Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurva kölök hát hol voltál Vasárnap?..
Hiába szöktél tudom hogy a pályán ugráltál,Laci mondta hogy egy kawát próbálnak ott....de te sem falaztál otthon!
te Dani hogy a picsbe hogy nem kellett szabni,és varni, olyan elasztikus vagy mi? simán rá lehetet huzni és tűzőgépezni..?

teljesen ráizgultam..
na látszik az ülés huzat,,,meg a powerparcos varrása a rajtszámomnak..meg a powertape...
mert sok a szabadidőtök
http://youtu.be/_B6iuP5VS54
sima műbőr, az nem engedi be a vizet,
én egy szezonban kb 5-6-szor huzatom át ,folyton megeszi az erdő... ez van..
neked ez a terep lenne a gyógyszer
itt mindenre van gyógyszer ...
csak hogy érezzünk egy kis versenyszagot .
persze ezt versrenyzőknek nem olya lyaú de nekünk kocarálydereknek... azért fincsi
http://youtu.be/ak3HGNXWcN8
Szépestét
Mi ilyen gatyaletépőst vettünk csepelen amilyen GD-nek is volt.Hát komoly a cucc mert tényleg olyan mint egy tépőzár.De mivel leleményesek vagyunk ha már megvettük nem dobáljuk kifele,átmentünk rajta finom csiszolópapírral és tuti lett
Ha mész ilyen anyagér,nekem is légyszi egy métert. Vettem 7000ér,aztán a második motorozáson kiharapta egy gonosz akáctuskó!
stét.
Ilyen veszélyes, ja...garázs meg nem van, úgyhogy nincs nehéz dolga felülni a motorra...
Gratulálok.
én nem megyek románba,míg nem lesz endurom... a yamahát ha minden igaz akkor el is adtam,hogy tudjak venni versenyendurot,egy gasgas formájában..vagy KTM! aztán majd megyünk...de jobb is ha most kimarad 1 hétvége,legalábba nőre is jut egy kis idő a munka mellett!

a versenyről eredmények akiket ismerek
Pro kategóriában ment a robi,asszem 1 embert előzött meg alibakergetés közben de ez nem volt igazán enduro,csak olyan kis valami...majd teszek fel videót,ha lesz időm...
Mx2 ben mentem én lettem az első,haver a 2. további ismerősök jöttek utánunk sorban!
mivel a krosszban innen tovább nem nagyon lehet menni feljebb,és nyerni...mert nincs pénz bajnoks
gra...meg jövőre nem is lesz magyar kupa szinte...szal itt befejezettnek gondolom...persze ha miller lennék akkor nem adnám el a yamahát,de az enduroban több lehetőség van,sőt korlátlan lehetőség és sokkal szabadabb! ezt akarom csinálni! Enduros ismerősökkel mint riki is ,meg zé#68 meg a többiek! szal el akarok jutni majd hozzád is vendéghajtani ahogy már 1x beszéltük,meg ahogy írtam zoozeeéknál is eljutunk 1x!
Napot.A tökömnek írtok ennyit? Nem győzök visszaolvasni! Amúgy is nehezen megy az olvasás,már általános negyedik óta!
nemtudom látni .e ...de olyat motorozok vele hogy ihajj
mikor itt volt a motorod és ráültem próbából majdnem levette a gatyámat ....de jó cucc lehet olyan helyen ahol nem szabad csúsznia ..

ilyen vbeszély egy macska ? vigyázni kell akkor be ne jusson a garázsba ...
szia maki
Enyim ilyen volt (míg Cirmi akupunktúrás kezelésnek nem vetette alá )
holnap megröntgeneznek..mert geciszép vagyok...
Csak egy motoron érezheted a szabadság lelkesítő vágyát, itt túlléphetsz korlátaidon és eldobhatod csalódottságod és félelmed. Újra nyitott és kedves gyermek lehetsz, megtapasztalhatod a nyár csodás melegét, ami úgy borzong beléd, hogy teljesen libabőrös leszel.
A naplemente izzó színeit egy hegyi motorozás alkalmával éled át, ahogy a fák között átszűrődő meleg színek játszanak a földről felszálló sejtelmes párával, amit a nyugodt hegyi tavak és pezsgő patakok táplálnak.
Minden vágyad és minden álmod valóra válik egyszerre, ahogy a hűs szél simogatja arcod és átjárja minden porcikád, a boldogságtól vadul kiáltasz fel, és azt kívánod, hogy soha ne múljon el. A madarak hangja, a patakok csobogása és minden más hang tiszta lesz egyszerre, mindent élesnek és szépnek látsz majd. Nem lesz félelem, csak béke járja át a szíved és ez az érzés életet ad testednek.

Ezt egy barátnőmtől kaptam..de jó!
onnan hozott nekem is gyurika egy jó nagy darabot amiből asszem 3 motor ülését vontuk be ...ez ne m az a reszelőmintás ami neked volt dani hanem egy mélygödrös mintás...teljesen jó és így vagy 800 ft ba van egy olyan esés aminél szakad a huzat...tök jól bírja amúgy nekem egy éve van fent ...és működik faszán..ha kell lefotózom a bőrmintát..

ja az eredeti az kb...8000 ft ...és ha kiszakad ami nincs garantálva hardendurónál hogy nemtörténik akár naponta akkor besírsz....

szóval jó holmi ez a daniféle beszerzés csak ne a reszelőmintás gatyaletépősfajta legyen ...mert azt hasonló jellemzőkkel bír mint egy tépőzár....
Na pont ettől parázok, hogy melyiknek milyen a tapadása.
Az se jó, ha odaragadok az üléshez, de a mostani tescos alu ragasztó csíkokkal borított ülés meg csúszik mint a takony, arról nem is beszélve, hogy ha vizet kap, ragaszthatom át mindig, így az áthúzás mellé tettem le a voksom, csak az agyag a kérdőjel, van aki megcsinálja.
Én ponyvás boltban vettem az eredeti huzathoz hasonló (mintával mentem oda) anyagot - mint később kiderült, eredetileg jetski üléshuzathoz való, ha nem zavar hogy előbb tépi le rólad a gatyát mint hogy odébb tudd csúsztatni rajta a segged (engem zavart), akkor veszek neked és elküldöm postán.
140 cm széles tekercsben van és métere asszem 3100 Ft (fél m bőven elég egy üléshez). Fekete meg kék biztos létezik belőle, de hogy másmilyen szín van-e, azt nem tudom.
Köszi Dew!