Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs ha beleszólok csak részemről más testi épsége fontosabb az óra elleni küzdelemnél !
nem akarom megbántani a lelkedet, de pár versenyt probálj ki aztán rögtön megérted miröl tépem a számat, ez van.
Vagyok Viktor
ez igy van, de nemcsak Csorba ilyen, ez egy ilyen játék, az egymás mögött vonatozás nem opcio...

amugy versenyen kivül, Csoresz egy igen jo srác, én birom nagyon,
tény hogy harc közben elgurul a gyogyszere...
michelin starcross ms3 110/90 19 18000-
michelin starcross SAND (kanalas) 110/90 19 18000-
dunlop d755 110/90 19 12000-
michelin ac10 110/90 18 13000-
további akciós krossz gumikért érdeklődhettek nálam
ki ahogy látja, de nekem a józan ész diktál ! nem megyek át senkin mert előttem csöcsöl egy feljárón ! bazd meg ez egy verseny amiből rendeznek másikat ! ha már az amatőrök is vérremenő harcot vívnak mi lesz a profikkal ?
Így kell ezt elintézni felnőttek közt
az tutoi csoresz egyszer fog szolni amit hall a paraszt.
ha nem sikerült elengednie akkor majd felállítja és közben elgondolkodik.. ill a következő kiabálónál nem agyal hogy félreáljak vagy a következő kanyarig wersengek vel.
mer megokosodik ám az ember..vagy újra fellökik.
igy megoszlott az egy videlyó az egész bandát.
ronis vs többiek:-))
amúgy kiütni nem szép és olyn sokat nem ment mögötte ill akkor kerülje ki rendessen. amúgy szerintme a pesti ismerősömet lökte ki. megértem
de akkor már hátulról úgy hogy telibe át is menjen rajta:-))
ahogy bálint i mondá. minekk jött ide ha nem akarta hogy ellökjék.
a srác a másodosztály eleje és az akkor átfedésben van az első osztállya. de olyan nehéz eldönteni hol a határ.
amúgyártándnál méhkeréknél battonyánál nagylaknál meg kiszombornál, na ott a határ..
tehát nem is nehéz eldönteni
A verseny egy harc az idővel és az ellenfelekkel! Harcban pedig minden megengedett!
pedig fiuk a verseny egy harc nincs pardon, meg bocsika, és hasonlok...
vagy ha egy felmenőben bebénázik elötted valaki a teteje elött akkor te természetesen elveszed a gázt és jol nevelt kisfiuként szépen vissza zuhansz a mélybe?

versenyen a tempot mindenkinél a saját ritmusa diktálja, amit felveszel és nyomod mint diszno, és ha vannak nálad sokkal gyorsabbak akkor figyelni kell hátra is , ugyis meghallod mikor kiabál meg huzkodja a gázt, Grill Gabinál, Csorbánál, Kátainál, (de sorolhatnám még egy jo darabig a neveket ) nincs pardon, vagy félre mész, vagy neked megy, álltalában a hátso kerekednek, az biztos hogy nem fog mögötted vonatozni 10 percig amig végre hajlando leszel elengedni...
, és ez nem köcsögség kérdése, a verseny ilyen ennyi!
Akkor is faszfej volt hiába sorry.Halásztelken én is indultam kétszer egy ilyen amatőr motorversenyen.Azt ott is ordibáltak mögöttem ha beért valaki.De volt mikor megálltam és belémrongyoltak hátulról én meg az elöttem állóba.Mintha én olyan jól el tudtam volna férni az elöttem lévőtől.Az is amatőr rendezvénynek indult azt egy csomó EC-s meg Endurós használta edzési lehetőségként.De persze ilyen ez a popszakma csak jobb szeretek a saját hibámból esni nem pedig úgy hogy átmennek rajtam.
Atya ÚR ITeNNNNNNNNNNNNN
eni barom van olvass bele a KTM be
Wááá
Ez egy igazi gyökér
Úúútálom ezt a "leszarok mindenkit" stílust
Hozzáteszem még sosem versenyeztem (versenyen s motorral).
Amúgy jól megy,rohadjon meg ,
megnéztem mire gondolsz,

mondjuk egy ideje már kiabált a lánlogatos öröm motorozo srácnak hogy huzzon el a picsbe, a végén mégis ő esik el az össze akadástol...
amugymeg sorry-t kér tőle.

a verseny egy harc, ha egy felmenőben bebénázik elöttem egy csira én simán átmegyek rajta , meg a motorján is..
pont most akartam erről esszét írni , hogy mintha alábbhagyott volna a lendület itt ott és kezdtek nemsikerülni a dolgok mondhatni amatőrül..és kis dolgokba akadt bele a legjobban...de azért lehet mentek előtte már és fáradtság is elkezdett beszállni a dolgokba ...
mondjuk ebben a második vidiben csunyán bedobja 5 percnél a verdát a patakba , kissé amatőrösen.
Biztos ott tud csak érvényesülni.10.40-nél jól könyéken baszta a másikat.Biztos elküldtem volna a jó annyába.Az egy dolog hogy jól keni de kerüljön ki ha ilyen nagy májer....
a közelmúltban voltma lent 2x a pályán úgyhogy mentem is elég sokat és kezdenek visszajönni az emlékek h hogyan is kéne ezt csinálni, egészen megtetszett, amúgy ha a héten ráérsz valamikor motorzni szólj és tényleg elemygek mostmár akár hétköznapis úgyis már epét hányok a sulitól és holnaptól szabit terveztem
jo video láttam már, a kérdés csak anyi hogy miafaszt keres ilyen tudással az amatőr B csoportban,?

annál sokkal jobban keni és nagy a rutinja is az látszik.
vagyis tesóm 2-3 év után újra motorra ült
grat, és jo döntés,
szombaton falaztam vasárnap délelőtt laza enduro bátyám 2 vagy 3után újra motoron aztán kellett egy bevezető foglalkozás aztán mentem kicsit ugrálni
Zéé ez te vagy?Látom még a varrott hátsóidomod van meg Azért te is értesz a varráshoz ahogy elnézem remek öltések