gyere.
mostanság én is ... sokat járok egyedül zarándolni.
van hogy összejön a régi haverokkal, de mostanában mióta versenyeznek...nem szeretnek mögöttem jönni
pedig isten látja lelekem megállok ha elfáradnak....és szólnak!mer ha nem akkor nem tudom mikor vannak kész...na olyankor volt hogy ellépnek hátul...pedig vissza is mentem értük.
én olyan, nem hagyok ott senkit- típus vagyok..ha szól szerelek javítok, tolom húzom megállok pihenni... igazi szociális hogy is mondjam szociálpszihopata
most pl azzal indult a túrha hogy otthon visszaraktam a futóra pakolás és mellé dumagépelés közben a motoros hátizsákom....mert a szerszámos vödör miat ugattak... a diszperzites 15 kilós vödröt azt azrt elvittem -extratartalék szerszámos pótláncal féktárcsákkal belsővel stbsttbc ez csa knagyon ritkán kell...gyakorlatilag nem is, és kivettem a mindég használatos motorostáskámat az aktuális szerszámokkal...azt meg melléraktam majd vissztettem a kocsiba.
tiszta beteg is voltam az induláskor de azért sikerült összehozni egy hátizsákot egy két dologgal..a mikre nem lett szükség, mert zorrobi adott szerszámokat mikor fejjel lefelé benéztem a patakba és ledobta a kartercsövet a berg.
gumiszerelő készlet inbuszkulcskészelet ,8-10-13-17 villáskulcs dugókulcskészlet 6-13ig csavarhúzók fbs pótlócsavarkészlet vizcső-toldószett patentszem stb. szóval az aranybány otthon maradt a vanettbe
ja és ez egy kis csomagben el is fér!kiegészíteni kell még a fémragasztó gyurmával mert az helyszinen kijavíthtó a hűtőlyukadás!
Na kievett ma is a fene
3 kor telefonál haver, hogy van e kedvem menni, nem kell kétszer kérdezni
Téptem, hogy időben kiérjek a találkozó helyre, s mit látok, a motorja igen csak megviselt állapotban, ő meg ott fetreng mellette a földön Össze vissza törte az első 10 percben, rezo kiszakadt a hengerből és ráhajlott neki a vázra, stb.
Ami jó hír, hogy a srác megmarad, de pihi lesz neki is, mint Ronisnak, szétment a térde. Így ma is egyedül csapattam, a gumi egész jól fog így is, hogy csak keresztek vannak rajta, de majd csinálok élet is.
Na mostmár tényleg rábeszélem a haverokra ezt az erdély témát.Jópár éve hogy sóvárgok kifelé de mindig közbejött valami.Amikor meg volt időm akkor meg bekurvultak a többiek.Lehet fogom magam,felbaszom a futóra a motort azt kizarándoklok egyedűl
jo hely a zaránd jobb mint a bihar jobban átmotorozhato.
mondjuk a legjobb helyek ott Sibiul környékén vannak ahol a romaniacsot is rendezik, csak az rohadt messz van, na ott oda kell rakni magát az embernek 100 % -an.
De ez én vagyok. ott a bergkecske.az új finom 8as gumival. imádom.
már csak meg kell szülni hogy 46,47,48as kl legyen ill az új szettel 14-50 az lenne a lyaú. meg is nézem magam.
unatkoztok itthon?
nem találtok kihívást?
gyertek ki velem egyszer zarándol-ni. ...bálint is igy járt. egyszer kijött 2008ba és abban az évbenutána kijött még vagy 6szor.. valszeg azért mert nem tetszett neki a dolog
lyaúl mondom ronis?
már mondjuk kissé kifejlődtem, mint a kölök gyaúlya de azért még élvezhető terepeket is tudok
bálint feküllyé gyógyuljá. két haúnap? akkor már készillyed a szögesgumikat... mer úgy is rályaérelöl
hogy a retkekbe fordítottad ki megint ... ugyan azt a lábod... télyvézés közben?
mesélj
mostanság én is ... sokat járok egyedül zarándolni.
van hogy összejön a régi haverokkal, de mostanában mióta versenyeznek...nem szeretnek mögöttem jönni
pedig isten látja lelekem megállok ha elfáradnak....és szólnak!mer ha nem akkor nem tudom mikor vannak kész...na olyankor volt hogy ellépnek hátul...pedig vissza is mentem értük.
