olyan jót aludtam a fiammal és valahogy nem is volt gusztustalan,mint ahogy az a hülye pics mondta
ma motorozni fogok egyet erre a sok megrázkódtatásra...elmegyek teletankolom a hayát télire,már nem igen fogom használni...persze jó nagy kerülővel
ez az ember egy legenda...
már hogy meghalt .
innetől lehet elnevezni róla ...hidat magyar-országon...meg ilyesmi.
én ezeket a olgokatz nem élem úgy meg mint ti...ezekszerint.
ugy lehet túl sok hulla fordult már meg a kezem alatt a sok közúti baleset helyszinein.
illetve gykét gyilok ill pofáraesem részegen a 45 fokos betonlapra majd onnan belecsúszok a kanálisba ami 20cm mély de ...belefulladt...mert beütötte a buksit és elájulhatott aztán meg másnap szoltak hogy szedjük ki.
hát ez tök érdekes...elmesélem,
kiérünk a kis hídról látszik hogy beleszánt a nádasba a a nyom majd a betonlapokon lecsúszva ott a paraszt a 2 cm es vizbe arcal előre.
kiérünk ...szirénázva mert a hulláknak is sietős dolga van, nem értem, de mindegy, siessünk.
a törzs úr egyedül áll és mondja hogy ott van kiszedhetjük.
hát a 15 év alatt volt már pár ilyen,de... helyszinelők, fotók sokasága, rendőrorvos tapizza hülyére majd mondja hogy kivehetjük.(ez a metődus)
ere a törzs úr... egyedül a kékfehér kis rendörkocsijával... kivehetjük ott van ni.(nem a gyaloggalopp ni. ni lovagok...hahaha)
nézek furán...mert én mindég furán nézek
- hát fotókat csináltatok vagy valamit...mert ha ezt(mivel hulla már amúgy egy napja még őt...) kihúzom utána elég nehéz lesz ...
- fotókat csináltam...- mutatja a mobilját...
- bakker, az a te bajod ha - kissé beteges vagy, ezt nem mondtam csak fejbe de ha kiszedjöük és a helyszinelő meg majd mondja hogy a picsába...
- kérdezd már meg.. a központba..
-már azt mondták kivehetjük...
- de kérdezd már meg nem e akarják le helyszinelní mert ha kivesszük akkor ..akkor már utána ké lesz. betelefonál.. 5 prec múlva visszjön..
- jó akkor csak várjuk meg a helyszinelőt meg a dokit mert...
jól beszopattam magunkat mert tkét órát vébasztakodtak..ahogy szoktak és ahogy kell is! majd utána húztam ki a szerencsecsomagot. de legalább ne basztak le senkit milyen ...fasz hogy kiszedik leteszik az út mellé se helyszinés se halott kém..lehet hogy volt idegenkezűség is és akkor ott ..kár lett volna elbaszni.
hát ha nem ott akkor csalódnék.
mer ha nincs nekifutó akkor nem is helyből, de egy gyönyörű zorróval.
á de falyin helyen lakol.
a hétvégére a menet még nem dölt el-mármint hogy hova.de a jövőhét közbe ha neked lyó...
látom már gyogyulgatsz. és akkor egy hét múlva k- sz -cs ?
tibi. ez ugyan ott van csak 4 méterrel zoozee előtt nem?
már képben vagyok.
tibi, km maki meg zoozee ..
egy helyen ...
ismerősök...
távoli...
vagy inkább csak finoman szólva...
volt már hogy motoroztatok együtt?
1x 2 szer...hetnete
hát a 450 est nem tudja semmi a kicsik közül....azcsak pár köbcenti mondhatnánk de az már egy más világ mégis...az már más dimenzió....ezért nem is szerencsés így hasonlítgatni ...
kicsik nagyon a fordulatszámukból merítik az erőt és ezért énekeltetni kell őket...(ilyenkor nagyobb odafigyelést is igényel )persze nagy menetekről beszélek...normálba nem rosszak....de ezt írtam már...
de hozzáteszem ahol nem kell erő ..ott jó vele motorozgatni ....lehet folyatni faszán ..nem is fáraszt ...mindaddig mígkomoly terepre keveredsz vele...
ahogy nőnek a gondok meg esetleg nagy a sár már ég a blokk aztán nem haladósos...
