Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaa hogy ti inni mentetek... az is király........akkor már nem vagy szomjas
Hát megmondom a frankót foggalmam sincs Grillt tudom hogy az első mert ment mint állat aztán volt egy szlovák gyerek asszem 4-es rajtszámmal.Ennyit tudok kérem kapcsólja ki Amúgy csörlő kocsma besöröztünk a sógorral meg cimborákkal
gondoltam...de azért gratula

többiek ?
Nem volt nálam semmi értelmes felvevő eszköz Meg amúgy se filmezni jöttem
Hejj Zéé az a kawacsukis 22-es bukott krosszmotoros grillgyerek
valami fényképes élménybeszámoló ? esetleg ...pár apró videofilmmel ?
hejj bugic...ki nyert ?
Kukával találkoztam mert megszólított hogy hejj Bugic ismerlek a fórumról Rakshoz pedig odamentem.Makit nem láttam Zéét már ismerem meg úgyse jött ki ezért nem is kerestem
Üdv a népnek!
Jó volt ez a Máriahalom
Dehogynem! Örültél volna neki ha valaki rád telefonál!
lemegyek a sasba ..mert jött hori...napozunk...
nem vettem volna fel
Szóótáá vóóna a tesóknak?
Gondoltam mikor mentem,hogy rádcsörgök,ha ott vagyok a fatornyos faludba,de aztán elvetettem az ötletet,hogy ilyen cefetül megkéstem.
Egyből a telefonér nyúltam hogy tárcsázom a 06-80-555-111-et!
ezekután tényleg jobb ha meg se állsz ..mert olaszliszkát csinálunk pikk pakk...
Nem akartam üvölteni.Így is elég bamba képet vágtak!
Nem volt mindegy,mert időre mentem,és nem vártak rám sokáig!
Nem román,hanem magyar jeti!
Először azt hittem hogy a kisebbséghez tartoztok,mert azokra jellemző az ilyen csoportosulás! Máá csak a bűrülő hiányzott mellőletek!
Mondom hogy késésben voltam,és attól fostam hogy nem fognak megvárni. Amúgy megálltam volna egy kávéra!
nnaaaaaaaaaaaaa
nem mert ....
nekem annyi belefért volna hogy ráüvöltök
ha meg késésben voltál az a pár pillanat mááá édes mindegy
Még mondom is Zolinak hogy ki ez aki ide dudált?..asszodja valami Román jeti
na gyerünk versenyt nézni.
kékfény körözési foto...
amugymeg a gasgas jobb,

az átlátszo tank,jelölve mikor hol tart a benya, a 6-os válto, a plussz lendkeréksuly miatt jobb enduros elfolyathatoság, a jobb futomű , jobb és egyszerübb elektromos rendszer ,a profi villabefogo ,stb miatt..
és az egyik leglényegesebb dolog az ÁR, joval olcsobban kapsz gizgazt és anyival nem jobb a narancs amekkora az árkűlönbség ,sőt...

persze jo a ktm is ha 2011-12-est veszel ott már kijavitották ezeket a dolgokat,... persze csak ha miller vagy.

amugymeg ha rám halgatsz azt veszel amit akarsz.
meg a nokiás dobozokat is bírom...