Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja van pár érdekes csaj...mondjuk ez nekem se volt beszédtéma egyik kapcsolatomba se...több éve motoroztam már akkor mikor a csajom született..miről is beszélgethettem volna vele...cserébe máshol kárpótolhatod ..de örülhet is neki hogy nem kocsma nem játékgép nem casinó..nem kártya nem ital nem kurvák...viszont ha jól kimotorozod magad jobb az egész heted ...és ezáltal neki is jobb..madarat fogathat veled...de hát ehhez a nőnek is okosnak kellene lenni ..viszont ilyen nő mint tudjuk kevés,,,

szerintem a" férfiakon" is múlik ez ...persze nem kell bunkón intézni ezt a kérdést nem azt mondom de ha egy kapcsolat ezt nem bírja el akkor az szar ..nem kapcsolat...
oké

de ez múzeális cucc....mondjuk te is a térdeddel én meg a tüdőmmel

el is megyünk teremőrnek a pilisbe vagy a bakonyba
nekem adhatnál egy simlédert,

minap kaptam havertol occson egy uvex cross bukot sárga szinű carbonos, nem sokat használt, de nincs rajta simléder, na arra kéne valami.. lehet használt is , karcos is csak simléder legyen.

majd mindjárt kibicegek a sukliba és nyomok rola egy képet milyen...
a helyzet egyszerü...

jol kell választanod már a legelején, plussz tisztában legyen vele hogy ez neked kell, lételemed mint a levegő , ennyi.

amugy ez egy érdekes téma ,mármint a nők és a motorozás...

el se hiszitek menyiszer hallottam már ezt a sztorit hogy az asszonyok, feleségek folyton beleugattak a motorozásba, aztán volt hogy letiltották vagy mi..
sosem értettem ezeket a nőket hogy miafasz bajuk van azzal hogy az emberük erdei motorozik, bazzeg legalább tutti nem csajozni van büdösen sárosan, plussz kellően lefárad kitombolja magát az ember szoval mi itt a baj? ...
minap láttam retro crossruhák albumot itt fönt és volt ott régi axo sapka ..eszembe jutott, hogy nekem van pár darab vadi új állvédő meg sült esetleg eladnám ...valami gyűjtőnek.. de tényleg ha valakinek kellene akármiért esetleg akkor nekem van...
lomis helikopterek, ez kell nekünk ingyé,
hát tényleg naon leszoptam a tánczenei koktélt vazze ...de mintha egy hajszállal jobb lenne a reggeli kínlódásom.....

esik az eső picit..... inkább sűrűn szitál...de már most 9 fok van ..lehet jön valami melegebb...mert akkor értem miért kínzott a fejfájás..
mehettek motorozni ...jó idő lesz még a végén....meg por se lesz ...azt így maradok le a jóról...bassza meg
Jól megszívtad ezt a takonykórt!
ennyit tudtam aludni ....beszarás.....kb..2és fél óra ...fasza
csaknem született baba? mert akkor gratulálok..... sok boldogságot !

vagy odaköltözött anyósod is ?
Nagy nehezen én is hazaértem!
Hogyan szoktattátok az asszonyokat arra hogy zavarjanak motorolni? Ötleteket kérem nem megtartani magatoknak...
Mától 2 nőt kell majd erről meggyőznöm
pont most néztelek skype-on...

éjjel viszont alig írtok ...
..tipikus nő fehér kutyával
kemény......
Ezt is elolvastam
Na jó, ígérem holnap egy sort se írok, csak köszönök, meglátjuk mennyivel lesz rövidebb
De nem ér ám olyat írni, amihez muszáj hozzászólni

Betegeknek jobbulást! Neki is és a többieknek jó egészséget!

Aludjatok jól!
Most őszintén, mi a tökömnek?
Nem hinném, hogy a magyar népnek szüksége van rá, inkább adnák ide az árát, bár azt meg ellopnák ezt legalább nem tudják szétlopni, vagy még is
Tököm, inkább adtak volta 30 db Endúrót a GG fórumozóknak de nem ám valami amcsiban leharcoltat
csak játszd jó sokáig, akkor tuti nyer
Bár ha belegondolok, pont most hétvégén ez nyerne én meg nem adtam fel
Nem lottózom egyébként, de lehet ezt most feladom, igaz hasra ütöttem és így írtam ezt az 5 számot