Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Serfozo barátom merre endúrózól?
Ok. Gyere.
én kimegyek olyan 1 ora kőrül.
azért nem válaszolnak mert ők már kint vannak a pályán
Jóóóóóóó regelt Vietnáááám. Ki jön ma a ferihegyre? Ismét megkérdezem, mert tegnapon nem jöttene válasza.
köszi ....
Zoozee!
http://shop.redracing.hu/index...
Itt keress rá arra, hogy Honda Tact, és ki fog dobni egy csomó alkatrészt, köztük lesz ékszíj is. Nem tudom, hogy ez gyári-e
jaja most megyek ki és bepakolom a telókat.....aztán pont jó az idő egy kis endúrózásra
ez is nagy zene volt
na mivan kurvák alszotok mikor szemelvények zoozee életéből című műsor megy a topikba vazze?
meg az ergo-tól a ballag a katonát is szarrá hallgattatták velünk az öregek mikor kopaszok voltunk....
ő ott volt katona ahol én egy darabig .... csak én 1986 febr.26.szerda - 87.aug.14.péntek -ig voltam /18 hónap/ katona....tata,nagyoroszi meg néhány apróbb falu....
felmosatták vele a folyosót és kellett integetnie a végén a ronggyal és kiabálnia, hogy hahó öcsi
viszont nagy hátránya , hogy endurózni nem jó...crossba meg felesleges
ezért látni minden vb gépen dehogy látni
egyszóvel pénzkidobás..és akadály a haladásban....
amitől endurózásban félteni lehet a tárcsát azt ez nem védi meg....viszont 20 méterenként belemenő sár meg faágak csak hátráltatnak...talán még egyes jólsikerült darabok a hűtést is rontják.....szóval nem tennék rá még pénzért se és nem azért mert amúgy meg szarul néz ki ....
morgen
persze hogy érdemes! nem sérti meg a tárcsát,,ha valami durva dolog hozzáér,,meg sárban ,,fékbetéthez kerül sár úgy koptatjaa fékbetétet minta fene,,jó dolog eza védő......ha van rá pénzed sztem mindenképp vedd meg.
nah az király végre valahára megérkezett akkor
na re..............
megjött ma a berúgó + a telókat is elhoztam ...egyszóval végre tökéletes a gép.....
Hellósztok!
féktárcsavédőt érdemes tenni a gépre?
Az fain... jó hangos lehet.... bár amíg nem viszik le a ház tetejét, addíg nincs nagy vész... gondolom
jóccakát
Ezt látni a kertből egésznap
Aha... majdnem eltaláltam... de végülis így logikus a reptéri repkedés.... jóccakát
Mikor nyugszik minden szépen csendesen, csak a honvéd nem pihen
Nem pest ferihegyi reptér mellett
Akko én is megyek jó éjt