Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én amondo vagyok hogy a biztonság az elsödleges és a futomün sok mulik ,na meg a féken ,neked szerintem még elgurul igy egy darabig ,tanulni jó ,én is csak tavaj vettem észre hogy gyenge a futomüvem mert az istennek se tudtam gyorsulni ,és nem mertem nagyot ugrani mert szétverte a kezem a válalam meg mindenem . Úgyhogy ha lesz rávalo Szerintem ez legyen a legelsö amit megcsináltadsz
oksa majd ha lessz pénzem akor elviszem..csak az a gáz hogy már sajnálom rá költeni a pénzt met igy is..130 ba van benne és faszom kivan már hogy minden pénz erre megy el.....már ebből van elegem jó persze..ez ilyen sport..de akor is....
Hali! Húzhacc még egy strigulát a tejjesen felesleges vélemény mellé. Sőt, sztem azon dolgok egyike lenne, ami az elsők között törik le rendes terepen
A felsö csavar meg van szakadva ,és nem lehetett álitani a kirugozást ,még mondtam is hogy az elugrásnál lök egyet mikor elhagya a foldet .Szerintem szedd ki és vidd el azt is ,az olajcserét is megérdemli a hátso .A futomü a lelke a motornak ,egy jó futomü felér 10 loerövel!
azt nem vittem be...de azzal pontosan mi is volt a baj? mert nem tom..én ugy érzem hogy azzal nincs semmi gond
A hátsot is megtudták csinálni?
az zsír nekem meg megjött a berúgó tegnap, és a telót is megcsináltattam a Décziéknél...mostmár minden tökéletes a motoron
Mostmár bármikor jöhet! ugyhogy motorozni se megyek meszire ,Bugyi negyed ora
mi a helyzet van? gyerek akciós terv hogy áll?
Zsir
Én valoszinüleg Bugyira megyek
Máraki nem megy ,mert én biztos csapatok egyett hamár a versenyröl lemaradok
jaja kibaszott jók lehetnek a pályák most
kár hogy holnap nem megyünk....
Ma beindították a központi locsolót a pályákon ....ingyé
hmmm nem tudok sehogy sem kimenni viszont holnap Monorra megyünk ismét, szóval ha lessz kedved kinézhetsz és csapatunk egy jót de csak akkor jöhetsz ha mész az RM-emmel
http://www.kepesmotor.hu/motor...

ezek valamelyikére érdemes beruházni? mennyiért vannak ezek újonnan ?
melyik jobb?
Én is mennék ferihegyre, de a szomszédomnak garázst építünk a mai motorozás kimarad, nagy nagy bánatomra.
megvan az új csizmám!
Szerintem dél körül kiérek.
Gondoltam kijöhetnél a ferihegyre.
magnum te?
sziasztok
mikor lesztek ferihegyen
elnézek muterhoz ujlengyelbe kb 12-13 fele leszek addig ha jó akor találjátok ki hogy mi legyen
na re nagyon vad a gépezet
hát merre endurózzak?
gyere/tek le monorra a pályára, és odáig én is el tudok menni, és akkor csapathatunk egy karistot valamerre
Ha Zoli barátom azt mondja h nem akkor nem
amúgy köszi