én nem szopom le sőőt le is szarom...eccer volt a motoromon .....itt kevesebb az a fajta hely ahova az kéne ....többi helyre meg alacsony a bütyke...
ettől még drágábbnak tűnik...
szoplyátok le azt a szikszdélyzt
holnap bemék a cébéaba és veszek rggell...nem szikszdélyzt hanem... szevendélyzt.. az egyel jobb mint a six! plussz van belőle csokis is meg vancsilliás is...
+ eláll akár egy hétig is... ha meg neki támasztom a falnak.... akár nyolcig is-el álldogáll
ronis gyógyullyá.
zoozee számit rád is, mint paraszt a májusi fagyra.
Hali.
hívtalak de ki vagy kapcsolva,gondoltam adok halat hogy ne sírjál már hogy régen ettél keszeget.
gyönyörű idő volt ma a hajó temetőben fogtunk vagy 30 kiló halat,nem győztem a fiamnak leszedni a horogról
Dani mitas-al mi a baj? csak anyi hogy nincs egy normális gumijuk, talán a Fim-es EF-06, EF-07, és még full durva folyamatos sziklásban elég jo és sokat bir a c-16...
viszont az ára ugy elszált mitasnak az utobbi 1-2 évben hogy bármit lehet anyiért már venni..sőt...
itt waok.
megjöttem a helyesirási hibák kilálya. a szövegösszefüggéstelenül írás nagy mestere. az ékezetek ne továbbja
hát mit irt ez? hát gumi nélkül is?
ilyet legutóbb az ötösön hallottam, de az 5ezre vót...hajazással 5000 öccá...
mondom csak hajazás van?
csak hajazás?,Nincs
pedig oly kopasz fejre, minta enyém... egy csak hajazás jó lenne...
de olyn van hogy gumi nélkül....
azt tanuld meg valamire mindég fogni kell... a múlthéten te fogtad a kis sárra... meg az új mc 5re...most vetté new tire-t....
és a talaj is jó volt...de hidd már el a gumi...(= nemenet oszt kész hagy fogjam a gumidra oszt lyaú van, nem mondhatom hogy csak úgy jobb vagy ...nincs hely a primusban maxi...mol.
ezek a sírba visznek engem,mind pinaszagú
ettől még drágábbnak tűnik...
ügyes kiskölök...tudom,tiszta apja
holnap bemék a cébéaba és veszek rggell...nem szikszdélyzt hanem... szevendélyzt.. az egyel jobb mint a six! plussz van belőle csokis is meg vancsilliás is...
+ eláll akár egy hétig is... ha meg neki támasztom a falnak.... akár nyolcig is-el álldogáll
ronis gyógyullyá.
zoozee számit rád is, mint paraszt a májusi fagyra.
sixdays meg van már 16 000-ért
most zörgetett dávid mert kellett neki imi gázkészülékes száma ..ő se tudott hívni -.
kimerült és lemerült mint egy rossz elem ..és lukat mart a szívemen...
mingggyá töltöm telefonyt
hívtalak de ki vagy kapcsolva,gondoltam adok halat hogy ne sírjál már hogy régen ettél keszeget.
gyönyörű idő volt ma a hajó temetőben fogtunk vagy 30 kiló halat,nem győztem a fiamnak leszedni a horogról
hát én vazze...
viszont az ára ugy elszált mitasnak az utobbi 1-2 évben hogy bármit lehet anyiért már venni..sőt...
mint valami rossz házzaságban ,ilyen se veled se nélküled, piszkálodos, csak semmi buzulás...
megjöttem a helyesirási hibák kilálya. a szövegösszefüggéstelenül írás nagy mestere. az ékezetek ne
hát mit irt ez?
ilyet legutóbb az ötösön hallottam, de az 5ezre vót...hajazással 5000 öccá...
mondom csak hajazás van?
csak hajazás?,Nincs
pedig oly kopasz fejre, minta enyém... egy csak hajazás jó lenne...
de olyn van hogy gumi nélkül....
azt tanuld meg valamire mindég fogni kell... a múlthéten te fogtad a kis sárra... meg az új mc 5re...most vetté new tire-t....
és a talaj is jó volt...de hidd már el a gumi...(= nemenet oszt kész hagy fogjam a gumidra oszt lyaú van, nem mondhatom hogy csak úgy jobb vagy ...nincs hely a primusban maxi...mol.
mostantól legyen nevem maximusz helyett:guminux
Pedig eddig az összes csaj nyikkant azért valamit...