bálint bakkler.
most besszéltem faterral.
hétvégét megent a biharba töltik. kérdi hogy kimék e...mert erőssen érdeklődtem:-))erre én hát hogy a biharba-ne.
de már van aki csütörtöktők délben már kintlesz...nekem az thúl koralyi. nekem elég a péntektől reggeltől.
de ha kimék akkor zoozee val ugrott a jövőhét pedig a kifinomult technika tanulása az most az cél,de... a parsztnak most is jó lesz a szántás:-))
mindenki szervezi hogy hogy kivel mikor ..nekem egyszerű mert csak magammal kell beszélni..ami nem gáz mer beszélő viszonyba vagyok ön önmagammal. és ha addig nem találnak ki jobbat..hát ám legyen.
kivittem a bergát egy olajcsere utáni tesztkörre. a 13-47 lk+ traktorgumi összesítést néztem meg. ill 180 ff.
hát kettőbe egy kis lehetetlen buzi füvesoldalú homokfalon olyanokat ugrott felfelé kettőben..ahol eddig épp csak kibukott a motor eleje egyesben! most meg engedte a kettőt és ott meg olyat tolt...+kuplungolgatással olyan lassan tudom léptetni és onna meg helyből fellőni a berget a falon...állati jó volt.
szinte élveztem.
déw
valszeg azért üvölt ott-nem az oroszlán hanem a- chupakabra mert egy 60m magas feljáró utolsó 20me gyakorlatilag egy szakadék volt.
bálinték találták ki hogyott valaki látott valaki valamimikor egy kátai nevű embert oda vissza guringázni..de azt at embert azóta sem látták deazért ott fel lehet menni igy jöttek a wp-k(wp wár-palotaiak:-)). de aztán ott még nem látott senki felmenő parsztot..addig és nem is mutatta meg senki hogy is kell...de mi az akkori szegedi banda felhasítottunk( össze vissza ketten) ott...persze az első nap azért csak nem sikerült,( majdnem inkább besetem egy szakadékba jobbra mikor először neki lendültem) de ét.szaka megálmodtam hogy kell és másnap mikor kivitt bálint felhúzott a kavitáció
és azért ordítottam mert azért csak volt bennem egy kis feszültség az előző napról amit ki kellett eregetni.
persz azóta már ott út van, most festik fel a felezővonalat
Milyen volt, hogy éreztétek magatok? Eredmények mik születtek?
Most hétvégén is mész ki RO.-ba?
Ricsivel az előbb beszéltem telefonon, azt mondta ők mennek.
Hi!
Tényleg, olyan motor nincs még, ami öngyógyításra is képes?
Az enyém gyanítom nem tud ilyet, majd csak kb 200 rugótól fog meggyógyulni Na majd szép lassan, tavaszig van idő.
Most kivételesen elkezdem kívülről befelé.
Húzzad neki Viktor!
Bálint mi volt az a lábbal hajtós technika?
Az oroszlán üvöltés a végén kurva jó
Ügyes, hogy ott felmentél , de gondolom most már jobban menne
zoozee .
ez nem túl tanáros, ilyet nem látnak az offroad suliban a gyerköcök mert ezt a részt kivágjátok .
tudom ebben semmi tecsh-nix-ka sincs, csak a paraszt a gázzal,de azért a homok már csak ilyen.
vagy siklasz a tetején vagy küzdesz az alján.
hály déw.
motort csinosítod?vagy már elindult az öngyógyítás folyamata a gépben szombat este óta? úgy lehet jobban gyógyul mit zoozee pedig a jövőhét közepe itt van hamar.
felteszek egy kis nosztalghilyát:
3:02 nél ott van, by bálint:-mitől : viktor, az állat
hiányzol bálint és a sziklaszirtek, azért romcsiba ilyen szakadékok nincsenek.... belyárwa. http://youtu.be/WfqJZXkoE-U
Nem találom a visszakeresésben.
