Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről a Mátra lábát koptatom, vagyis az ottani kövek koptatják a gumimat
Tegnap ebben a katlanban kopott
a szerelés.
motor eldölt , az elsőkeréken minél kissebb súj támaszkodjon és ne a papucsnál legyen a földel a találka(a papucs ne alul legyen!szarabb a vissza szerelés is .)
gumit lefejtem a felniről belsőt kihúzgálom ,de a szelepnél nem majd felfúvom a kereket és már meg si van a lyuk 95 % hogy a nem a szelepnáél van a juk ezért mikor beragasztottam nem kell szenvedni a szelep kibevételével sem! időnyerés( ahogy az angol mondja tálym wins:-))
ez egy olyan egyszerű dolog és már 8 éve endúrózunk ragasztunk de ez csak most csináltam először.

egy csecsemőnek minden technika új.-))
wellnes wölgyet mindenhol lehet csinálni:-))
az a lényeg jó sok meredek rész legyen benne
meredek= a többi havereknek feláll a hátán a szőr ha csak kiemlíted ezt a nevet.

a ronis féle velneszvölgytöl nekem is feláll a szög a...az elsőgumimba.
ugyanis utólag szólt a ronis hogy itt mindég kap defektet én meg akkor már csak ragasztani tudtam meg.... de az vigasztalt ö is ragasztotta 10 perc múlva.-)))) pedig a szögeslécet valami vadászhaverja rakta oda ...csak mert szeretik egymást... nem is engem még si nekem lett a luki a kerekemen... belső szerelés viszont úgy történt...
ezt akkor praúbáltam előszor...
motor eldölt csak a gumit kezdtem el lefejteni még a szelepnél sem szedtem ki a belsőt igy a 95% án meg lehetett nézni hol ereszt.. és be is jöt!
köszönet ezért ronismesternek.
igy abelsőszerelés az 30 perc helyett 10percre módosult és hip hopp már mentünk is tova.
ez csak az elsőkeréknál van ez a kinemszedem a kereket szerelés de ott is van a legtöbb defekt.
Ha már hagytad így alakulni, sok boldogságot kívánok hozzá!
az én cipészem... úgyes csávó lehetett mikor még fiatalabb volt... talán az dinoszauruszok korában lehetett akkor ügyes vagy korábban:-))
nekem 2szer ragaszotta fel ebből 3 szor levált:-))
az forma terrain tx 1,5 éves csimmának úgy vált le a talma mintha racerok lettek volna. talpleválásból versenyeztek.
a bal csimmám versenyzett a jobbal nem emlékszem rá mikor melyike győzött, de akár melyik is volt én mindég csak a szopóágon voltam.
ekkor vettem azt a csimmát ami jó volt (fél éve viszont baszta a lábam.
most meg vettem egy tcx pro 2 és az meg... egy hajtás van benne de ez olyan finom hogy... soha másik az thutti.
ezt a csavaros témát kipróbűálom a másik csimmán..mert amúgy a csuklós forma csizma jó volt. el nem adom majd jó lesz ha emez tönkre megy.5-6 év múlva:-))
Jó napot!
Én igen! Igaz itt nincs wellness völgy,csak atomvillanás van meg disznófürdő!
ez tipical.
a sárrkány egy hónap mulva kikezdi az addig általa is fontosnak ítélt vasat.
a gyújtásd... kell az a napocska meg felhőcske. de ha ez nem a gyujtásst állíjja akkor állítsd esősre mert már unom ezt a poroszkálást.... és akkor el is egyek hozzád a vellnesbe 2 napra ...persze ha mehetek!

a többiek is mind a bakony szerelemsei?( odavalóak vagytok?
én viszont elmegyek motort rendbe rakni megtankolni, motorozni. csáá
szilyasztok. garatula az esküvőhöz .
amúgy a sok elvált okostóbinak sem az esküvővel volt a baj:-))hanem az után kifejődő sHárkánnyal nem birtak.
már elég nagy a termés most olvasok.
Akkor az én cipészem ügyetlenebb,mert nekem 2-ből 2 szar lett!
Harmadszor már el sem vittem,hanem megcsavaroztam!
nekem már jopárszor talpaltak átlagban 5-böl 3-4-szer sikerült...

tudom nem jo átlag, ezt a facsavarost kiprobálom ha visszaragasztja a csávo..
Én is próbáltam már megragasztatni,de sosem lett jó! Fogtam rövid facsavart,aztán a perem résznél megcsavaroztam! Azóta is a helyén van!
Én meg úgy szoktam hívni ezeket hogy felesleges faszság!

Ééééés ami nagyon fontos,hogy van rajta kipörgésgátló!

Ahogy mondani szoktam:Pedig néha ki kell pergetni a sarat a gumiból!
ez a beszéd,

azért én összekarcolom ma is a verdát,

tegnap hogy jártam, a multkor elvittem cipészhez a régebbi sg-10-et megvarrták meg kapott új talpat rendbe lett téve, erre második motorozás alatt pont mikor felértünk a bakony jobb részeire levált mindkét talpa a sarkátol bő a feléig,

ember faszán megragasztotta, ugy klaffogot mint valami rossz strandpapucs..
ugy hivom "illuzio gomb"

vagy lehet tényleg vele esőt csinálni meg joidőt , esetleg...
Áááá nem megyek motorozni,mert félek hogy koszos lesz vagy esetleg elesek és megkarcolódik valami műanyag! Vagy ha még netalántán el is törne,az maga lenne a katasztrófa!
Biztos jó valamire.Mondjuk el lehet adni drágán!

Nekem csak indító meg leállító gomb van rajta!
deha mostmár megmaradt akkor motorozzál is vele, nem fog fájni..
na tessék mégegy ember aki kimondta azt a "boldogito" igent...

csak mondom én már elváltam 11 éve..
Nem adtam el. Amikor árultam nem kellett senkinek,mostmeg már megmarad!
azt a nászutat biztos megemlegetné...

tegnap is megjártuk oda-vissza a helyet, meg szerintem ma is meglesz,
bár már rutinbol végig szaladok rajta megállás nélkül le-föl igaz hogy akkor már elfáradok picit.
Üdv a klubban!
Gratula!
Hárman leszünk rá.Én A feleségem meg a picur a pociban.hárman már csak birunk vele ha le rohadunk:)
ezt azért elötte beszéld meg a kedves nejedel is , lehet ha oda viszed nászutra hogy motort ráncigáljon izzadtan a faönkökön akkor az egyböl válo ok is lesz..