Múltkor mondja az egyik, hogy elvitte egy "régi szerelőhöz". Az meg elkezdte fúrógéppel becsiszolni a titánszelepet. Mint hajdanán a zsigulit. Mondtam, hogy gratulálok
Aki már kissé elkeseredett a témában, az vasszelepeket rak be. Vagy lassan jön a skodáé
Nos tfh (tegyükfelhogy) a blokk nem esik szét. A láncszett, kerékcsapágyak, himbacsapágyak, léxűrő, az mind szabványos, vagy igen hasonlít valamire, sztem. A rugóstagokat meg neves gyártók követték el. Tehát nagy vész nem lehet. Talán
Bár azér is kérdeztem véleményt, mert ismerek néhány tucat offród motoros srácot errefelé. Nálunk a KTM, a Suzuki meg a Honda különböző típusai mennek leginkább. Van néhány Yami, meg Kawa elvétve.... Husqvarnát a környéken se láttam....
bocs hogy fárasztottalak a huskyval de a szívem csücske és minden endúró ösanyja...
akkor endurókat csináltak amikor még a többiek azt se tudták mi az..
a blokkjáról meg annyit , hogy ez van reszelve a supermotóikba és a vb címek rendre potyognak...
ezt csak azért írtam, hogy be merték vállalni ...akkor lehet benne valami , hogy nem esik szét ...
a duna másik oldalán van két srácnak még a kéksárga 2005 ös és semmi bajuk se volt .....és aztmondják nagyon jó motor
aztán hallottam negatív véleményt az alkatrészről de az is aztmondta , hogy motornak nagyon jó ..
Aki már kissé elkeseredett a témában, az vasszelepeket rak be. Vagy lassan jön a skodáé
Bár azér is kérdeztem véleményt, mert ismerek néhány tucat offród motoros srácot errefelé. Nálunk a KTM, a Suzuki meg a Honda különböző típusai mennek leginkább. Van néhány Yami, meg Kawa elvétve.... Husqvarnát a környéken se láttam....
akkor endurókat csináltak amikor még a többiek azt se tudták mi az..
a blokkjáról meg annyit , hogy ez van reszelve a supermotóikba és a vb címek rendre potyognak...
a duna másik oldalán van két srácnak még a kéksárga 2005 ös és semmi bajuk se volt .....és aztmondják nagyon jó motor
aztán hallottam negatív véleményt az alkatrészről de az is aztmondta , hogy motornak nagyon jó ..