Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

850. 2008-as Ec 300.
Ott nem volt,csak a Hring nel egy koves patakban,viznek manapsag nyoma sincs.

Azert a kartervedot felteszem menet elott.
ez még nem volt orion árokba szép ló...
ooo miszter Taddy, szép a motorja...
extrém sthilezés, félkezes cowboyosan pörgetett ,
Lepucugattam a narancsot,saras nem volt mivel 2 honapja nem volt normalis eso errefele.
amúgy okés
nehogy nőkre pazarold az életed ...
nincs endurom...most vagyok rajta a témán... aztán meg csak 1 napom van szabad a 7-ből...barátnőmre is kéne néha időt fordjtani...
még az idén eljutunk, viszem rikizuzdát,meg muz-t meg Robit jöjjön Dew is!
gyertek el eccer ide is .....csak leszartok minket
799.999 ft

és utána még adsz valamennyit
de a telefonban ezt nem említetted,hogy akár a tiedet is megvehetem...bár én csak 8kilóig számolgathatok...
nos?valami irányárt bedobhatnál
az előző xcw450 az tőletek volt...de a six days 450est a nyiregyi ktm től vette!
vasárnap velünk motorozott Debrecenbe a tankin,ott is mondta,hogy jó kis hajtásra vitte el Dávid alias Dew!
nem csak a lábadozás a fő ok, inkább az hogy olyan munkába akarok belefogni ahol nem lessz időm endurozni...sajnos.

az elképzelésem az hogy veszek megint egy triál motort , és akkor megvan a motor kielégülésem is, ha akarom minden nap, kb ennyi.
szivemböl szoltál zééé.
Nekem mindenhol vannak kémeim. Szoval ekkora a baj? Mennyi idö a lábadozás?
na ezen befosok.. neked van itt valami kémed?

amugy igen elado lesz ugyse tudok egy jo darabig motorozni vele,

amúgy lehet eladja mert kitépte a lábát neki ....meg minden eladó amúgy ...szóval van aza apénz szerintem amiért odadja ..
Jooo lesz felelöségre vonni azokat a madarakat.
Az is lehet,hogy már nem voltak szomjasak.....
miből ? hogy csiripelnek a madarak

előbb itt volt bálint az erdő kapitánya majd megmondja a tutit a madarakról..
Hali. Hétvégén csicseregték a Bakonyba a madarak hogy a Bálint elado sorba helyezte a gasgast. Mi igaz ebböl?
hogy fognak így endurózni ....? kérdezem én....

ahol ezrével kell " JÓ" döntést hozni percenként ...valamilyen szintű (nem kicsi ) inteligenciát követel ez a sport...olvastam valahol...talán a japán nem öregszenek a motorosok kutatásban...
na még ezt is rontogatják a gyerek agyában és tényleg egy focipályán lesz 2040 ben a hardextrém verseny persze sinekre lesz szerelve a motor hogy még kormányozni se kelljen
fiam azééé kapott 1-est rajzból mert neki nem tetszett a kék ház amit festeni kellett,neki a barna tetszett...csoda hogy azóta utálja a rajzórát?
most jöttem rá hogy okos vagyok