Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kölönben bálint te voltál majdnem itt ...csak a másik csúcson...innen kéccáz méterre...ahol 8 as kulcssal ettem a paradicsomoshalat....emléxel?...szép kilátás dunakanyarra ...prédikálószék...

te ebben a látványban részesültél....
bálint.
kérlek ne rakjál fel ilyet ...
már reggeliztem, tudod hogy nem birja a gyomrom a durva dolgokat
élőben
már most úgy érzem szeretni foglak.
te meg a ro-mániámat.
mert itt az van mint itthon csak kissé sűritve betonutak és településsek és turisták nélkül csak a nomád endúró.
de valahogy csak más mert bálint nagy mondása az első hétvégi ..aksió után az az igazság romániát csak romániába lehet megtanulni.
szerintem ez hülyeség. itthon is vannak olyan helyek csak máshogy.
pl sirokról fel a kéken a képesig ott is van jó aksió. vagy két helyen megy a szakadék mellett ha lyaúl emlékszem.....
Bálintkám eljössz és élőbe meglesheted nameg nem utolso sorba fel meg lemotorozhatol a helyre
de a képen darth dezsisix jön éppen...aki szintén" halacskáscsoki" team-es
most pedig eszem egy kis reggeli lightes tocsit, tejfőllel, meg parizerrel.. kis tea..
ez de szép hely..
na ne kamuzzál hogy kigyogyultál, miből ? az influenzábol lehet, a többiböl sosem fogsz , ne feledd az agyműtét még gyerek cipőben jár ne kockáztass...

tudod hogy szeretlek kár lenne érted....

na jo nem is...
1 kis kilátás mindenek felett
köszi
erőlködök....már ma úgy volt hogy dolgozom.....elméletileg....vasárnap este még hihető is volt..

akkor lett gyanús mikor 6 nap döglés és folyamatos javuló tendencia után ismét egy geciszar nap jött...onnan tudtam valami szar van a levesbe.....
ály em sz(t)ory.
ebben nem volt egy tsepp vér sem..megfulladt..ez nem diszótor!bakkler
a véres dolgokat ....
csak a hurkába töltve szeretem.
deha nem leszel jobban ezt küldöm..
mi már nem azok a lovagok vagyunk akik aztmondják ni .... mi már azok akik aztmondják egeiegi egiegi ....

ja és hozzatok rekettyést...
zééé hogy hamarabb gyogyuljál... ma ez a néni fog elfenekelni...
gyógyuljá.
hogy lesz igy drályerkedés?
az infulyenza az olyan. tavaj vagy előtte nekem is volt...h1n1
fályt mindenem 4 napigizeületek izmok mintha kemeény izomlázzal küzdöttem volna + 39 fokos láz a 4dik napon meg...elvágták és kigyógyu,ltam.
mondta a doki ha tovább tart akkor kell vigázni naon mert az m,ár a szövődmény...na onnatóél veszéyles minde. a szövődmény.. amásodlagos károk azok az igazán nagy bajok. ne a házidokihoz menjé az itt már nem segit.
és nem árt ha sietsz a rendes orvoshoz...mert a patológiára már nem kell sietni, oda visznek!
hát itt lehet zorrózni csak lefelé...azabaj nem láccik a képen( csak a könnyen motorozható rész ...ide jövő héten felfestik a felezővonlakat olyan sima út ...(mikor ezt erdőbe mondom akkor hátul szoktak kurvanyázni)
szóval itt lefelé megy a menet ...meg föl is lehet de a gerincen....

király hely amúgy gyönyörű kilátással.... ezek az ország legszebb helyei közé való helyek...
igyál sok kamillás tejet, szilvás pálinkával..jahh és napi három sex, de nem a tévével,

tutti meggyogyulsz azonnal,
na akkor sipirc vissza dokihoz,adjon valami koktél szurit ami segít
na most olvastam vissza..

Viktor sirva kérlek kimélj meg a véres sztoriajidtol
a 1,5 óra szenvedés ...helyszinszarrá tapicskolása a fotózás közben után szólnak hogy kivehetjük.
derekamra a mászó öv a végéve felkötöttem magamra a kötelet hogy két véggel le tudjanak engedni az 2m magas de 45 fokos betonlapokon.. láttuk hogy csúsztak rá a hullára, jó párszor a helyszinelő meg a doki, mig vizsgálgatták.azért elég kellemetlen a hullán landolva lefékeződni
szóval megköttettem magam és elindultam lefelé..eregettek mint a sárkányt kb majd jól előrehajolva megmarkoltam a nadrágszijját és felhúztam vagy fél métert aztán léptem hátra engem húztak fel fél métert aztán mint én a parasztot. ezt egy párszor megismételtük és már fent is voltunk.
azért mikor a végére éretm már dög nehéz volt full megszívta magát vizel a ruhája meg amúgy is volt vagy 90 kiló a tag...szóval ahogy felért a nádasból kihúztam és leraktam..(ilynekor jó ha az ember fel tud emelni többször egy mászát különössebb gond nélkül+ a patakban a motorcibáláskor is.
-itt jó lesz?
-jó
gondolkodik a helyszinelő...
- húzzuk már odébb
arébb húzom egy métert.
-itt jólesz?
-jó
megent gondolkodik...
-forditsam már meg..
megforditom...
-igy jó lesz...
-jó
-biztos? mert akkor levetköznék ebből a göncből
-jó persze igy már tuti frankó.

olyan helyszinelő, 22 éve csaj volt a segédje...megértem mért kellett 30 percet várni rályuk...
ha én hozom akkor... öt perc is elég lett volna...
mondom lyaú volt.
nagyon nagyon
Jo reggeltet mindenkibe.Aha ez ugyanott van ugyanakkor Ja néha motorozunk 1ütt Leginkább mindig
lehet nekem is pálinkát kéne behasítanom...
reggelt ..... gyerekek visszamegyek orvoshoz mert másra kezelt ..szerintem egyre rosszabb ...már olyan dolgaim is fájnak amik sohase ...és olyan mintha lázasodnék vissza befelé...micsoda szar --éjjel is az ágy szélén kellett ülnöm mert megfulladtam volna a köhögéstől....
úgyhogy kamilla tejja meg gyóccer....