Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen elnézést keverem a murczinnal.Nagyon nagy volt a pofája a parasztnak.Remélem egyszer seggbebasszák a svájci rendszámos Gmercijében.Nekünk nem kellett már sok hogy kihúzzuk a kocsiból,úgy előadta magát
majd kitalálok még bele valami lehetetlent
amúgy nagyon jó pálya lesz ez kiscsuka ...teszett ...még lehet ott kiügyeskedni pár rémálmot bele...de nagyszerű már most is..
az nem a murczin volt ...ez a farkas (a neve) az ebszőnyi pályához meg a tokodi off road részhez jutott mint nyúl a farkához és már g mercivel akar emberek nyakára állni .....eccer azért megbasszák az anyja hátán szeintem....már sok helyen szeretik...úgy hallom ,,,,
zé zug
ja igen mostantól zoozee ároknak foguk hívni a helyet vagy valamai ilyesminek
és megoldhatatlan feljárót kellett elnevezned róla
Gondolod te így most de amikor jön a halál majd könyörögsz az életért!Erre még mindig nem jövök rá hogy mi kerül olyan kurva sokba ha néha kimész motorozni.Még az időt se értem mert épp hogy az endurózástól lehet úgy kidögleni hogy elég 3-4óra is hogy a tökeid vizipólózzanak De hát te tudod mi jó neked én nem tudnék lemondani a terepről olyan könnyen.Valamibe le kell vezetni a felgyülemlett szart.Egy jó csapatás meg pont erre való
Én nem sírok konkrétan a pénz miatt hogy azért nem tudok motorozni.Mert ha hobbiból kijársz hetente egyszerkétszer a motorral az még nem fog földhözbaszni anyagilag
Nem, nem (csak) kényszer. Azt, hogy ha sikerül végre megszabaduljak az EXC-től, nem fogok terepen motorozni (néhány évig legalábbis biztos), már a baleset előtt pár héttel eldöntöttem. A jelenlegi körülmények között ez nekem közel sem okoz már akkora élvezetet, mint amennyire kurva sokba kerül (nemcsak pénzben, időben is). Helyette majd inkább bejárom a környező (vagy nem annyira környező) országokat valami olcsó túramotorral - lehet hogy önmagában az sem jelent majd akkora élményt, de egyrészt legalább egy darabig az újdonság erejével fog hatni, másrészt szép és/vagy érdekes helyekre eljuthatok majd.

A kórházban egy szobában feküdtem 3, 80 körüli vagy afölötti öreggel - az együtt töltött 6 nap (5 éjszaka) alatt rájöttem, hogy én kibaszottul nem akarom megélni azt a kort! Inkább leszek szép, fiatal halott...
konkrétan az enduro meg crossmotorokról beszélünk meg hogy üzemóra így meg úgy meg mittudomén már miről ja meg hogy nehéz eladni bármitis mert szegénység van nem is kicsi
hoppá ugylátom itt (mindenki)VB enduros.(sorry)kérbem én egyszerü emberke,ti milyen pénzekröl beszéltek meg milyen mocikrol?
Te szerencsének fogod fel hogy nem akarsz terepen motorozni?Inkább kényszer mint szerencse nem?Bár lehet neked nem jön be de én sokkal inkább motorozok terepen mint bárhol máshol!Nembeszélve arról hogy talán így megélem a nyugdíjt.Az utcán nem biztos.
Egy biztos hogy akkor jársz a legjobban szerintem ha motorozol vele míg nem kell komoly pénz beleölni azt csak akkor adod el!Nem érdemes most eladni főleg ha nincs vele semmi gáz!
2005-ös évjáratú 525-ös és ő az első tulaj...most van benne talán 300 óra...1-2 hónapja beszéltünk, akkor mondta hogy fontolgatja az eladást...szerencsére már nem akarok terepen motorozni, így nem jelent majd kísértést, ha tényleg meghirdeti...
Az még egész baráti...a 625-ösöm csak mire a hitelt kifizettem rá benne volt vagy 1,6M-ba, plusz a két blokkgenerál kb. 300e...és elvitték 870-ért...de így is majdnem egy évig árultam - és akkor még "válság" se volt
Lehet ez is, csak az ilyen ember akkor a 2. évben eladja a motorját mert ezért kár 1 misit, vagy kitudja mennyit,benne tartani...
Valószínű a következő tulaj meg fog vele menni, viszont akkor már az előélet kezd bizonytalan lenni...
Am. sajnos ez igaz... ha lehúztam volna 150 üó-nál akkor már lehet elvitték volna... De hát a becsületes marha csak így tudja időben intézni az olajcserét
Ja ezért mondom hogy vannak akik alig mennek a motorral és inkább eladják nyomott áron.De szerintem aki ilyen keveset használja a motort és tudja hogy tökéletes állapot.Az nem fogja párszáz ezerért eladni az első jöttmentnek.Láttam én már sok olyan motort amibe elvileg csak párezer km volt de már nem volt festék a vázon a csizmától stb...
1milába va kb és jóha etom adni 650ért
Biztos nekem vannak "rossz" ismerőseim, de akad köztük olyan akinek tavaly valami 6 óra került a motorjába...
Ja mondjuk érthető mostanában semmit se lehet eladni sajnos pláne egy üzemórás motort
Nem sok ez Raks csak mi nem húzzuk le a jeladót és normálisan méri a beletett órákat Aki meg elhiszi a 4-5éves motorról hogy van benne 4000Km meg 150óra az vessen magára.Persze van kivétel de inkább a csalás az ami megy.
ha kapnék érte pénzt eladnám de szarérhugyér tudnám cak úgyhogy mard majd megpróbálok szerezni nagytankot meg hidrokuplungot azt egészjólezsaz gondolom, vagy endurozni gas gas al fogok