mondjuk azt megjegyezném, mielött bárki azt hinné hogy milyen kezes, hogy nem mindenkinek valo a 300 2t,
ezt már párszor az élet bizonyototta az évek alatt...
a 300 2t sokkal "munkásabb" mint egy 4t, melos jármű dolgozni kell rajta és büntet ha nem ugy csinálod ahogy kell föleg a KTM,
a Gasgas egy kicsit enduro barátabb simulékonyabb könyebben el lehet folyatni.
nekem nagyon tetszik az EXC 300 bár mentem már párszor ilyennel, de igazán egy egésznapos teszten jön ki merre hány méter, szerintem kezes megszokhato , de kell hozzá rutin.
kimotoroztam belőle egy tank benyát, nagyon tetszik, bár egy 6.-fokozat elférne benne, tudom a 2011-esben már van,, de meg fogom szokni ezt az 5-öt hamar.
meg talán annyi negativum hogy rakhattak volna olyan átlátszo tankot mint a 2011-en mert lofaszt nem tudni hogyáll a benya, csak mikor már res-re kell tekerni...
tényleg Zéé ha tudsz szerezni nekem olyan átlátszo sixdays tankot akkor gondolj rám jo lenne mert az nagyobb is picit, ha kell adom ezt meg kis fagyi pénzt...
szoval futomű kurva jo, nem tudom ez menyire köszönhető KZ-nek mert ő csinált mindent a motoron, a beállitások jok nagyon faszán megy alul is meg fent is... ergonomia tetszik, egy hangyafasznyit szokatlan ez a széles ülés de ez szokás dolga, meg a válto kart kell még szoknom, meg a fokozatokat..
erőseb mint a gasgas, lehet hogy ez a krossz gyujtásnak köszönhető mert azt is cserélte a srác, az biztos most 14-52 van rajta ezt még hátul leszadálom a jövő héten 50-re hogy szelidüljön egy kicsit még, de rendeltem egy 13-as elsőt is mert azt modják a profik a 13-50 a tutti , aztán majd meglátjuk.
Igaz én is jó rég írtam már ide, de Téged eléggé megkedveltelek az idők folyamán. Nem kell Csikával foglalkozni, amelyik fórumban járt szinte mindenhonnan kiutáltatta magát az okoskodással, meg az oltogatásokkal. Szerintem ne foglalkozz vele, inkább mesélj nekem, hogy miújság van kint, akár privátba is, mert biztos csak a fikázódás menne...
KTM bazzeg mi mást vártál? Amúgy meg akinek csöpp kis esze van az tudja az egyik legjobb endurók a KTM-ek főleg ami neked van Én is motoroztam egész nap.Űberkirályfasza volt az idő meg a talaj se volt már takony pont jó Havernak sajnos a hiperszupertartós DRZ megállt az esrő mélyén mert kiégett egy biztositék azt sehova Na ilyenkor értékelem hogy nekem nincsenek ilyen sallangok!
mi is kint voltunk bágerbe ...készítettünk pár komolyabb felmenőt így az év elején mert kopnak a régiek és már lassan robogóval fel lehet menni mindegyiken.....
ezt már párszor az élet bizonyototta az évek alatt...
a 300 2t sokkal "munkásabb" mint egy 4t, melos jármű dolgozni kell rajta és büntet ha nem ugy csinálod ahogy kell föleg a KTM,
a Gasgas egy kicsit enduro barátabb simulékonyabb könyebben el lehet folyatni.
nekem nagyon tetszik az EXC 300
el tudod postázni?..el küldöm sms-ben a címet.
meg talán annyi negativum hogy rakhattak volna olyan átlátszo tankot mint a 2011-en mert lofaszt nem tudni hogyáll a benya, csak mikor már res-re kell tekerni...
tényleg Zéé ha tudsz szerezni nekem olyan átlátszo sixdays tankot akkor gondolj rám jo lenne mert az nagyobb is picit, ha kell adom ezt meg kis fagyi pénzt...
szoval futomű kurva jo, nem tudom ez menyire köszönhető KZ-nek mert ő csinált mindent a motoron, a beállitások jok nagyon faszán megy alul is meg fent is...
erőseb mint a gasgas, lehet hogy ez a krossz gyujtásnak köszönhető mert azt is cserélte a srác, az biztos most 14-52 van rajta ezt még hátul leszadálom a jövő héten 50-re hogy szelidüljön egy kicsit még, de rendeltem egy 13-as elsőt is mert azt modják a profik a 13-50 a tutti , aztán majd meglátjuk.
találj ki valamit még meg nem öl a 300 as
mi is kint voltunk bágerbe ...készítettünk pár komolyabb felmenőt így az év elején mert kopnak a régiek és már lassan robogóval fel lehet menni mindegyiken.....