Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne szemtelenkedjál a yami fiúval mert körbemotoroz és átugrat téged....
megmondta, hogy az endurózás nem fárasztó
Mondomén.... ott röhögtem, ahogy a Gábor próbált realista maradni. De az internet névtelensége mögött mindíg megbújik néhány gyáva csíra.... Nem baj, ennél nagyobbat ne élvezzen sose
Na nekem ez a moci tetszik, de nagyon . Ha tehetném ilyet vennék.
Két év gari? Versenyzéses sztori mellett is? Azmán döfi... mondjuk nem újra gondoltam, hanem kishibás használtra. Nem vagyok annyira arisztokrata, hogy újat vegyek
Nem kamu a gyerek velem már össze akasztotta a bajszát kis köcsög buzi.
hellő!
Az ényém hasonló lesz
azután két év garancia van rá ha versenyzel vele akkor is....

kopó alkatrészek vannak hozzá...csak ha valami ritka belső szar kell az lehet a nehézség...
Nem olyan rossz ez. Eccer Kerkyrát majdnem megütötte a guta emiatt a köcsög miatt. Ne is foglalkozz vele, mit oszt
ne idegesísd magad
kamu a tag
Na. Itt a TE 510. Ez teccik

Hobbi szinten mi a retkem alkatrész kell hozzá? A szuzukit harmadik éve hajtom, semmi se kellett eddig, pedig ez kétütem....
Egyszerűen nem jön be nekem úgy az egész, nem tudom miért.
hy skacok voltam ma kinn motorozni Bakonynál 1 fórumról megismert sráccal,,kicsit nagy volt a sár így erdőbe nem tudtunk menni nagyon az ösvényen de csináltunk egyik buckára felmenésről vidit,,,aki gondolja nézze meg valaki ismeri ezta Yamaha gyereket aki itt ugat? 4 be nemtom neki felmenne e a 250 es Crf úgy h bucka elején egy kis buckanó írjatok rá véleményt,,amit gondoltok
Miér? Mer hosszú? Nem lesz sáros a hátad. Annyira. Vagy a nyúlvány? Pillanatok alatt ledobom
Sziasztok. Nem tudom, de nekem ez a motor nem tetszik az a csúnya hátsó sárvédö nagyon otromba rajta
Hát, ezek valahogy nem olyan gagyi kínainak tűnnek

Nemtom a cimbi miér vót olyan szkeptikus