Én amondo vagyok hogy a biztonság az elsödleges és a futomün sok mulik ,na meg a féken ,neked szerintem még elgurul igy egy darabig ,tanulni jó ,én is csak tavaj vettem észre hogy gyenge a futomüvem mert az istennek se tudtam gyorsulni ,és nem mertem nagyot ugrani mert szétverte a kezem a válalam meg mindenem . Úgyhogy ha lesz rávalo Szerintem ez legyen a legelsö amit megcsináltadsz
oksa majd ha lessz pénzem akor elviszem..csak az a gáz hogy már sajnálom rá költeni a pénzt met igy is..130 ba van benne és faszom kivan már hogy minden pénz erre megy el.....már ebből van elegem jó persze..ez ilyen sport..de akor is....
A felsö csavar meg van szakadva ,és nem lehetett álitani a kirugozást ,még mondtam is hogy az elugrásnál lök egyet mikor elhagya a foldet .Szerintem szedd ki és vidd el azt is ,az olajcserét is megérdemli a hátso .A futomü a lelke a motornak ,egy jó futomü felér 10 loerövel!
hmmm nem tudok sehogy sem kimenni viszont holnap Monorra megyünk ismét, szóval ha lessz kedved kinézhetsz és csapatunk egy jót de csak akkor jöhetsz ha mész az RM-emmel
na re nagyon vad a gépezet
hát merre endurózzak?
gyere/tek le monorra a pályára, és odáig én is el tudok menni, és akkor csapathatunk egy karistot valamerre
kár hogy holnap nem megyünk....
ezek valamelyikére érdemes beruházni? mennyiért vannak ezek újonnan ?
melyik jobb?
mikor lesztek ferihegyen
hát merre endurózzak?
gyere/tek le monorra a pályára, és odáig én is el tudok menni, és akkor csapathatunk egy karistot valamerre
amúgy köszi