kurva kölök hát hol voltál Vasárnap?..
Hiába szöktél tudom hogy a pályán ugráltál,Laci mondta hogy egy kawát próbálnak ott....de te sem falaztál otthon!
csak hogy érezzünk egy kis versenyszagot .
persze ezt versrenyzőknek nem olya lyaú de nekünk kocarálydereknek... azért fincsi http://youtu.be/ak3HGNXWcN8
Szépestét
Mi ilyen gatyaletépőst vettünk csepelen amilyen GD-nek is volt.Hát komoly a cucc mert tényleg olyan mint egy tépőzár.De mivel leleményesek vagyunk ha már megvettük nem dobáljuk kifele,átmentünk rajta finom csiszolópapírral és tuti lett
én nem megyek románba,míg nem lesz endurom... a yamahát ha minden igaz akkor el is adtam,hogy tudjak venni versenyendurot,egy gasgas formájában..vagy KTM! aztán majd megyünk...de jobb is ha most kimarad 1 hétvége,legalábba nőre is jut egy kis idő a munka mellett!
a versenyről eredmények akiket ismerek
Pro kategóriában ment a robi,asszem 1 embert előzött meg alibakergetés közben de ez nem volt igazán enduro,csak olyan kis valami...majd teszek fel videót,ha lesz időm...
Mx2 ben mentem én lettem az első,haver a 2. további ismerősök jöttek utánunk sorban!
mivel a krosszban innen tovább nem nagyon lehet menni feljebb,és nyerni...mert nincs pénz bajnoks
gra...meg jövőre nem is lesz magyar kupa szinte...szal itt befejezettnek gondolom...persze ha miller lennék akkor nem adnám el a yamahát,de az enduroban több lehetőség van,sőt korlátlan lehetőség és sokkal szabadabb! ezt akarom csinálni! Enduros ismerősökkel mint riki is ,meg zé#68 meg a többiek! szal el akarok jutni majd hozzád is vendéghajtani ahogy már 1x beszéltük,meg ahogy írtam zoozeeéknál is eljutunk 1x!
Csak egy motoron érezheted a szabadság lelkesítő vágyát, itt túlléphetsz korlátaidon és eldobhatod csalódottságod és félelmed. Újra nyitott és kedves gyermek lehetsz, megtapasztalhatod a nyár csodás melegét, ami úgy borzong beléd, hogy teljesen libabőrös leszel.
A naplemente izzó színeit egy hegyi motorozás alkalmával éled át, ahogy a fák között átszűrődő meleg színek játszanak a földről felszálló sejtelmes párával, amit a nyugodt hegyi tavak és pezsgő patakok táplálnak.
Minden vágyad és minden álmod valóra válik egyszerre, ahogy a hűs szél simogatja arcod és átjárja minden porcikád, a boldogságtól vadul kiáltasz fel, és azt kívánod, hogy soha ne múljon el. A madarak hangja, a patakok csobogása és minden más hang tiszta lesz egyszerre, mindent élesnek és szépnek látsz majd. Nem lesz félelem, csak béke járja át a szíved és ez az érzés életet ad testednek.
onnan hozott nekem is gyurika egy jó nagy darabot amiből asszem 3 motor ülését vontuk be ...ez ne m az a reszelőmintás ami neked volt dani hanem egy mélygödrös mintás...teljesen jó és így vagy 800 ft ba van egy olyan esés aminél szakad a huzat...tök jól bírja amúgy nekem egy éve van fent ...és működik faszán..ha kell lefotózom a bőrmintát..
ja az eredeti az kb...8000 ft ...és ha kiszakad ami nincs garantálva hardendurónál hogy nemtörténik akár naponta akkor besírsz....
szóval jó holmi ez a daniféle beszerzés csak ne a reszelőmintás gatyaletépősfajta legyen ...mert azt hasonló jellemzőkkel bír mint egy tépőzár....
Na pont ettől parázok, hogy melyiknek milyen a tapadása.
Az se jó, ha odaragadok az üléshez, de a mostani tescos alu ragasztó csíkokkal borított ülés meg csúszik mint a takony, arról nem is beszélve, hogy ha vizet kap, ragaszthatom át mindig, így az áthúzás mellé tettem le a voksom, csak az agyag a kérdőjel, van aki megcsinálja.
Én ponyvás boltban vettem az eredeti huzathoz hasonló (mintával mentem oda) anyagot - mint később kiderült, eredetileg jetski üléshuzathoz való, ha nem zavar hogy előbb tépi le rólad a gatyát mint hogy odébb tudd csúsztatni rajta a segged (engem zavart), akkor veszek neked és elküldöm postán.
140 cm széles tekercsben van és métere asszem 3100 Ft (fél m bőven elég egy üléshez). Fekete meg kék biztos létezik belőle, de hogy másmilyen szín van-e, azt nem tudom.
Hiába szöktél tudom hogy a pályán ugráltál,Laci mondta hogy egy kawát próbálnak ott....de te sem falaztál otthon!