Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fincsi kis videlyók
zoozee.
az jó lenne!
de ha tivagytok 3-4en mi meg 1-2. az is bőven elég. bár ha egyedül jössz mert a többiekenek beellik a macska akkor ha hozol tét téwés sz(t)art(csak ne a bucit mega leot:-))legalább tanulok megent valami nagyon újat.
együtt gyorsan haladni a 4-6 fő az még jó amúgy ..legalább is én már csináltam 7-8 fős8meg tiz felett is és ...nem az igazi sőt a 11fős az kúrva szar volt úgy haladtunk mint a kukac...
. a legütősebb hajtást 3-5 főig.azok aztán

bálint mér nem hívod öket...neked lehet fel is veszik.

zoozee. kurwa lyaú ha már alukáltál. a gyógyulás legfontossab részei..
mondjuk a múltkori vicked is lyaú wolt... hagyál aludni mert nekem dolgozni reggel korán kell menni..neked meg már úgy is mindegy...
és kúrva igaza volt.
aki meghal.. na annak már mindegy azzal van baj aki élve marad itthon.
annak kell eltemetni 2-300.000 egy egyszerű temetés is. aztán ha volt hitele akkor még plussz szívás..nem feltétlen a bankok felé gondoltam. eldolgozatlan szálak...stbstb tbc
szoval nem azt kell sajnálni aki meghal mert az (benne is van a mondásba)lyobb létre szenderült!
hanem aki itt marad utána a problémákkal...ha volt két kisgyerek.. akkor azért egy szülőnek ez nem lesz könnyű.

pl a kollega jut eszembe akinek az orvos már lehet nemsoká megmondja ..idén meddig is tart még ... hú ez ,de szar..
. na itt is elfogyna egy pár zacsi szölö cukor : http://youtu.be/PnNUymcBCBw
Adjatok elég lőszert, én megyek elintézem azt a 3 milliárd fölösleget
Napot! Még ha lenne erre fele valami jó erdő.... ahol nem basztatnak ki a világból.....
Jóreggelt
Aki él és mozog ma induljon erdőbe befelé!Kurvajó a talaj
majd jössz velünk vazze aztán meglátod milyen könnyű
télen majd a szobában ülök,mi? csak a 400assal fogok menni,mert az könnyebb!
itt van..mi lesz endurós leszel még a végére?
jahh most nézem a video végén hogy ez is a ghelari-ban van romcsiban..
menjünk motorolni köll az enduroszett, mert így nem az igazi
csak akkor ha lesz még óra vége....

hát ja csak a tragédiákból tanul az emberfia....
ha tényleg realistán nézzük a kérdést, akkor véleményem szerint az emberiség gondolkozás modját radikálisan csak egy dolog fogja megváltoztatni....
mégpedig egy csunya nagy reccs..

aztán az a kevés aki megmarad ,ők talán már másképp fogják csinálni a főldi jövőt, de reccs az lesz az biztos.

1900-ban a föld népessége kb 1,5 milliárd ember volt, most vagyunk 6,9 milliárdan ,2050-re a föld lakossága eléri a 9 milliárdot, a bolygo pedig kb 4 milliárd embert tud élelmezni, és normálisan nem pusztito modon ellátni...

akkor most számoljátok ki gyerekek az ismert matematikai elméletekkel hogy mikor lessz a világvége, ora végén mindenki ellenőrzőjét beszedem..
ja és ezért tudunk felmenni olyan helyekre motorral ahova a többi hitetlen kutya azt mondaná nem lehet
„A csodák nem a természeti törvényekkel állnak ellentmondásban, csupán azzal, amit a természetről tudunk."

záróakkordként a világegyetemről folytatott eszmecserénkre...
király és a testalkata nem is tenné lehetővé ezeket a sikereket...
meg 12-szeres nemzeti riál bajnok meg Erzberg, romaniacs, last man, és hasonlo versenyeken indul minden évben..

tud a csávo, igazi őserő..
iszom a kamillateát
hááát előbb meg úgy tűnt ..épp dicsekedtem de úgy köhögök mint a szar
hát ezért nem is világvége lesz ...csak valaminek ..mondjuk egy korszaknak egy gondolkodásmódnak...
szóval fog történni valami ami kicsit áthelyezi az emberek nézőpontját...ilyesmi ...

mondjuk ezt is leírják pontosan...de azt az egyet nem írták hogy világ vége...
jóreggelit. mi a helyzet? gyógyulgatsz?
fuu de ki vagy képezve majábol...

látom figyeltél a csillagászat orákon..

csak egy kérdés: - hol van abban bármiféle világvége kapcsolat hogy bolygok fognak egy sorban állni,

mondjuk érdekes mint ritkán visszatérő csillagászati pillanat oszt pont ennyi, bármit belemagyarázni már emberi dolog...

mellesleg a dinok a kurva nagy termetükkel és csöppnyi agyukal 180 millio évig uralták a bolygot,
mi menyit tudunk felmutatni mint homo sapiens...150 ezer éve jött létre a fajunk , kb 50 ezer éve egy mutácionak köszönhető az un. nagy kiugrás, a beszéd megjelenése, a piramisok 5000 évesek , az irott történelmünk krisztus ota számolva 2011, ....

vajon menyire fogjuk égetni a főldi létünket, én személy szerint nem adok az emberiségnek 50-100 évnél többet,.. és ez még joindulatu volt..
szia ..

elején hogy leküldte az embert a szikáról...szép

amúgy jó videjó
de amúgy fiatalabb mint mi vagy 5 évvel...asszem most 40 éves
Eric Brandauer , az osztrák nagy öreg, igazi őserő ...