Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva ifju férj,

gyogyulgatok, csak lasabban mint szeretném..
Jo REGGELT :) hogy vagy ronis?Gyogyulgatol?.
szerinted én miért keresek folyamatosan a neten kfz werkstatt-kat..
ezt nem vágom hogy minek röntgenre menned ha meg vagy fázva?

lehet benned él az alien?
jaaa...hideg van gecc... 4,5 Cfok ..igaz a napocska sütkérezik...
kíváncsi vagyok milyen szánsájn lesz ma...
na kimegyek az uccára felveszek 8 kabátot

amúgy aszondta a tyelevízor hogy ma egész jó idő lesz ...aki tud menjen motorozni....és jöjjön mesélje el..és fotók...meg minden...

most az jutott eszembe milyen kutya öregemberek leszünk mikor majd nem fogunk tudni motorozni....juuj ...meg már kúrás se lesz ...kibírhatatlanok leszünk
hányok ettől a röntgentől is mert kétezren lesznek kb.... és a haverom meg ma nincs.....mondjuk ismerek ott még két csajt is remélem az egyik leszop
szia bálint ! na mizu ? jobb a lábad vagy bal ?
az a baj , hogy pihenned kéne neked is és nem favágósat jáccani mert tényleg nem jössz rendbe....mondjuk én is inkább dolgoznék mint itt gubbasztok dögrováson ..legalább jól lennék és úgy nemdolgoznék....akkor kitudnék menni akár motorkázni is.......annyi kibaszott dolgom lenne, hogy ember nem hiszi el...és fontosak is.... eccerűen azt se tudom intézni...és van amitől még plussz nem tudok aludni.....egész éjjelekt nem alszom már nem csak a betegség miatt .....nem tudom meddig bírom még ezt ..de már nagyon tele a faszom.-----segíteni meg gondolhatod mennyire segítenek....úgyhogy én is ennyit segítek .....de legalább nem lesz lelkiismeretfurdalásom majd ....
legalább te motorozol.
megröngeneznek kiderül mi a baj
na ilyenkor van halál ....mostmár tényleg lehetne valami jó
maradtam volna tovább is csak fogyóba volt a benya + meg nem vittem sajna.pedig kint lettem volna még egy pár órát
időbe bejöttél
üdv.ronis most értem haza kint voltam veretni komoly volt csak baszott hideg
Már bánom,hogy beleugattam a nagyok dolgába
Másból indultam ki és az valóban nem ugyan az!
Végülis a depóban el lehet intézni mindent a végén
verseny az verseny ...sajnos vagy nem de tényleg ez van...gyorsnak kell lenni , hogy ne lökdössenek hátulról...ha mégis fáj utol kell lehet érni és vissza is adhatod... szóval ahol fűrészelnek ott hullik a forgács...de azért minimális tolerancia az szokott lenni első félreálló lehetőségig ...ha van tempód valamennyire jó...
Na épp ezaz én osztom a véleményed hogy ha rám ordít valami állat mögöttem akkor próbálok utat engedni neki.De az a csóka a dombtetőn,neki esélye se volt arrébb rakni a vasat mert egyből karon baszta ez a jószág!Utána persze nyomta a szorrit mert felborult mint a büdösbogár a saját kapzsisága miatt!Versenyen persze aki gyorsabb az érvényesül de azért húzzunk meg egy határt!
semmi baj, de egészen más itt a billentyű elött erröl beszélni, mint valos verseny közben megélni ugyan ezt..

a nálad sokkal gyorsabbak olyan tempoban érnek utol amiröl álmodni sem mersz, természetesen nem fog direkt neked menni, kiabál párszor, pár gázfröccs, de ha abbol sem ért valaki nincs pardon....