középen
Nem tartom számon a Sanyika önálló próbálkozásait... már lassan a piramis lemezekre sem emléxem külön-külön. Pedig az még volt valami... Fáradt vagy és úgy érzed, hogy széjjeltép a szél
jaja jelent meg révész sándor címmel....
aztán még egy révész és most a legutolsó eddigi a változtam ...ezen van a vigyázz a madárra...bonusban
de ez egy nagyon régi dal amúgy ...csak azt akartam mondani ...
Hali! AholskYro elesett az arrafelé van, h ha dorogról mész tokod felé és az eleján van a lenygelpiac. Ha nem vasárnap mész arra mikor piac van akkor teljesen jól látható az út ami hátra tudsz menni ahol ilyen kertesházaknál jutsz ki. Ballra felfelé kell menni az utcában ami átvált zúzott kőútraAz már a valamikori tavakhoz visz! Ha ennél részletesebb infóra van szükséged írik még!
Nem tudom, h van-e rendszám a mocidon, de érdekel azt is letudom írni, h a kertvárosi vasútállomástól, h jutsz el földúton a lengyelpiac területére!
Francia motoros TV ből lett felvéve
aztán ami nagyon lényeges volt az életemben 1979 szeptember 23.-án a budai ifi parkban voltam 20 forintos jeggyel ami azért fontos...mert az volt a "nagy buli".ott vették fel a lemezt akkor
kertvárosi vége a vasútnál nagyon kemény
köszönöm mindenkinek a segítséget
csao
jah lehet hogy meleg volt a talaj.. áh hideg volt a kipufogó
És én csak ezen az egy koncertjükön voltam
akármelyik böngészővek erőltetem ...de a másik szonában minden oké...tehát az én gépemben a hiba...
letöröltem mozillát és őjat tettem azzal se meg operával se de az explorerrel se..
adatok a motorról!:
RMX 250 S,vagy R kipuff az már nem gyári rajta! ezért nem tom biztosra 1993-as az tuti
Overall Length: 2 205 mm (86.8 in)
Overall Width: 885 mm (34.8 in)
Overall Height: 1 230 mm (48.4 in)
Wheelbase: 1 475 mm (58.1 in)
Dry Weight: 113 kg (249 lbs)
Engine type: Water-cooled 249 cc 1-cylinder 2-stroke. 40 hp/ 8,000 rpm, 3,8 kg-m/ 6,500 rpm.
Click on the image for larger format.
szerintem nem lehet rossz a motor,,250 ért jobbat ennél nem kapsz szerintem,,endurozni jóók ezek nagyon.....igaz hogy nekem az 1993 as P verzió van ami műanyag tankos,és 52 hp ,,kicsit másabb mert nekem a blokkk szinte azt tudja mint egy RM,, KEIHIN karbi van rajta mintaz Rm en,,vastankoson meg MIKUNI van,,kisebb teljesítményt ellátó karbi... meg kipuffba is van folytás,,meg különolajosak a vastankosak ( én biztos hogy kikötném abba apillanatban ahogy megvettem) 15 éves motornál sose lehet tudni mikor szarik be a különolajzás....... én cska annnyit tanácsolok hogy nézzétek mega motort mert ennyiért jobbat nem lehet kapni! ha 3 ba csuma gázra nem emeli magát akkor haggyátok is ott,,mert az már sok km es
szóval tokodon az off roadon..de a fűból itélve ott van ahol van egy placc a gete alatt kábé középen
Nem tartom számon a Sanyika önálló próbálkozásait... már lassan a piramis lemezekre sem emléxem külön-külön. Pedig az még volt valami... Fáradt vagy és úgy érzed, hogy széjjeltép a szél
aztán még egy révész és most a legutolsó eddigi a változtam ...ezen van a vigyázz a madárra...bonusban
de ez egy nagyon régi dal amúgy ...csak azt akartam mondani ...
Nem tudom, h van-e rendszám a mocidon, de érdekel azt is letudom írni, h a kertvárosi vasútállomástól, h jutsz el földúton a lengyelpiac területére!