Sima műbőr? Vagy esetleg bőr?
http://totalbike.hu/magazin/endurosuli1/
4:15 től mintha csak magamat hallanám a szombati motorozás után
most besszéltem faterral.
hétvégét megent a biharba töltik. kérdi hogy kimék e...mert erőssen érdeklődtem:-))erre én hát hogy a biharba-ne.
de már van aki csütörtöktők délben már kintlesz...nekem az thúl koralyi. nekem elég a péntektől reggeltől.
de ha kimék akkor zoozee val ugrott a jövőhét
mindenki szervezi hogy hogy kivel mikor ..nekem egyszerű mert csak magammal kell beszélni..ami nem gáz mer beszélő viszonyba vagyok ön önmagammal. és ha addig nem találnak ki jobbat..hát ám legyen.
kivittem a bergát egy olajcsere utáni tesztkörre. a 13-47 lk+ traktorgumi összesítést néztem meg. ill 180 ff.
hát kettőbe egy kis lehetetlen buzi füvesoldalú homokfalon olyanokat ugrott felfelé kettőben..ahol eddig épp csak kibukott a motor eleje egyesben! most meg engedte a kettőt és ott meg olyat tolt...+kuplungolgatással olyan lassan tudom léptetni és onna meg helyből fellőni a berget a falon...állati jó volt.
szinte élveztem.
valszeg azért üvölt ott-nem az oroszlán hanem a- chupakabra mert egy 60m magas feljáró utolsó 20me gyakorlatilag egy szakadék volt.
bálinték találták ki hogyott valaki látott valaki valamimikor egy kátai nevű embert oda vissza guringázni..de azt at embert azóta sem látták deazért ott fel lehet menni igy jöttek a wp-k(wp wár-palotaiak:-)). de aztán ott még nem látott senki felmenő parsztot..addig és nem is mutatta meg senki hogy is kell...de mi az akkori szegedi banda felhasítottunk( össze vissza ketten) ott...persze az első nap azért csak nem sikerült,( majdnem inkább besetem egy szakadékba jobbra mikor először neki lendültem) de ét.szaka megálmodtam hogy kell és másnap mikor kivitt bálint felhúzott a kavitáció
és azért ordítottam mert azért csak volt bennem egy kis feszültség az előző napról amit ki kellett eregetni.
persz azóta már ott út van, most festik fel a felezővonalat
mentem én is fel párszo,azon a feljáron, elég bevállalos dolog, egyszer régen pl pont ott nyomtam tök laposra a crf könyökét...
Most hétvégén is mész ki RO.-ba?
Ricsivel az előbb beszéltem telefonon, azt mondta ők mennek.
Tényleg, olyan motor nincs még, ami öngyógyításra is képes?
Az enyém gyanítom nem tud ilyet, majd csak kb 200 rugótól fog meggyógyulni
Most kivételesen elkezdem kívülről befelé.
Húzzad neki Viktor!
Bálint mi volt az a lábbal hajtós technika?
Az oroszlán üvöltés a végén kurva jó
Ügyes, hogy ott felmentél
Te veled mi van?
ez nem túl tanáros, ilyet nem látnak az offroad suliban a gyerköcök mert ezt a részt kivágjátok
tudom ebben semmi tecsh-nix-ka sincs, csak a paraszt a gázzal,de azért a homok már csak ilyen.
vagy siklasz a tetején vagy küzdesz az alján.
motort csinosítod?vagy már elindult az öngyógyítás folyamata a gépben szombat este óta? úgy lehet jobban gyógyul mit zoozee pedig a jövőhét közepe itt van hamar.
felteszek egy kis nosztalghilyát:
3:02 nél ott van, by bálint:-mitől : viktor, az állat
hiányzol bálint és a sziklaszirtek, azért romcsiba ilyen szakadékok nincsenek.... belyárwa.
http://youtu.be/WfqJZXkoE-U
mennyire komoly rezok vannak, mármint a fűrészeken...