Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elloptak a kis supermotos brigádunkból egy 660ast
Sziasztok skacok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kinéztem magamnak ezt a mocit.
Örülnék ha mondanátok 1-2 infót róla.
link
A motorról még annyit kell tudni hogy első kerék csapágyakat kellene cserélni + a motor olaszból van.
Véleményetekre is nagyon kíváncsi vagyok!
Előre is köszönök mindent!
Üdvözlettel: AmBrUs7
a héten lesz belőle valami
1-kis gyógymasszás
Ott a Duna menjél pecázni!A tavakon már jéghártya van szóval horgászat nekem idénre nuku Ja amúgy én is horászok
gecire szeretnék horgászni....

maki a nagy hoho horgász
ezzel mi is eccer szoptunk ...mxtibivel...persze renszámosak a lovaink meg minden de ki tudja hol vannak ezek a kacatok...aztán román határon akarták papírt..na nem volt ..de mi még odéb se mentünk hanem ott az autopályamatricás csajtól kértünk két A4 est és eladtuk egymásnak a motorjainkat 5 perc alatt....és ették is mint a szart...
jóestéket! voltunk motorozni...jó volt....
most már csak a kis testemnek is gyogyulnia kéne ....
örülök jó de legalább , már kimozdultál otthonról , és a fő dolog , hogy a kis lelked jól van
lábadozom... az tulzás hogy motorozok, elmentem motorral kirándulni a kinderrel , nekem azért ez igencsak lassu volt...

viszont a lelkemnek jot tett nagyon...
lábad ? látom már motorozol , akkor már jó ?
szijja drága
estét.
mizu ?
Üdv mindenkinek
Jajj istenem mikor motoroztam már ekkorát mint ma
Közeli homokbányába újra ki lehet járni és van egy pár finom falacska amit a kollégák csináltak.Asszem télire meg lesz hova is menjek motorozni Oda nem fog kelleni a szögesgumi.
hálló hálló!

van valami hír a 400asról?
Jó reggelt!
Látom beindult a csavaros gumi szezon
Jó motorozást mindenkinek, aki megy!
azon szoktam röhögni hogy tavasszal mikor elolvad a ho a kispályámon a vörös kövek ugy össze vannak karmolászva a szőges csavaros gumitol mintha itt lakna a román medve az erdőben,
pont olyan mikor a maci koptatja a kövön meg a fán a körmét...
amugy ha már szöges gumi ,és rákaptok halacskáscsokiteamban a téli motorozásra, elmondom nektek azt a szuper titkos informáciot, hogy pl nekem van jo pár fajta -hosszuságu szöges gumim, már egy ideje rájöttem mindegyik időszakra más kell, pl elsőgumiban az alig kiállo kb 5-6 milit, fajtát használom az űvegre fagyott nyista hoban,

az enyire kiállot a nagy hoban, amugy az eleje lofaszt nem kopik, mivel csak gőrdülő kerék,
hátuljánál ugyan ez a szabály.

amugy majd meglátod milyen hálás dolog a szöges gumi, a ferde fagyott havas-jeges vastag fán ugy mész át vele mintha spanival huznák a motort előlröl.. a hátulja meg ha kell még szét is fűrészeli a fát..
10kor báger?