Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova lett mindenki? Látom menekültök a hülyeség elől
Még pár hülyeség:
Vannak emberek akik hobbiból, pénzért, stb. okokból beleavatkoznak a természet egyensúlyába,
felborítják azt, a zöldek úgy gondolják, be kell segíteniük a természetnek a harcba ezen elemek ellen.
Megérthető, amit tesznek...
Részemről úgy gondolom van egy határ, szint, amit a természet finoman kezelni tud, ezt nem szabad átlépni,
ez valószínű át van lépve, azaz majd bedurvul a kiegyensúlyozó rendszere...
Az a baj a tudósokkal, meg az orvosokkal, stb. emberi tudományokkal, emberi gondolkodással, hogy specializáltak, pedig a természet/univerzum nem darabokból áll, hanem bonyolult összefüggésekből, s attól még hogy tökéletesen kielemeznek egy területet, nem látják az összefüggéseket más területekkel, pedig az is nagyon fontos lenne, hogy megértsék az egész működését.... A cikkben lévő infók pro-kontra biztosan mind igazak valahol...
A zöldeknek meg ezt küldöm http://youtu.be/eScDfYzMEEw George Carlin - Saving the Planet
Köszi az infót!
Ha jól értem, akkor a titka az amit a Taddy is csinált, a tövébe kell rakni valamit ami megpattintja a motort. Mondjuk bennem még így is ott a félsz, hogy a tetején hanyatt vágódok, mert nem lesz elég elől a súlypont, s 3-4 m ről hanyatt esni motorral
Na majd ha lesz megbízható társ, próbálgatjuk, addig megmarad a kerülő út, egyedül ezt vállalom be.

Mi lett a műszaki ellenőrzés eredménye? Remélem megcsinálják nektek faszára, s nem kell vele kínlódni.
Sajnálom, pedig jónak tűnt.
Sajna az internet már egy jó nagy kupi a sok szétszórt információ miatt, s hiába vannak a keresők, meg az összevont oldalak abból is van már kis ezer e miatt aztán megtalálni bármi aktuális infót is
Arra jó a net, ha olyan infót keresel, ami időtálló...az aktualitását vesztő infókra valami más koncepciót kéne erőltetni, pl. a kelte dátumot minimum tegyék ki, s kérhetnének lejárati dátumot, ami ha eljön és a tulaj nem hosszabbítja meg, automatikusan törli magát a rendszerből a hirdetés...
Jó napot! Jó munkát!
Aki szabin van, annak jó pihit
HALI SZOMSZÉD
Jó reggelt szomszéd
reggelt
ahogy kiscsuka mondja ,ez már ezer éve nem létezik, még csiki-begés dolog volt, az meg már vagy 3 éve megszünt...ez az internet átka ami egyszer felkerül az igy vagy ugy de fentmarad...
jo reggelt.

én ezzel azt csinálnám keresnék az aljába a tövébe nagy köveket abbol rakni egy kis torlaszt, utána pedig fentröl lefelé beugrálni bemotorozni pár napig, az lehozná a lazát a fenti részröl, és alulrol is lefékezödne az avaros szar ahonnan rajtolnál.

vagy amikor saját pályát csinálunk még az a verzio játszik hogy kivisszük a láncfürészt keresel ott a közvetlen közelében tőböl kidölt fullra kiszáradt nagy fát azt összedarabolod kb 2-3 méteres darabokra és a tövébe hordod, megékeled hogy ne guruljon el.

elég egy kb 0,8-cm-es rész (térdig érő) azon ha valaki ügyes meg tudja pattintani az elejét-hátulját ugy hogy felmenjen a holmi, ugy is lehetne azért küzdeni rajta,mert ahogy elnézem a kép alapján bőven 2 méter felett van a fal.
De mondom
ott van az út vége,kimosta az áradás a tövét mellig érő víz van
kiugrani nem lehet,vissza kellett fordulnunk
sárvédőt meg megette az erdő!
Pont ez a baj, hogy öregszem, felmentem ma 2x a fellépős katlanban és kifeküdtem utána, lehet el kéne járnom futni, vagy bicózni, de állóképességem szinte 0.
A srácok a lelépőt gyakorolják?
Az egyik motornak hova lett az első sárvédője?
már rég nem aktuális sajnos
Ronis!
Ezeket láttad már? Bár nem tudom mik az igényeid, árban/évjáratban, stb. csak annyit tudok EC300 vagy EXC300
EC 300 3 db Mondjuk gőzöm sincs friss-e a hirdetés...
meg fogod te ezt oldani én látom,mindenkinek van olyan hogy nincsen tovább!.....öregszel és meg oldod
Ügyes srác lehet!
Meg biztos jók a telói
Esetleg nem hat rá a gravitáció?
Nem mondod, h nógrádi csajod volt Csepelről?
Hol rosszak MO-n? Bár, kinek mi számít rossznak
Köszi, ez is jó alternatív megoldásnak , de igazából az eredeti probléma elméleti megoldása érdekelne, vonatkoztassunk el ettől a kőfaltól, mert ezen szerintem senki nem megy fel, mivel nem fog rajta a gumi. Hatalmas tisztelet a kivételnek!
Talán a The Tough One versenyen volt valami hasonló fal földből, egyedül a Taddy ment fel, Knight meg Geoff Aaron is feldobálták a motort, őket 3-kat mutatták, többieket nem tudom. Blazusiak valami követ rakott az aljába, s nekiment mint őrült, azt hittem beleáll a falba, de felkapta valahogy, a hátulját neki is fel kellett húzni, de felrakta.
Mindent meglehet csinálni,így vagy úgy!Akinek van szeme hozzá,vagy látott hasonlót,annak pikk-pakk Ugrál az olyanokat,csak lesek,tök lehetetlen helyeken Kitekerve-betekerve,eszméletlen
Köszi, nagy ötlet , csak most kevés a hely, oda betalálni ugrásból..., bár ha balról leverem onnan azt a teraszt jól hangzik, csak még nem nekem
Kerülő megoldás az van most is, a katlan bal oldalára kell ráfordulni, igaz van ott egy kb. kerék méretű pereme a tetején ld. kép, de az le van tojva, pikk-pakk átugrik rajta az eleje. Tehát ha jól értem a kőfal a probléma? S ha nem kőfal, amiben fog a gumi? Mondjuk ezen szerintem nem menne fel a motor, feljebb a katlan 2. fellépője előtt van egy ugyanilyen anyagból lévő feljáró, ha ott a kanyarban elvész a lendület, annyi, visszacsúszik rajta, se gáz se fék nem fogja meg pedig nem meredek.
csinálj elé egy jó meredeken feldobó ugratót,tartott gázzal ugorj el es ha szerencséd van a hátsó kerék meg bír kapaszkodni