nem is tudom mi lenne a szempont, mert mentem már mindkettővel
és tudom egy 2T üzemeltetése olcsóbb, és nálam a pénz elég erős szempont
az a baj tudom, hogy a 2T felújítása fele annyi, tudom hogy könnyebb, viszont a 4T meg jobban tol alulról, tudom h nyomatékos, tudom hogy kezelhetőbb és tudom hogy ha bele kell nyúlni a blokkba akkor, ki lehet pókhálózni a tárcát.... és ezért nem tudom melyik... mindegyiknek van előnye hátránya, csak 2Tnél volt olyan érzésem, hogy kezelhetetlen bizonyos szituáciokban.....
Tempósban sem mindig az, múlt héten váltottam levelet a Dr. Enduroval, ő ugye eddig 250 (350) 4T-vel ment, télen vett egy 250 2T-t, most ezt írta: "A 2 utem tetszik, de azt veszem eszre hogy nekem tok mind1 hany utem, csak menjen! Nekem tetszett a 4T is, es most tetszik a 2T is. Ha ugy lenne a 3T-tol sem riadnek vissza :-))
Amugy a verseny eredmenyeim a 2T-vel kicsit jobbak, szerintem gyorsabb vagyok rajta. Nem kimondotott km/h-ra gondolok, hanem kevesebb hibat csinalok rajta, es talan nem faraszt annyira. Igy meg a versenyek vegen is van tempo, ami megmutatkozik az eredmenyben. Iden levertem olyanokat is, akiket eddig meg nem :-) De az is lehet hogy ez az uj vaznak koszonheto, sokkal jobban fordul mint a korabbiak. Konnyebb iranyitani, es arra megy amerre kell."
Kép: Florida, Alligator Enduro
ahogy a többiek is irták stilus függő a dolog kinek melyik jön be 2t, vs 4t,
van aki sosem tudja megszokni a 2t-t , teljesen más stilust igényel, én személy szerint imádom amugy az igazi előnye a 2t-nek a nagyon szopos extrémkedősben jön ki, inkább olyannak valo aki azokat a helyeket keresi.
a 4t kezesebb , temposban gyorsabb, falat mászni is könyebb vele .
kár volt szétszedned azt a jó motort, főleg ha ekkora seggtitán vagy. mérjed szépen meg azt a hengert meg a dugót is, ott voltam amikor cserélte a gazdája. rakjad össze szépen aztán nyugodj meg. a fékolajat meg cseréljed le, ha attól boldog leszel. az a motor szinte minden nap használva volt. ettől nem lesz több a fizetésed, hogy itt rágalmazol... pont az ilyenek miatt vezetek egy naplót hogy mikor mit cseréltem, a számlával mellette...
Jó kis munkás gödörnek néz ki, gondolom 2x fel le és lehet hazamenni, mert kivagytok. Ez a magasságú fa a legrosszabb, se átbújni nem lehet alatta, se átbillenteni felette
Remélem Zé csinált friss képeket
Szia!
Nézőpont kérdése, részemről forever 2T, bár munkásabb mint a 4T főleg emelkedőkben, ahol a 4T még elmegy, lehet 2T nél már kuplungot kell csúsztatni. Költségekbe nem mennék bele, de ez lehet nem is szempont nálad. Mik a főbb szempontjaid, nézőpontjaid?
és tudom egy 2T üzemeltetése olcsóbb, és nálam a pénz elég erős szempont
az a baj tudom, hogy a 2T felújítása fele annyi, tudom hogy könnyebb, viszont a 4T meg jobban tol alulról, tudom h nyomatékos, tudom hogy kezelhetőbb és tudom hogy ha bele kell nyúlni a blokkba akkor, ki lehet pókhálózni a tárcát....