Te hogy mentél oda fel?
Ha azon a sziklás meredek falon, ami ott tátong melletted, akkor
Á nem az ki van zárva ez még képen is nagyon impossible-nak tűnik.
A gerincen mentek ott végig? Mondjuk úgy is érdekes, onnan jó móka lehet leesni
hát semmit ..raktam pár 280 as hengert fel meg szét össze vissza...fain a cucc de a motor hervadás ettől független...
sőt én mentem 305 össel is sőt én csináltam azt is(ott már marni kellett blokkházakat stb hogy rámenjen a henger .... és az se volt beszarás ..hisz az új 350 es exc se az ...de ha köt a köbcentikategória egy versenyeben akkor jó megoldás a 280 ...de például itthonra nem hoznám mert ide kevésnek bizonyult...
olajbevezetés nem kell minden gépnél pl kettő télyknek nem kell.
amúgy meg a főtengely végén bevezetett olaj az keni a hatókart és az mostnaság elég sűrűn kenetett téma.
Hozzánk mikor jöttek a haverék babalátogatni,gratulált az asszonynak,utána odajött hozzám és azt mondta,gratulálok neked is,bár ahhoz a másfél perchez nincs miért gratulálni!
nem tom raay a tiéd milyen én a bergről beszéltem.
a 2010esnek is olyn mint a bergenk. általában mem szokták a főtengely végére rakni a vizet,,,technikai okokból.
az egyik végén a lendkerék van a gyújtásnál ill a másik végén olajbevezetés van a blokkdekniből jön. de lehet hogy a tied kivétel.
vizbevezetés van a főtengely végén...ez nem jönne jól ki,de ha te mondod én..
zoozee. gyogyulkjá mert akarok ilyen helyeken mnni cska legyne két 3 napra drályver(vezető:-))
Itt már nem tömnek semmit a gyerekbe,mert tudják hogy én nem mondom el többször,hanem megcsinálom!
Az asszony egyik barátnője lett ott dadus,aztán elmagyarázta nekik,hogy okosan viselkedjenek a családban elég magas az elmeháborodottak száma!
nem.
az a főtengellyel egyirányba forog a qúplungagyfogaskoszorú viszi át a nyomatékot a veztengely hajtó kis tengelyre(ez a vizpumpa tengelye) ill ez hajtja meg az ellensúlyt a főtengelyen csak az már a főtengelysonka mellett vna bent a henger alatt.
ez egy kis 10cm tengely egy fogaskerékkel a végén. vagy 50 rugó.de felújitható a szimeringfutamja.
biztos az enyém mert mikor született előtte egy évig kintvoltam külföldön..és sokat szkálypoltunk az asszonny nyal.
és kérdem tőle akkor nem védekeztünk..erre ő nod 32 akkor épp ki volt kapcsolva az egyik este.. a postás kapcsolta ki a ...mikor a villanyszerelő elment és a kőműves meg épp aznap befejezte a tűz falat( ez már öreg polyén bálint
vizpumpa csapágy... mi van ha kimegy... hát az hogy a tengely elindul oldalra kitér a centrikosságból és mondjuk 0,1 del arrább jár. még az nem is lenne gáz annyira de a szimering már ha kissé öregebb nem tudja ezt az 0,1mm oldalirányú elmozdulást tökéletessen követni és akkor a z olaj szimering után hamarossan a viz szimering is helló kittis lesz.
Ha azon a sziklás meredek falon, ami ott tátong melletted, akkor
Á nem az ki van zárva
A gerincen mentek ott végig? Mondjuk úgy is érdekes, onnan jó móka lehet leesni
sőt én mentem 305 össel is sőt én csináltam azt is(ott már marni kellett blokkházakat stb hogy rámenjen a henger .... és az se volt beszarás ..hisz az új 350 es exc se az ...de ha köt a köbcentikategória egy versenyeben akkor jó megoldás a 280 ...de például itthonra nem hoznám mert ide kevésnek bizonyult...
all a enduro vb 250 4tben sem volt sok 250es ,mert keves a nyomateka
zozee te mit tudsz a nagylikas 250esekrol?
a nagy hengerrel tokeletes
amúgy meg a főtengely végén bevezetett olaj az keni a hatókart és az mostnaság elég sűrűn kenetett téma.
a 2010esnek is olyn mint a bergenk. általában mem szokták a főtengely végére rakni a vizet,,,technikai okokból.
az egyik végén a lendkerék van a gyújtásnál ill a másik végén olajbevezetés van a blokkdekniből jön. de lehet hogy a tied kivétel.
vizbevezetés van a főtengely végén...ez nem jönne jól ki,de ha te mondod én..
zoozee. gyogyulkjá mert akarok ilyen helyeken mnni cska legyne két 3 napra drályver(vezető:-))
Az asszony egyik barátnője lett ott dadus,aztán elmagyarázta nekik,hogy okosan viselkedjenek a családban elég magas az elmeháborodottak száma!
általában hasznlnak litiumbáziksút. legelterjettebb az
LZS 2 ep, általános hőfokú, nyomásálló, hegedés ellen védőréteget képző termék.
lyóaú ét zsir csávók
énekem fütyült a pizsamaszlag ill a pina pamlag
nalam tutti,h a fotengon van a vizpumpa 07es exc 450
az a főtengellyel egyirányba forog a qúplungagyfogaskoszorú viszi át a nyomatékot a veztengely hajtó kis tengelyre(ez a vizpumpa tengelye) ill ez hajtja meg az ellensúlyt a főtengelyen csak az már a főtengelysonka mellett vna bent a henger alatt.
ez egy kis 10cm tengely egy fogaskerékkel a végén. vagy 50 rugó.de felújitható a szimeringfutamja.
tudni kell minek,mikor jar le az uzemoraja,meg mi a gyenge pontja
mondjuk az enduroban eltoltott uzemora nem ua mint a crosspalyan
és kérdem tőle akkor nem védekeztünk..erre ő nod 32 akkor épp ki volt kapcsolva az egyik este.. a postás kapcsolta ki a ...mikor a villanyszerelő elment és a kőműves meg épp aznap befejezte a tűz falat( ez már öreg polyén bálint
hat lenyeges nagyon ,h ne kavitaljon a vasser a turbinan
eleg jo szakik ez a jbsracing