Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ez tetszik akkor ez pont olyan mint a pilis vulkáni oldala...sőt mintha itt játszódna a film ..csontra...

mondjuk itt 700 méteres hegyek vannak csak azzal gazdálkodunk...nem ezernyolc...de kisértetiesen hasonló...ha idejössz mehetsz benne

annyi még itt a szopás, hogy a kövek közti térkitöltés vulkáni hamus szar ....ez szárazság idején púder és nem tudsz benne felfelé menni ..míg románba két kő között nem kaparja le magát benzincsapig a gép mint itt.....persze hargitába ahol mi nyomultunk...ott könnyebb volt soktekintetben..de mikor itt normál nedves az idő akkor lehet suhanni fölfelé..amúgy kibaszott köves itt is...de nagyon jó ..mi szeretjük......
Közben meséltél neki arról, hogy milyen motorozós helyen fáztál meg és arra mondta, hogy elmebeteg vagy?
Még nem néztem őket végig, ez az ipse felvette az egész Regimenet 13 at
Estét!
Írtok ti így is, de most csak 1 oldalt kell visszaolvasni
nekem mondod.?

voltam már egy jopárszor a biharban,
nem rossz de én nem vagyok elájulva tőle,
nagyon korlátozott a motorozási lehetőség , tul sok az átmotorozhatatlan fenyőerdő, és a tul meredek sziklás fal..

a legkomolyabb környék az a Sibiul, Rasinari, Petrozsény... ahol a romaniacsot rendezik..
itt voltam zséékkel 3 hete nem irtam bálint?de
mondom olyan ez a hegység mint a zaránd finom talaját ráraknád a biharra ...magasságokban is meg anyagösszetételben is.
azért a biharban tudnoi kell..egy ilyen túra 2 napos(1,5) alatt a gumi kissé elhasználódik. pl a 19 colosból 4 ilyan motorozás és kkész a gumi, kinullázódik.
a jani féle favorit six dalyzi aza 5 öt bir. az sem sok.
a regiment 13 hegységében két nap alatt az új 18as 120/100 mc5ös 120as 18solos as gumi épp hogy csak lement az éle... a biharban élesek a sziklák....
itt van talaj a sziklarészeken..álltalában.+ ahol nincs ott meg gömbölyűbbek a sziklák .az azért nem mindegy, hogy majd egy évet jó egy gumi vagy 3 hónapot.
csokolom a...aaaa.. azt.
aztán beleért a kezed a bilibe és felébredtél...johogynemá 2013-as yahama..
hozzá kell tenni hogy ez a Lengyel fiu is ügyes nagyon..

igen jol választ nyomot, fasza tempoban küldi, és nekem az tetszik milyen szépen lopja a távolságot mikor utolér valakit.

jo nagyot sziv azzal az üléssel, gondolom szoritotta rendesen térdel, nehogy elhagyja..
ilyet már én is kigondoltam.
csak nem igy.
én a váltó tengelyeket raknám egymás fölé ezzel rövidülne a blokkot.ugyan ebben a formában de a főtengely alul lenne!
az új bergnél is mondják hogy azért olyan könnyen kerekezős mert magasan van a súlypontja a blokkban...mivel a főtengely hátrább feljebb van!ezért a nagyon meredekekben hamarabb elgyertyáz! ezt a tulajok is megerősítették!
ennek ellenére azért nagyon szeretik valamiért... nem tudja igazán de az egész összhangja... az a mi tetszik az mesternek is.
ami nekem nagyon szimpi az az új yamaha 2010 yzf450 annak a blokkja meg minden... jó
de persze endúróra nem birtos mert a 6,2 litykós tank...
ezeket szoktam énis nézni...ezekhez képest a mi király helyeink egy csíra szar mind...
de azért azt mondom ha egy napra kijutunk a hétvégén azért élvezni fogom mocskossul a mi kis extrémünket...nekem ez a csúcs.
http://www.youtube.com/watch?v...
meg ez
http://www.youtube.com/watch?v...
azért valamit jol csinál ez a vastag szemöldökű picsa ,mert folyton cimlapon van, holott semmi teljesitmény nincs mögötte...

beteg egy világ ez
http://youtu.be/Tpjj5ow9gs4 se diszkóbajárós dzsipók[/L]
te bélám csináljak neked addig egy újfajta döntött blokkos husaberget ..alacsony költségvetésből ?

mee lehet csak akarni kell ..
Na kaptaam egy nyaklevest..és make up a gyerekért.
meg szombatra eltáv . mert a háromnap most nem jön össze a janiékhoz...
de lehet összejön zoozee hoz ha meggyaúgyul.
hú de kÚÚrva igazad van.
ezt az okos nő felfogja a bauta meg elhagya...az okos motorost.
annyit mondtam neki egyszer mikor lelkifurkát okozott hogy elmék egy héten egyszer du motorozni.
hazamentem megmondam neki.
egy hobbim van és ah azt a hobbit nincs kedvem csinálni mert te beküldöd hogy szarul érezzem magam ...lelkiismeretfurdalással motorozni mert ezt kellene meg azt kellene csinálni... mennyek el...hát ez volt az utolsó. ha még egyzser ilyet csinálsz oigy hajtás előtt beadoda a dumát...
akkor csákó.
még rég nem is láttalak mikor már motoroztam kroszmotorokkal...
és ha ilyne leszel, már rég nem is foglak megismerni mikor még mindéhg motorozok a krosszmotorokkal.

úgy ennyiben maradtunk. azóta figyul arra hogy jól induljak el! mikor hazajövök nem a duci van hanem a jókedv és megkérdi milyen volt...pedig tudja hogy mindég jó szok lenni de mégis.
én is odafigyelek a hogyaz ő hobbját úgy csinálja hogy jól essen neki!
ö is odafigyel rám... 10 év után ez már nem csak szimpla szerelem, szerintem ez már... egy kapcsolat.
ezért kár volt doktorhoz menned.. ezt bármelyik haverod megmondta volna, doktori képzettség nélkül is,

persze én is..
azt hallottam azt mondja a z orvos hogy elmehetek....közbe aszondta elmebeteg

semmi bajom minden jó...csak beteg vagyok...
na mi a zsír ?
le a kalappal a román fiuk elött, profi szervezés, fullos verseny helyszin..tökéletes. 10 pontbol 10-et adnák rá.

sajnos mi ilyenröl csak álmodunk..
de kibebaszott jo terep... ezért imádom romániát...

http://www.youtube.com/user/ne...
Sziasztok! Pfú ezer meg két éve nem jártam itt illetve, egyszer nyáron bekérdezősködtem, mikor motorválasztás előtt álltam
de a fórumot azért olvastam rendszeresen, látom zajlik az élet, és van jó pár ember akire emlékszem még ec fórumból, ronis, zoozee, GD :D szóval üdv mindenkinek!
jaja, ami elölröl van a légterelőbe az elég hosszu, .

csak gondolom nem jutott eszébe ebben a szituban, ahoz képest egész jol viseli agyilag a dolgot...