de én szeretem a baráti körömet (halaskáscsoki tímet) és azokkal is eltudunk menni szopni meg száguldozni is úgyhogy nem is kellenek ide nagymenők....na nem azért mert sok versenyzővel még csak a baj volt...mondjuk ilyen élmenőkkel nem volt baj azok élvezték....sőt visszajáró lélek pár .. a többiek meg jönnének csakhát nincs idejük egyik versenyről a másikra ....ja de most sok versenynek vége és talán előkerülnek...
na mijazsír ....tényleg mintha javulnék ..kivittem kutyát és powerkabátban elszigetelve a külvilágtól álltam a napon..nagyon élveztem a friss levegőt...
Egyebkent nem lenne lehetetlen elcsalni Mo ra,van itt ,meg Ro ban is par hely ,h csak nezne,meg mi is, mikor oktat.Csak meg kene szervezni ,h kapjon motort.Most,h megint narancsos sztem kivitelezheto abszolut.Majd korbejarom a temat.
ezen a fórumon mindenki wb sekkel jár ill hatna motorozni. csak én nem ?
a csika a werner müllerrel. zoozee az összes szlovák menővrel te david knightel.....
én meg max a chupakabrákkal. a kúlva élet kúlva élet.itt is hagyom ezt a fhúrumot mert nem érezm jól magam hogy nekem csak egy romám senilyor bajnokkal tudok hajtani...ill azzal sem mert nem mentek mi velük...
eddig is a kedvencem volt de most elmehetek(nék) vele motorozni... az kiba király...de tényleg!
kár hogy nem roban lakik mert akkor egyfeszt hozzá járnék...
Szia!
ÉN 4 decit tettem bele száranként úgy hogy csak szimeringet cseréltem és kipumpáltam belőle ami kijött,1 napig csurgattam aztán töltöttem fel!..itt légrést ad meg a KTM amit már nem tudok hogy menyi!...Zozii tudja ha vársz akkor jön és mondja!..ha el nem vitte az ördög vagy csak megdöglött
Nem motoroztuk vele,de mindig hivott mikor ment ki edzeni es kint voltunk vele az edzesen.A tesoja is jol motorozik am,csak nem lett belole versenyzo.A kis kolok meg a trial gg vel nyomta az udvaron.
Igazabol a TT n voltam kint a Bitterrel,de 2008 ban serules miatt ,csak kimentunk mint turista.Volt szo rola ,h csinalni turat endurosokkal,de sokba kerulne a motorszallitas,repjegyek,stb.
Egyebk ,h kint vagy egy motorral es odamesz a Davidhoz,m vadidegen szivesen elmegy veled egy korre.Ilyen ember.
A szigeten egyebk,van hegy ,de az olyan kopar kisse koves,erdo nem sok van rajta,a tengerpart meg szikla,v homok.A verseny Peel ben volt,mikor apaly volt es visszament a tenger.
2008 ban Ktm gyari vers volt,kihozott egy olyan motort 3 utas gatlo benne,eletemben nem lattam meg eloben olyat,tele gyari cuccal.2 uzemora utan motor nyekk,kompr elszallt a Ktm bol.Mondtam neki 300 fontot azert adnek erte
hogy lehet igy menni ...ki tanitott ezt a nagyon parasztgázost mint egyidióta...nem?meg még dudál is ha utolér valakit...mondom nem?
nem véletlen ,aztem volt már világbajnok is?talán. http://youtu.be/sh5sA8VvkwM
ezen a videón is látszik. egy buta 19colos krosszgumival meg... úgy szétrugatta a hegyet. a gyökeresben , fákon nem is fog semmit...csak kapar...
olyan mint zoozze torka..nem tudni mi a baj csak nagyon kapar.
azért ha tolásról van szó akor a kedvencem mégis csak déw. jarvis is a kedvenc, de david knight az csak déwid nályt.
a parasztgáz nem kell mi ?
hát csak leszabályoz az a 450kxf a patakból kifelé.
után a meg izomból...na ebben hasonlítok rá http://youtu.be/fIpPgI4d86E
Velem is motorozhatsz
a csika a werner müllerrel. zoozee az összes szlovák menővrel te david knightel.....
én meg max a chupakabrákkal. a kúlva élet kúlva élet.itt is hagyom ezt a fhúrumot mert nem érezm jól magam hogy nekem csak egy romám senilyor bajnokkal tudok hajtani...ill azzal sem mert nem mentek mi velük...
kár hogy nem roban lakik mert akkor egyfeszt hozzá járnék...
ÉN 4 decit tettem bele száranként úgy hogy csak szimeringet cseréltem és kipumpáltam belőle ami kijött,1 napig csurgattam aztán töltöttem fel!..itt légrést ad meg a KTM amit már nem tudok hogy menyi!...Zozii tudja ha vársz akkor jön és mondja!..ha el nem vitte az ördög vagy csak megdöglött
Igazabol a TT n voltam kint a Bitterrel,de 2008 ban serules miatt ,csak kimentunk mint turista.Volt szo rola ,h csinalni turat endurosokkal,de sokba kerulne a motorszallitas,repjegyek,stb.
Egyebk ,h kint vagy egy motorral es odamesz a Davidhoz,m vadidegen szivesen elmegy veled egy korre.Ilyen ember.
A szigeten egyebk,van hegy ,de az olyan kopar kisse koves,erdo nem sok van rajta,a tengerpart meg szikla,v homok.A verseny Peel ben volt,mikor apaly volt es visszament a tenger.
RIKIZUZDÁTÓL vettem de Ő sem tud az előéletéről
tehát bármi lehet
Nem találok feltöltési paramétereket
LÉCI ha tudja valaki LÉCI írja meg hogy a
2004-es exc 525 első telójába mennyi olaj jár
KÖSZI
segítsetek léci
exc 525 2004-ből
első teló
jelenség : 4-5 rugóztatás után felkeményedik !
és csak ha izomból rányomok akkor rugózik tovább
lefuvató szelep van
első ilyen felkeményedésnél használ ha leengedem
utána már semmi nem jön belőle és nem is hatja meg
ugyan úgy kemény marad
szerintetek ?
Van egy nem tul nagy videom is egy sand versenyrol,ahol megy,majd megkeresem.
Nagyon jo fej,o is ,meg a tesoja is.
nem véletlen ,aztem volt már világbajnok is?talán.
http://youtu.be/sh5sA8VvkwM
olyan mint zoozze torka..nem tudni mi a baj csak nagyon kapar.
a parasztgáz nem kell mi ?
hát csak leszabályoz az a 450kxf a patakból kifelé.
után a meg izomból...na ebben hasonlítok rá
http://youtu.be/fIpPgI4d86E