Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

délelőtt is akkor tűnt el mindenki mikor írtam, meg most este is gyanús ez .....
beszarás micsoda álomszuszék banda vagytok ...
ez lehet valami régi aprilia vagy valami olasz szarnak a hegere...ill. azokat nézd meg hátha jók rá...vagy jó rá valamié....amúgy elég tré de biztos meg lehet csinálni ...de 20000 a minimum.....úgyhogy ha nincs más csak akkor csináltatnám...
Estét! csika én küldtem neked egy hete kb mailt, kawa kx telóval kapcsolatban! még keresni foglak telefonon, csak még élvezem a szezont
zoozee irtam neked e-mailt
Mire visszaírtam volna telefon Kéne egy telefonos diszpécser csaj,legalább trécselne egésznap,me má a fülemhez nőtt .Tanulni nem kötelező,de mindíg mutatnak újakat,bár már én is mutattam nekik,rendesen el is sápadtak,hízott is a májam,pedig ott mindenféle csúcs technika meg ilyen-olyan szakember tömkelege van Először csak pislogtam,aztán mutattak ezt azt, azt röhögtem, mondom nekik,nálunk ezt hívják "parasztvakításnak".Ezt a szót meg is tanulták gyorsan Úgyhogy van mit tanulni mindenkinek,de ez így jó A papír meg kell segget törölni
áá nem fogsz bukni ...te ilyen digo tanfolyamokra jársz ....jó neked
jaja,29 vizsga olaszba,ha bukok abbahagyom :)
szerbusz teleszkópman .....mi a zsír veled ? jól vagy ? gondolom meló ezerrel...
Hejj,ja te is itt vagy Szasz! Azt hittem egyedül zarándol
Te azt tudsz írni Motrotolni?VAgy csak motrot tolni?
hát itt olyan hely van ..hogy nincs hiba ..ismerjük a pályát hogy fejből lerajzolom a térképet....szóval fasza itt minden ...csináltunk bele szar helyeket ..meg minden van és lehet száguldani is nagyon zsír helyeken stbb...szóval én sok helyen voltam de magyarország majdnem legjobb helye itt van...

de azért néha kirándulna is az ember és ezért jártuk be az országot nagyjából meg próbáltunk külföldön is ..és még ez a rész hiányzik ..és hát megpróbálnánk...

de ha szopást akarsz az itt 5 kilométeren belül van , hogy ehhez képest romániába pihenni voltunk ... de azért ott is kerestük a bajokat és végül sikerült is ..úgyhogy fasza volt ...meg kirándultunk is ..világlátás stb..
ha a kertem végéből indulan a pilis mint nektek valszeg a büdösrohadt életbe nem utazék egy percet sem ill naggyon ritkán és akkor is feleslegesnek tartanám mert minek elutazni 10ezreket. ha csak a motort megtankolom és egész nap 2000ftből hajtok.
igy nekük 2-3 ember 4000-5000ft /fő a minimum plussz költség.
+egyedül kimenni románba...nem a leg olcsóbb
.bezzeg ha itt a ház mellett a hegy akkor minden nap egyedül is...
két héten belül kinő?
mer akkó az úgy lesz hogy előbb oda kell menni egykét napra hozzá különben besértődik
de az jaú lenne ha egy lyaú kis ütős csapat..

