Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

politikusnak kéne menned..

persze csak ha jol viseled a pénzel tömött cipős dobozokat..
ismerősök
gasgast vegyél...

a ktm topikba meg odAÍRTAM HOGY KTM ET VEGYÉL...
nyugodtan megállhattál volna ...én tudok mindenhova egy rövidebb utat...na majd legközelébb..
szoktál amúgy erre járni...?
csak azért mert az én házam előtt történt a napozás...itt lakom...legközelebb rántsd félre a kormányt ha spórólós vagy fékbetétileg...
Nincs rajta fék,csak duda!
Megálltam volna,csak nem volt időm,késésbe voltam már így is.
Azt nem láttam hogy milyen. Csak arra figyeltem fel,hogy ki ez a rosszarcú aki sütkérezik! Az első gondolatom az volt,hogy dekurvajódolgukvanezeknek!
de jó nektek...mehettek kifelé a hidegbe versenynézni
teeee béélaa... aztán nincsen fék azon a kibaszott kocsin...? használhattad volna ...gondolom ha már azt is kifizetted a kocsival együtt..
nem yamahás kabát volt ...
Igen! Először csodálkoztam is,hogy valakiknek milyen jól megy,hogy itt sütkéreznek,míg más meg megszakad a munkába! A zé kabátjára figyeltem fel,aztán felismertem. Pont olyan az életben is mint a fotón,amit a kék fény körözési rovatba mutattak!
ott lezsek
gyere ki a versenyre,megyek én is viszem a fiam mert meg van bolondulva a verenyért
te voltál aki dudált délután mikor az utcán napoztunk?
talán a4 esed van?
Az jó szokott lenni
Á idén esélye sincs , nem tudtátok , indul a David Knight is Raaaay leszervezte nekünk
megy valaki? long laci indul?
morgen fimen..
ma van máriahalom királyválasztó....

grill megint király lesz ?
Jó hely, szívesen nyomnám ott én is, megnézném mit alkot benne egy jó kis eső után , jó videó

Graham, stb profik rezo védelemről csak két gondolat:
- Ők tudnak motorozni, jó eséllyel nem zúzzák le
- Ha lezúzzák lebasszák a picsába és otthon ott van nekik a másik felrakják az újat.
Részemről egyiket sem tudom megoldani, motorozni se tudok, azaz tuti lezúznám, meg tartalékba sincs itthon 5 másik, így marad a rezo védelem
Reggelt!
morgen
After the battle..............
ReGGeltet!
jó reggeltet ! jó vidi....

bár elején hátranéztem rutinból , hogy ki jött le utánam az útról szopni/halacskások lejárnak/....attól tudok kiborulni mikor ilyeneket sok műanyagkatona szájmotoros elkummantja ...persze a kocsmába mondja , hogy együtt motorozunk és ez semmi mert ő el se fáradt ... meg ugyanannyi idő alatt ér fel a hegytetőre mint mi...csak ő aszfalton (azt nem mondja be )....mennyi veréb van aki eljár "endurózni" ...
én mindég ovatos vagyok és vigyázom arra hogy eseménytelen ne legyen egy hajtás!
szilya-
már szeretlek.
pl hozzád képest egyáltalán nem kötekedő sőt ...tök barátságos vagyok.
járjunk együtt...fórumozni.

amúgy pl graham jarvis az sem baszott geny nagy súlyt a bergre csak azért mert van rajta egy rezó.
endi garszilya sem.
bodag pálról nem is beszélve...mer azt sem tudom kijaz.
azért szabi galipo ismerős?itt van http://youtu.be/4g4W3W5qTMA