Üdv kiscsuka!
Rég írtam ide de most van egy kis időm.Voltunk kb 1hónapja felétek de kudarc volt az egész.Esett egésznap így sátorozás kilőve és még a Getén is történt egy kis affér a futókkal Meg találkoztunk a Murcin Gmercis majommal aki közölte velünk hogy eltipos minket ha nem takarodunk el a földjéről Úgyhogy fasza kis túra volt mondhatom de én élveztem
Az enyém 500 óra után lett szétszedve,pedig nem járok fele öregesen!
Múltkor láttam a szerelő haveromnál szétborítva egy 525-öt 900! óra volt benne. A srác csak kiváncsiságbl szedette szét. Semmi baja nem volt,indult normálisan,ment rendesen,nem zörgött benne semmi.Olyanok voltak a szelepek benne,hogy megtudtam volna borotválkozni velük!
nemtudom edig csak hóba mente vele most apám verdját nyúzom (gg ec 250) az biztos hogy nagyon sokat fogyaszt szervízigényesebb mitn a gg de nekem futóművileg jobbna tetszik a bovdenes kuplung egy szar nagyon könnyű és bitang erős de majd inkább beszámolok egy pár nap esetelg hét múúlva mert nemsokára kész lesz de szerintme tudok annyira motorzni h azkat amiket a gg al megoldok ezzel is majd megfogom lehet hogy kicsit nehezebb lesz de majd kialakul
A haveromnak valami hiper szuper állítható gyújtás van a motorján (300EXC).Mentem vele két hete,nagyon finoman folyamatosan tol. Ne tudom hogy a széria is ilyen-e,de a srác azt mondja a gyújtással nagyon sokat lehet variálni.
2T karakterisztikája nagyon durván befolyásolható tök egyszerű beállításokkal (hengertalp-tömítés, karburálás, power-rugó, rezó csere)...az EXC-m pl. teljesen kulturáltan húzott szinte alapjárattól, én power-nyitásig a legritkább esetben forgattam el, totál fölöslegesnek tűnt, annyira nem sietek sehova
Homokbányában teszteltem egy 250 exc-t 2T és utánna egy husqvarna te 350-et, szűk fordulók, és a 2Tnek ha odavágtam menni akart a szélrózsa minden irányában, de ment jól, és tetszett, hogy nagyon könnyűnek éreztem, viszont a 4T-re ahogy átültem, mintha valami megszelídített motor lenne, vagyis a kezelhetőség, talán az egyenletesebb teljesítmény leadás, csak tényleg a költségek......
Egyszer valaki azt mondta: Ha valaki tud,az nagykabátba s tud!
Szerintem mindegyiknek megvan az előnye,meg a hátránya.Én a súlyban sem éreztem olyan hatalmas külömbséget. Mondjuk ez lehet hogy azért van,mert kibebaszottul erős vagyok!
Pedig boltba járós
Rég írtam ide de most van egy kis időm.Voltunk kb 1hónapja felétek de kudarc volt az egész.Esett egésznap így sátorozás kilőve és még a Getén is történt egy kis affér a futókkal
900üzemóra az nemsemmi
Múltkor láttam a szerelő haveromnál szétborítva egy 525-öt 900! óra volt benne. A srác csak kiváncsiságbl szedette szét. Semmi baja nem volt,indult normálisan,ment rendesen,nem zörgött benne semmi.Olyanok voltak a szelepek benne,hogy megtudtam volna borotválkozni velük!
Szerintem mindegyiknek megvan az előnye,meg a hátránya.Én a súlyban sem éreztem olyan hatalmas külömbséget. Mondjuk ez lehet hogy azért van,mert kibebaszottul erős vagyok!