Most akkor az EF normális vagy nem? Csak mert a múltkorában még itt voltál odáig meg vissza tőle hogy hűde így meg hűde úgy...
Árakban mondjuk már nem nagyon vagyok képben, mert tavaly tavasszal vettem utoljára, de akkor másik FIM-esből jó esetben egy hátsót kaptam volna annyiért, amennyi Mitasból a szett volt...
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén
- Jó vezető voltál!
- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!
- De most hogy kiverted a biztosítékot!
- Földelünk!
ez van..
ami lucskos és meleg zárt helyen van, ilyen szagú lesz.
de ezt csak a biszeksz vagy lesbian nők érzik.
a sajtgyáros az király mindgyá nekem is kell a sajtot köpülni
na ezért hanyagoltam el az útcai motorozást... ez maga a szervdonor jelöltség...engem is ütöttek el...50km/h val gurultam be a városba és egyszer csak.. az elsőbségadás táblánál áll egy avtó...
és mikor odaérek kirajtol. csak annyit tudtam csinálni láttam nekem annyi mikor karambol volt löktem egy tigris bukfencet.....
már repültem is mint a győzelmi zászló... kibukfencezem már talpon is vagyok...
kb egy buszmegálónyi ember állt a buszmegállóban(van olyan ) majd megyek vissza a kocsi felé meg a motor felé.kb egy 20m gyalogoltam vissz... kicsit gyorsabban mék akkor... akkor az két buiszmegálló lett volna a 83as busszal .
a motor(mz etz 250)ripityára törve a a bal oldala tank dekni lábtartó begörbülve a blokk alá... nézem a lábam...
önvizsgálat :láb ránézésre helyén
mozgása normális
lábullyak beidegződése: intakt(mondom szobát épitettek nekem a trauma ügyeleten) akkor baj nem lehet...
kissé ideges és ingerült lettem a látványtól és a sock tól...mondom odasérek leütöm az embert...
kinyilik az ajtó és ...
egy nő széll ki belőle.....
neeeeeeeem.....
még ez is...
belémszorult az ütés energiája ami majd szét vetett a dühtől. de élek.. semi bajom viszont a motor totálkár...telók elgörbülve blokk félre álva a helyén váltó lábtartó dekni tank mminden szétnyomorítva...
épp eladás előtt volt a gép.
Mi hétfőn megyünk ha gondolod gyere, holnap temető járat.
Holnap nem jöttök gurulni egyet valamerre?
Két szőke nő sakkozik eggyik felkiál hogy góóól mire a másik te hülye ez nem tenisz.
Árakban mondjuk már nem nagyon vagyok képben, mert tavaly tavasszal vettem utoljára, de akkor másik FIM-esből jó esetben egy hátsót kaptam volna annyiért, amennyi Mitasból a szett volt...
- Jó vezető voltál!
- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!
- De most hogy kiverted a biztosítékot!
- Földelünk!
ami lucskos és meleg zárt helyen van, ilyen szagú lesz.
de ezt csak a biszeksz vagy lesbian nők érzik.
a sajtgyáros az király mindgyá nekem is kell a sajtot köpülni
és mikor odaérek kirajtol. csak annyit tudtam csinálni láttam nekem annyi mikor karambol volt löktem egy tigris bukfencet.....
már repültem is mint a győzelmi zászló... kibukfencezem már talpon is vagyok...
kb egy buszmegálónyi ember állt a buszmegállóban(van olyan
a motor(mz etz 250)ripityára törve a a bal oldala tank dekni lábtartó begörbülve a blokk alá... nézem a lábam...
önvizsgálat :láb ránézésre helyén
mozgása normális
lábullyak beidegződése: intakt(mondom szobát épitettek nekem a trauma ügyeleten) akkor baj nem lehet...
kissé ideges és ingerült lettem a látványtól és a sock tól...mondom odasérek leütöm az embert...
kinyilik az ajtó és ...
egy nő széll ki belőle.....
neeeeeeeem.....
még ez is...
belémszorult az ütés energiája ami majd szét vetett a dühtől. de élek.. semi bajom viszont a motor totálkár...telók elgörbülve blokk félre álva a helyén váltó lábtartó dekni tank mminden szétnyomorítva...
épp eladás előtt volt a gép.