nincs endurom...most vagyok rajta a témán... aztán meg csak 1 napom van szabad a 7-ből...barátnőmre is kéne néha időt fordjtani...
még az idén eljutunk, viszem rikizuzdát,meg muz-t meg Robit jöjjön Dew is!
az előző xcw450 az tőletek volt...de a six days 450est a nyiregyi ktm től vette!
vasárnap velünk motorozott Debrecenbe a tankin,ott is mondta,hogy jó kis hajtásra vitte el Dávid alias Dew!
ahol ezrével kell " JÓ" döntést hozni percenként ...valamilyen szintű (nem kicsi ) inteligenciát követel ez a sport...olvastam valahol...talán a japán nem öregszenek a motorosok kutatásban...
na még ezt is rontogatják a gyerek agyában és tényleg egy focipályán lesz 2040 ben a hardextrém verseny persze sinekre lesz szerelve a motor hogy még kormányozni se kelljen
Azert a kartervedot felteszem menet elott.
még az idén eljutunk, viszem rikizuzdát,meg muz-t meg Robit jöjjön Dew is!
és utána még adsz valamennyit
nos?valami irányárt bedobhatnál
vasárnap velünk motorozott Debrecenbe a tankin,ott is mondta,hogy jó kis hajtásra vitte el Dávid alias Dew!
az elképzelésem az hogy veszek megint egy triál motort , és akkor megvan a motor kielégülésem is, ha akarom minden nap, kb ennyi.
amugy igen elado lesz ugyse tudok egy jo darabig motorozni vele,
amúgy lehet eladja mert kitépte a lábát neki ....meg minden eladó amúgy ...szóval van aza apénz szerintem amiért odadja ..
Az is lehet,hogy már nem voltak szomjasak.....
előbb itt volt bálint az erdő kapitánya majd megmondja a tutit a madarakról..
ahol ezrével kell " JÓ" döntést hozni percenként ...valamilyen szintű (nem kicsi ) inteligenciát követel ez a sport...olvastam valahol...talán a japán nem öregszenek a motorosok kutatásban...
na még ezt is rontogatják a gyerek agyában és tényleg egy focipályán lesz 2040 ben a hardextrém verseny