nekem tetszenek a gasgas 300ec-k rendbe is van ..jó motorok ,sőt ez az új piros nagyon csini is ...bár az mondjuk mekkora vicc , hogy lenyúlják a ktm ről minden design elnevezés stb...erről is lehetne egy fejezetet írni ......
ezen sokat vidultunk ezen a six days már hevergettük kifelé..de most a kotka haminás designnel olyan pojácaság...sárvédő rajtszámtábla friss ellopása már csak hab a tortán..megszokható volt a régebbit is nyúlták..
Sajnos ezeket a motorokat sem az orokkevalosagnak csinaljak.Van egy ktm bora m 1980 as 80ccm,uo vastagok a kulloi mint az 450 nek...persze fejlodnek az felhasznalt anyag minosegek,meg faragnak a sulybol,de ezek a 2000 utani motorok a fogyasztoi tarsadalom szamara keszulnek.
Orion baratunk vett egy uj ec 125 gg t 2008 ban,en jarattam be.Minosgegileg ,gyakorlatilag nagyon rendben van a GG.A ktm en olyan szar a muanyagok minosege,h hihetetlen,szarul allnak,kifakul...szemet olasz termek
A narancsnak nagy a reklamja,meg ott mar a nevet fizeted meg.
amúgy a sokkal olcsóbb mennyi mondjuk forintban ? egyáltalán mennyi forintban egy GASGAS ec 300 sixdays 2012 ?
mert az árát sehova nem merték még kiírni országszerte...ezt tudjuk..
vagy úgyvan mint az alkatrészei vannak ...hogy olcsóbb mint a KTM -hez sokkal de nincs.... viszont ha megérkezik nehezen pár hét múlva akkor mégis valahogy drágább pár ezerrel...
ezek se rémregények itt történnek a környékbe ....csak infó jelleggel kérdezem...
azt a befecskendezos motort azert kiprobalnam.....
nem is tudom hol olvastam,de mikor kijott a 12 es verzio valami ujsagiro nagyon kutyazta a regit,sztem alul felul jo a motorja,a Berget meg hosszabb attetellel is agyonveri mindenhol
nekem tetszenek a gasgas 300ec-k rendbe is van ..jó motorok ,sőt ez az új piros nagyon csini is ...bár az mondjuk mekkora vicc , hogy lenyúlják a ktm ről minden design elnevezés stb...erről is lehetne egy fejezetet írni ......
ezen sokat vidultunk ezen a six days már hevergettük kifelé..de most a kotka haminás designnel olyan pojácaság...sárvédő rajtszámtábla friss ellopása már csak hab a tortán..megszokható volt a régebbit is nyúlták..
A narancsnak nagy a reklamja,meg ott mar a nevet fizeted meg.
mert az árát sehova nem merték még kiírni országszerte...ezt tudjuk..
vagy úgyvan mint az alkatrészei vannak ...hogy olcsóbb mint a KTM -hez sokkal de nincs.... viszont ha megérkezik nehezen pár hét múlva akkor mégis valahogy drágább pár ezerrel...
ezek se rémregények itt történnek a környékbe ....csak infó jelleggel kérdezem...
amugymeg szivem szerint akkor már gasgas ec 300-at, szerintem az extrémben jobb.. + sokkal olcsobb a különbözetböl meg vagy 2 évig elmotorozok..
akkor veszek abbol is egyet
nem is tudom hol olvastam,de mikor kijott a 12 es verzio valami ujsagiro nagyon kutyazta a regit,sztem alul felul jo a motorja,a Berget meg hosszabb attetellel is agyonveri mindenhol
5 perccel
tenyleg,az uj modellbol van mar factory,v 6napos?exc450