és ezért itthonra még drága is lenne mert szanaszétforgatnám ...ergo hamar cserebere minden...
ma motorozni fogok egyet erre a sok megrázkódtatásra...elmegyek teletankolom a hayát télire,már nem igen fogom használni...persze jó nagy kerülővel
Manka elinditott egy lavinát,
már hogy meghalt .
innetől lehet elnevezni róla ...hidat magyar-országon...meg ilyesmi.
én ezeket a olgokatz nem élem úgy meg mint ti...ezekszerint.
ugy lehet túl sok hulla fordult már meg a kezem alatt a sok közúti baleset helyszinein.
illetve gykét gyilok ill pofáraesem részegen a 45 fokos betonlapra majd onnan belecsúszok a kanálisba ami 20cm mély de ...belefulladt...mert beütötte a buksit és elájulhatott aztán meg másnap szoltak hogy szedjük ki.
hát ez tök érdekes...elmesélem,
kiérünk a kis hídról látszik hogy beleszánt a nádasba a a nyom majd a betonlapokon lecsúszva ott a paraszt a 2 cm es vizbe arcal előre.
kiérünk ...szirénázva mert a hulláknak is sietős dolga van, nem értem, de mindegy, siessünk.
a törzs úr egyedül áll és mondja hogy ott van kiszedhetjük.
hát a 15 év alatt volt már pár ilyen,de... helyszinelők, fotók sokasága, rendőrorvos tapizza hülyére majd mondja hogy kivehetjük.(ez a metődus)
ere a törzs úr... egyedül a kékfehér kis rendörkocsijával... kivehetjük ott van ni.(nem a gyaloggalopp ni. ni lovagok...hahaha)
nézek furán...mert én mindég furán nézek
- hát fotókat csináltatok vagy valamit...mert ha ezt(mivel hulla már amúgy egy napja még őt...) kihúzom utána elég nehéz lesz ...
- fotókat csináltam...- mutatja a mobilját...
- bakker, az a te bajod ha - kissé beteges vagy, ezt nem mondtam csak fejbe
- kérdezd már meg.. a központba..
-már azt mondták kivehetjük...
- de kérdezd már meg nem e akarják le helyszinelní mert ha kivesszük akkor ..akkor már utána ké lesz. betelefonál.. 5 prec múlva visszjön..
- jó akkor csak várjuk meg a helyszinelőt meg a dokit mert...
jól beszopattam magunkat mert tkét órát vébasztakodtak..ahogy szoktak és ahogy kell is! majd utána húztam ki a szerencsecsomagot. de legalább ne basztak le senkit milyen ...fasz hogy kiszedik leteszik az út mellé se helyszinés se halott kém..lehet hogy volt idegenkezűség is és akkor ott ..kár lett volna elbaszni.
mer ha nincs nekifutó akkor nem is helyből, de egy gyönyörű zorróval.
á de falyin helyen lakol.
a hétvégére a menet még nem dölt el-mármint hogy hova.de a jövőhét közbe ha neked lyó...
látom már gyogyulgatsz. és akkor egy hét múlva k- sz -cs ?
tibi. ez ugyan ott van csak 4 méterrel zoozee előtt nem?
már képben vagyok.
tibi, km maki meg zoozee ..
egy helyen ...
ismerősök...
távoli...
vagy inkább csak finoman szólva...
volt már hogy motoroztatok együtt?
1x 2 szer...hetnete
kicsik nagyon a fordulatszámukból merítik az erőt és ezért énekeltetni kell őket...(ilyenkor nagyobb odafigyelést is igényel )persze nagy menetekről beszélek...normálba nem rosszak....de ezt írtam már...
ahogy nőnek a gondok meg esetleg nagy a sár már ég a blokk aztán nem haladósos...
és ezért itthonra még drága is lenne mert szanaszétforgatnám ...ergo hamar cserebere minden...