Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Befele tekertem az lassitja mert gyors volt ,szerintem még tekertél rajta befele ha nehezen jön visza.
Az én motoromban is reszelt szelepek voltak ki is basztam öket gyorsan
Persze.... bár én leginkább azt szoktam, ami teccik.... de nem ismerhetem a gusztusodat
Igen
Múltkor mondja az egyik, hogy elvitte egy "régi szerelőhöz". Az meg elkezdte fúrógéppel becsiszolni a titánszelepet. Mint hajdanán a zsigulit. Mondtam, hogy gratulálok

Aki már kissé elkeseredett a témában, az vasszelepeket rak be. Vagy lassan jön a skodáé
mi vagy te motorfényképész ? azt olvastad amikor múltkor írtam , hogy eszembe jutottál nyaraláskor ?
mostanánban eléggé divatba jött ez a vágott ülés
Attól hogy nem tetszik még lefényképezhetem nem?
Itt is nálunk szívnak velük Metzger1-nek is állandóan szerelés alatt van a motorja a szelepek miatt.
Na, akkor csak teccett kicsikét... a ronda sárvédőjével
Hát, crf-em nem lesz, az bizti. Amit kínlódnak a srácok a szelepekel, az túlzás
Ezt meg Korfun fényképeztem.
Nos tfh (tegyükfelhogy) a blokk nem esik szét. A láncszett, kerékcsapágyak, himbacsapágyak, léxűrő, az mind szabványos, vagy igen hasonlít valamire, sztem. A rugóstagokat meg neves gyártók követték el. Tehát nagy vész nem lehet. Talán

Bár azér is kérdeztem véleményt, mert ismerek néhány tucat offród motoros srácot errefelé. Nálunk a KTM, a Suzuki meg a Honda különböző típusai mennek leginkább. Van néhány Yami, meg Kawa elvétve.... Husqvarnát a környéken se láttam....
bocs hogy fárasztottalak a huskyval de a szívem csücske és minden endúró ösanyja...
akkor endurókat csináltak amikor még a többiek azt se tudták mi az..
a blokkjáról meg annyit , hogy ez van reszelve a supermotóikba és a vb címek rendre potyognak...
Én ezzel a mocival motoroztam Kókán nagyon jó fékje volt az tuti
ezen amin ülök a képen..az pont egy honda márkakereskedőé...mondta hogy őnekik nincs endurójuk ...
jaaaa majd ecer kinézünk haverral ha el tudja kérni a Toyotát...de nyugi ami késik nem múlik
ezt csak azért írtam, hogy be merték vállalni ...akkor lehet benne valami , hogy nem esik szét ...
a duna másik oldalán van két srácnak még a kéksárga 2005 ös és semmi bajuk se volt .....és aztmondják nagyon jó motor
aztán hallottam negatív véleményt az alkatrészről de az is aztmondta , hogy motornak nagyon jó ..
Ahogy ö endurózik, úgy biztos
akkor nem tud motorozni
Az okés, de én rencámos endurót akarok. Olyat, ami lájtosabb krosszpályától se riad meg