én olyan, nem hagyok ott senkit- típus vagyok..ha szól szerelek javítok, tolom húzom megállok pihenni... igazi szociális hogy is mondjam szociálpszihopata
kérd ronis véleményét.
megtört fékcső javítása a hegyek közt: nyírfavesszővel szigszalaggal.
most pl azzal indult a túrha hogy otthon visszaraktam a futóra pakolás és mellé dumagépelés közben a motoros hátizsákom....mert a szerszámos vödör miat ugattak... a diszperzites 15 kilós vödröt azt azrt elvittem
tiszta beteg is voltam az induláskor de azért sikerült összehozni egy hátizsákot egy két dologgal..a mikre nem lett szükség, mert zorrobi adott szerszámokat mikor fejjel lefelé benéztem a patakba és ledobta a kartercsövet a berg.
gumiszerelő készlet inbuszkulcskészelet ,8-10-13-17 villáskulcs dugókulcskészlet 6-13ig csavarhúzók fbs pótlócsavarkészlet vizcső-toldószett patentszem stb. szóval az aranybány otthon maradt a vanettbe
ja és ez egy kis csomagben el is fér!kiegészíteni kell még a fémragasztó gyurmával mert az helyszinen kijavíthtó a hűtőlyukadás!
"Zorrobi" az a Robi, aki jön hozzám is?
esetleg ha van nálad egy időgép amivel megsürgethetnénk 1,5 -2 honappal hogy egyböl gyogyult legyek...
3 kor telefonál haver, hogy van e kedvem menni, nem kell kétszer kérdezni
Téptem, hogy időben kiérjek a találkozó helyre, s mit látok, a motorja igen csak megviselt állapotban, ő meg ott fetreng mellette a földön
Ami jó hír, hogy a srác megmarad, de pihi lesz neki is, mint Ronisnak, szétment a térde. Így ma is egyedül csapattam, a gumi egész jól fog így is, hogy csak keresztek vannak rajta, de majd csinálok élet is.
elverte a lábadat az asszony?
leirtam reggel a sztorit, nem volt nagy történet, simán rossz szitu volt.. ennyi.
mondjuk a legjobb helyek ott Sibiul környékén vannak ahol a romaniacsot is rendezik, csak az rohadt messz van, na ott oda kell rakni magát az embernek 100 % -an.
már csak meg kell szülni hogy 46,47,48as kl legyen ill az új szettel 14-50 az lenne a lyaú. meg is nézem magam.
nem találtok kihívást?
gyertek ki velem egyszer zarándol-ni. ...bálint is igy járt. egyszer kijött 2008ba és abban az évbenutána kijött még vagy 6szor.. valszeg azért mert nem tetszett neki a dolog
lyaúl mondom ronis?
már mondjuk kissé kifejlődtem, mint a kölök gyaúlya de azért még élvezhető terepeket is tudok
bálint feküllyé gyógyuljá. két haúnap? akkor már készillyed a szögesgumikat... mer úgy is rályaérelöl
hogy a retkekbe fordítottad ki megint ... ugyan azt a lábod... télyvézés közben?
mesélj
Csak nem te vagy ez a kopasz csávó a videón?Most mesélted ezt a sztorit
http://youtu.be/GvrChyoyvh8
karánsebes mellett muntele mic poiana mariulu borlova és környezete.
zaránd az van:-)) tegnap zarándol-tunk is ennek örömére:-))
mennyiért kívánod ezt megosztani velem?