Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ma hamar fogok aludni az biztos,leszítták minden energiámat ezek a hülyék
áááá...most jöttünk a nevelési tanácsadóból
az autok detto
én a minőségéről nem is mondok semmit ...

nekem tetszenek a gasgas 300ec-k rendbe is van ..jó motorok ,sőt ez az új piros nagyon csini is ...bár az mondjuk mekkora vicc , hogy lenyúlják a ktm ről minden design elnevezés stb...erről is lehetne egy fejezetet írni ......

ezen sokat vidultunk ezen a six days már hevergettük kifelé..de most a kotka haminás designnel olyan pojácaság...sárvédő rajtszámtábla friss ellopása már csak hab a tortán..megszokható volt a régebbit is nyúlták..
Sajnos ezeket a motorokat sem az orokkevalosagnak csinaljak.Van egy ktm bora m 1980 as 80ccm,uo vastagok a kulloi mint az 450 nek...persze fejlodnek az felhasznalt anyag minosegek,meg faragnak a sulybol,de ezek a 2000 utani motorok a fogyasztoi tarsadalom szamara keszulnek.
szét aludtad a bucidat mi.?
Orion baratunk vett egy uj ec 125 gg t 2008 ban,en jarattam be.Minosgegileg ,gyakorlatilag nagyon rendben van a GG.A ktm en olyan szar a muanyagok minosege,h hihetetlen,szarul allnak,kifakul...szemet olasz termek

A narancsnak nagy a reklamja,meg ott mar a nevet fizeted meg.
az árkülönbség 1500 eur.. mondjuk mondom az összehasonlitás teljesen elméleti mert egyiket sem akarom megvenni mivel nincs miböl...
szóval titkos
amúgy a sokkal olcsóbb mennyi mondjuk forintban ? egyáltalán mennyi forintban egy GASGAS ec 300 sixdays 2012 ?
mert az árát sehova nem merték még kiírni országszerte...ezt tudjuk..

vagy úgyvan mint az alkatrészei vannak ...hogy olcsóbb mint a KTM -hez sokkal de nincs.... viszont ha megérkezik nehezen pár hét múlva akkor mégis valahogy drágább pár ezerrel...

ezek se rémregények itt történnek a környékbe ....csak infó jelleggel kérdezem...
egyelőre nem fenyeget ez a veszély hogy hozzám vágna az élet egy 2012-es exc 300-at...

amugymeg szivem szerint akkor már gasgas ec 300-at, szerintem az extrémben jobb.. + sokkal olcsobb a különbözetböl meg vagy 2 évig elmotorozok..
aszongyak hatasos is.....
ez szép.. egy baja van hogy nem 300-as.. ezért nem is kéne...
az is jopofa,bar a D Janeknek a motorja kezdettol fogva 290 es,azzal mentem parszor

akkor veszek abbol is egyet
nem tudom ..de 5.5- 6 ezer kb....de most tényleg kb.
amúgy a 250 ami még van az 4ütemű...nem ami a képen van
most mibe kerul reg meg minden nelkul ez a szepseg?
de volt belőlük
hat igen,ha sok pizem lenne......vennek egy ilyet is ,megiscsak 2t nevelkedtem,meg ollan szep hangja van mikor forog
azt a befecskendezos motort azert kiprobalnam.....

nem is tudom hol olvastam,de mikor kijott a 12 es verzio valami ujsagiro nagyon kutyazta a regit,sztem alul felul jo a motorja,a Berget meg hosszabb attetellel is agyonveri mindenhol
már nincs...azok elfogynak hamar ...pár hete elszaladtak velük ...egy asszem beragadt de az 250 exc és gondolom azért...
mondtam hogy kell még dobnod rá kicsit...de azt már adhatod később is....

5 perccel
kicsit oregecske 23 uoras mar

tenyleg,az uj modellbol van mar factory,v 6napos?exc450