amúgy meg azt azért tudni kell..
itt a seggemiek azért utazkálnak ki ramánuba mert
1.itt az van a legközelebb.
2. nincs basztatás!
3 kö kemény a hely.. nem más mint itthon csak mondjuk egésznap elmegyek úgy hogy egy betonutat sem látok hegyről le hegyre föl, ninscenek kerítések lezárt mű területek! itt minden igazi és vad ahol am otor wel képes menni ott el is mehetünk...
+az avatatlan...ill van aki avatottan is ...eltéved..nem is kicsit.. és aki eltéved, kifogy a benya... az szívás.ezeknek szerencsélyük volt mindkétszer mert pont mikor eltévedtek akkor értek ki a sikság szélére és láttak valamit kimentek és egy 10km kerülő a hegy mellett...
azért is oly vad ez a hely mert minden domb tetején erdő van. semmit nem lehet látni nézelődni szinte sehol.
a bihar a retyezát meg az itthoniak is olyan felérsz valahova kinézel valamit és arra mész.
itt meg felérsz valahova erdő van...lemész a patakba erdőben vagy felmész sűrűbb erdőben vagy...akár hova is jutsz az erdőben vagy. és megint kilátás lófasz se..csak az avatott túrhavezető(én ) látom át ...mert a lelkem ilyenkor felszáll a fák fölés és sasként szárnyalva meglátja a lyú utat, ugye bálint
de szeretek más után menni is de valahogy úgy jön ki hogy az a más elindul valamerre aztán úgy beszoplyuk mert valahogy megérzés is kell ahhoz hogy jó helyekre juss ne egy szakadék tetejére.... ez van. a sas lélek.
amúgy gps sel jól lehet menni itt is...sőt.
de az a baj hogy a helyeket elmentve pl az egyik gpsban...
király feljáró?
kiba jó feljáró?
mocskos kemény patak?
kő kemény patak?
és ilyen talányos elnevezésekkel persze nem is tudják melyikbe is akarnak menni.
igazán a nap alapján kell menni azt visszafelé meg lyó a gps...kivéve ha olyan mint bálinté...mert akkor az azért jó sötétbe vezette vissza a kempingig...mert az irány nem volt jó csak a távolságot mérte faszányossan... az iránytű szerint ment de nőtt a távolság ill nem fogyott akkor jött rá hiba van a mátrikszben de már kezdet setétedni.
úgyhogy azt figyelte...mikor már rályalyött erre...hogy a távolság fogyjon..de az aksi is fogyott úgy hogy a végére már alig látta a kilyelzőt, de épp még azéret visszatalált...vagy nem igy volt bálint?
na ezért gondoltuk itt mi is ...hogy itt a közelben körülnéznénk esetleg ...valami király csávóval (túravezérlő)akinek minimum egy husabergje van ,,,,meg a tüzet is eloltja ha kell...
szóval ilyet keresünk jön bálint is mert addigra kinő a vatta új cipője...
1/2 re irtam mert te ismered ,szervezed őket nem én:-))
ide ha öt napra jöttök már megéri.
akkor én nekem 3 napra kell készülni...tiszta hibátlan.
figyu
rajta vagyok. még az idén szólok tibinek meg makinak. csak olyat aki nem sír be ha épp a felezővonalat holnap festik fel a patakban.
hétközen lesz.. hoyg sok túr-hista ne zavarja meg a ...vadakat.

gyergyó... mi a fsznak kimenni 600kilómétert. innem hatszáz töletek 850! mikor innem a regiment 2200m magas részei 4 óra utazás. nekem oda vissz ötszáz pici kilóméter.
reggel négykor indulva nyolcra kintvagyunk...mi a fsznak utazzak 1400km ha elég az 500... jó jó itt nincs magyar dumcsi de ugyan úgy szeretnek ..ill ha nagyobb csapattla megy a paraszt akkor ..nem is kell hogy szóval tartsanak a helyiek. ill motorozáskor... úgy sem beszélek senkivel.
ja az szívás a kiutazás...oda úgy kell menni hogy 10 nap...abba ugye kettő az út ..marad nyolc...ebbe bele lehet tenni akár egy vagy egy esőnappal pihenőnappal a six days-t ...szóval így számoltunk ...kényelmesen ...erre esetleg eccer tudsz sort keríteni egy évben ..vagy se..mert ugye mi is 8 an voltunk asszem ......és ezt összeszervezni majdhogynem lehetetlen , hogy mind a 8 akkor és ott ..a múltkori az nagyon jól sikerült...lehet többet sose fog összejönni....
hargita is nagyon jo, csak mocskos messze van... sajnos.
szerintem azok a csávok logtak a bal elején ellensulyként azért nem esett vissza, látszik mikor felér, félre ugranak egy jopáran..

aztán lehet hogy nem..
ja ismer ..tudja mi a hobby-m...meg múltkor ott gombázott az erdőbe egy olyan helyen ahol azthitte hogy csak sasok járnak és mi ott felvonultunk .....aztán én bólintottam neki de nem esett le kijaz...aztán utána mentem gyóccert íratni és akkor mondtam , hogy ne gombázzon ilyen veszélyes helyeken...amúgy neki is volt valami túramotorja régen

Na ezek nem normálisak, onnan visszagurul az a monstrum a csávó aki vezeti be lesz zárva a konzervdobozba rendesen
Arra kíváncsi lennék az első akadálynál, hogy pakolta fel oda az elejét, előrébb van nekik az első kerék, mint a gép orra?