Dezső egy nap azzal a hírrel tért haza egy orvosi vizsgálatból Adélhoz,
a feleségéhez, hogy az orvosa szerint már csak 24 óra van hátra az életéből.
Letörölgette felesége arcáról a könnyeket, majd megkérte, szeretkezzenek.
A nő természetesen nem tiltakozott, és szenvedélyes szex kerekedett.
Hat órával később aztán Dezső újra odament az asszonykájához, és így szólt hozzá:
- Kedvesem, most már csak 18 óra van hátra az életemből. Szeretkezhetnénk újra?
Adél nem mondott nemet, és újra vad szex következett. Kicsit később, mikor Dezső
épp lefekvéshez készülődött, ráébredt, hogy már csak 8 órája van hátra az életéből.
Gyengéden megböködte Adél vállát, és azt mondta:
- Drágám? Kérlek! Csak még egyszer utoljára, mielőtt meghalnék!
Adél belement, majd az aktus után a másik oldalára fordult és elaludt.
Dezső fejében azonban egyre csak ketyegett az óra, tikk-takk, tikk-takk,
és addig-addig forgolódott álmatlanul, míg végül már csak 4 óra volt hátra az életéből.
Szelíden megkocogtatta felesége vállát, hogy felébressze.
- Kicsim, már csak négy órám maradt! Nem lehetne...?
Felesége hirtelen felült, felé fordult, és így szólt:
- Na ide hallgass, Dezső! NEKEM holnap reggel fel kell kelnem! NEKED nem....!
Jó reggelt!
Ricsi: Köszi a cuccot, megkaptam.
Betegeknek jobbulást és jó egészséget!
Csika: Küldd vissza neki, hogy ha meg tudja csinálni, akkor csinálja meg most már, ha szétkúrta
Köszönjük!
Igen, megvan a kicsi, aranyos! :)
Még ismerkedünk...
Áááá... anyós nem költözik, pont jó távolságra van... Ha akar lesétál, de nem papucsban :) attól azért messzebb lakik
pedig ez a végén a vuduzos cigány josnős, ez érdekelt volna...
itt a környéken az idősebb csapatnak csak a vasárnap van engedélyezve motorozás céljábol, de az is csak kb 2-3-ig utána már lefőtt az ebéd menni kell köszönteni , meg a tecskoba vásárolni stbstb.. blablabla...
erre egy hosszabb sült dukál...nézek neked olyat mert azzal szép leszel...de ha nincs más megoldás adok egy ilyet szívesen bélám...de láttam újabbat erre megoldás gyanánt két kóláért..majd dobok róla képet..
mesélek egy sztorit ..érdekes...
volt egy endurós kollégánk...ő is régi srác ügyesen motorozik minden oké...szeret is menni....
na lett régen egy csaja aztán kivette a motoroscsapatból..nagyon befogta a srácot..ez a hülye megvakult A PINÁJÁTÓL ATTÓL A ROSSZ PINÁTÓL...és hagyta ...végén ő vette fel a srác telefonját...tudtuk hogy vége...mi nyugtáztuk halálát és oké...sajnáltuk hogy így járt...
eccer történt előkerült a srác...na megint minden oké ..elment a csaj a pinájával együtt...persze ezek évek voltak...na mondtuk neki mit láttunk mi ebből stb...oké mostmár megint motorozni fogok mondta ...
vártuk is vissza de nem jött ...aztán kiderült lett ismér egy új csaja...hát nem mesélem milyen királynő volt de szar...és ismét eltűnt ,,,itt is odáig fajult mikor kerestük vagy telefonáltunk hogy nem jöhet meg haragudott ránk a csaj ..majd a vége több évig tartott az lett hogy nem köszönhetett nekünk..innen tudtuk hogy a srácba is van hiba ...na mindegy ennyi mentek az évek gyerekük lett stb...
nem volt srác nem köszönt meghalt ...
aztán mit ad Isten most tavaly ismét előkerült megkeresett , hogy elvált és megint motor...hát mondtuk neki milyen jó fej volt mikor nem köszönt és ezt neki írtuk be feketepontnak már nem a kurvának...de milyenek a gyerekkori barátok hát félreteszik a sérelmeket mert különben nem is voltak soha barátok...és indul az új élet...na vett motort és eljött párszor motorozni ..csak a sok kihagyás után eltörte kulcssontját ..de egy hónapra műtét után már megint jött..de most lett csaj és eladta motort és megint felszívódott...
hát kérdezem én kibe lehet a hiba ha ez a harmadik ilyen csaja...
mert szerintem mazo a gyerek és önként megy a börtönbe ...
szóval csak ezt tudom elképzelni ...
na mindegy kíváncsian várjuk mi fog történni pár év múlva...
ezt a történetet itt fórumtársaim megerősíthetik hogy nem én túloztam el...mert a felét le se írtam mikor megvoodoozták hogy ne tudjon motorozni a jósnővel...aki cigány volt és az anyósa..
amikor akkora papucs mint ide kina, és arra se képes hogy már a legelején megvédje a saját hobbiját és az asztalra csapjon ha kell, utána már csak roszabb lesz.
nekem nem volt ezzel sose gondom, mármint sose problémázott egy csajom se azért mert sokat motorozok, hagytak élni, és én is őket..
nem elég hogy legszarabb részen szopatja az a szaros űlés, még lefő a tea is...
ez egy ilyen játék, mondjuk legközelebb biztos berak 1 kis tekercs powertape-t...