Dudáltam is,de csak bambultál ki az arcodból!
Meg akartam állni ki kiabálni hogy: mivan táppééz alatt itt csavarogsz?
Csak kúúvára meg voltam csúszva idővel.
bakkler.. ezek faja rezóvédők. igy viiszont a motor nem lett nehezebb mint egy ... vagy inkább kettő drz?
amúgy zsér csak kötegszem mert most ez van..mondjuk mikor voltam barátságos...?
raaaaaay hát akkor szervezeztek le túrát a jövőhét ugrott.. az utána hét az is de a november 7 től.. csak összejön a 2-3 nap. addigra zozi is meggyaúgyul...
wernerrel tudok menni... régebben ez több mint elég
akkor átprogramozom az emlékeim a mátrikszban és már mentem is vele. ennyi... felhivom, megbeszéltjük mikor volta menet és ő is emlékszik majd rám
amúgy nem értem ezt a rezóvédős témát... inkább ne dobáljátok osz akkor nem sérül.
nekem 1,5 évig volt a 380sx és azon egy karcolás sem volt
ugye bálint
de tény..leg egy két karc magszimum(vagy makk-szimum:-)
amúgy az a legfontossabb a sár ne ragadjon be elérhetetlen helyekre.
Gondolkoztam én is, hogy telibe védjem a rezót, de szerintem a nagy ütéseket így is fel tudja fogni, még sziklától is elviselne egy kettőt, meg féltem ha telibe csinálom a rezóvédőt, megragad benne a sár
Segített egy acetilén és oxigén palack! alul ami oda van varrva az egy saválló rúd, az még nem ezüst- acél, abból csak az ívek vannak! A ponthegesztések CO-val történtek.
Hát nem kötekedés képen...de ha szerszám acél hogyan hajtottad meg?..és a hegesztésnél ugye ez az anyag üveg keménységű lesz!?
a saválló lemezhez végig oda van varrva ott akkora hő keletkezett hogy el kéne törnie
Meg akartam állni ki kiabálni hogy: mivan táppééz alatt itt csavarogsz?
Csak kúúvára meg voltam csúszva idővel.