Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Dew! bocs a késői reagálásért, szülinapozás volt nem tudom pontosan az átmérőt, de holnap, vagyis ma lemérem majd és megmondom, hát, szerintem ez 3 kg max, de annyi sem hát még épek az idomok, sajnos itt kevés a lehetőség extrém endurora, jó lenne ha olyan helyeken gyakorolhatnék, ahol te is szoktál menni, grat a videókhoz!
Nagyon komoly ! Csak azt nem értem hogy miért nem borítod be az egész motort, meg magadat is ?
na azzé
Ja ja nikkbá hiányzik a sör ráknroll már meg van.
Cső meg vagyok éppen sört iszom zenét hallgatok nosztalgia van, ma nem volt melo.Nem is tudom van már vagy 40-50 000 ezre hogy nem írtam. Vagy nem ittam.
még nikk hiányzik
jééé..kamionkai...szia...mizu veled ? rég voltál...jól vagyol?...merre jársz?
Szevasztok Motoros Társak!
Kérdéssel fordulnék hozzátok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mi a közös a GasGas-ban és a KTM-ben?
(EC és EXC-ről volna leginkább szó.[Csak is 2T!])
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ha tudnátok ajánlani valamelyiket akkor melyiket ajánlanátok?
GasGas EC vagy KTM EXC?
És melyiket miért?
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
(Azért kérdeztem, mert e 2 márka közül szeretnék választani.Csak még azzal nem vagyok tisztába melyik mivel jobb esetleg mivel gyengébb.)
Nagyon szépen köszönöm még egyszer!
Üdvözlettel: AmBrUs7

Ha esetleg ez döntő tényező leginkább endurozásra használnám.(De ez gondolom nem kérdéses.)
Hogy halad a kiköltözés?
Jó mulatást! Aztán csak óvatosan!
Szia!
Az idomjaid alapján úgy gondolom nem sokat szoktál borulni.
Hányas acélrúdból van a rács szerkezeted meghajtogatva?
Enyém "hasonló" rács szerkezetű csak 30x5-ös lapos acélból csináltam , így kurva nehéz 5kg környéke.
Esét!
Hű bakker mennyit írtatok!
nekem mindkét vázcsőhöz van hegesztve egy-egy hatszög anyagbol esztergált 8-as anya kb 15 mili hosszu, ahoz van csavarozva, plussz a kartervédőhöz jopár helyen,

olyan stabil mint a forint.
jólnézki tetszenek a rezóvédőid csak aazbaj h nekem otthon rendelkezésemre ál egy öreg flex pár kalapács azt kb ennyi nemtom meghegeszteni szóval iylen lemezekkel kell össze raknom ideiglenesen
nekem ez a 4.-ik verzio eddig, és ez a legbeváltabb, alul 6-os vastagságu AlMg4-es lemez a kartervédő, a rezo védő meg 30-5-ös savállo lapos anyag, sokat kapott már eddig ,hibátlanul viseli.
ezmég csak félkészállapotba sincs mitn látni csak összevan csavarozva van de még nincs is meg végig amúgy úgyterveztem h elől lesz megfogatva ahol mondod és még az egyik blokktartó csavarral fogom rászerkeszteni esztergáltatok egy hosszabb csavart és rá egy hosszú anyát ami egyben távtartóis lesz vagy mégkitudja de jól megakarom merevíteni
elöl a vázhoz fel kell rögzitened amugy nem fog érni egy kalap kulát sem...
az anyag az jo lesz, ezek szerint képen tünt csak vékonynak..

nekem volt ez a verzio is, a baj az vele hogy igen hamar telirakja sárral ami rögtön megköt a forro rezotol...folyton szivás kipucolni..
grút nályght.
elmének alukálni. mert holnap reggel korán kell kelni mert megyek etetni a mániámat..faja belocsolt talaj.. finom lesz...