Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már szeműveg téma, én is scott-ot használok van vagy 7-8 db itthon felakasztva és mindig azt veszem fel amelyik megtetszik,vagy a kezembe akad ...

jahh ,azért van enyi mert csak olyankor veszek kesztyűt, szeműveget, sűrün fogyo holmikat amikor olcso akcios.
pl -szeművegért még nem adtam 5-6 ezer ft-nál többet,persze dupla szivacsos, dupla plexites, olyankor veszek 3-4-et, ugyis elkopik jeligére.
na mi van?
fél nyóc
nem birtok aludni?
na megyek visszafekszem...a motor alá
megtekergetem a teleszkópokat a méztöltettel hátha kiad valamit?
pl itt a garagéba..tök jól működik...nem koppan fel sehol és nem is ráz.
Jóreggel béláim!
csak a scott....duplalencse...Isten......huszéve scott mikor még egy ablaka volt azóta....
hát ehhez képest jóformán csak szarok vannak.....látom miket kínlódnak emberek szemcsivel meg párával....
Scott 89 XI - szerintem ez is elég jó, nekem jobban bejött mint az Oakley, jobban illeszkedik például
Oakley (O-Frame) még öt év után is használható, csak már kezd a szivacsa megrogyni, szóval ajánlom. Van belőle olyan (L-Frame) is aminek direkt szélesített a keretrésze hogy szemüveggel is hordható legyen, GeryV8-nak van olyanja.
Régebben volt egy Uvex is, az is kibírt 3-3,5 évet és a duplalencsével egyszerűen nem bírtam bepárásítani, pedig volt hogy a szivacsából álló helyben csöpögött az izzadság! Viszont annak a kerete elég durung, nem minden sisakba fér bele rendesen. Amúgy a KTM "gyári" szemcsije is pont ugyanolyan mint ami nekem volt, csak az "Uvex" felirat helyett "KTM" van rajta...meg vagy másfélszer annyiba kerül gondolom...

én meg pénzverdét
Most semmi bajom Egyből teló gyárat csináltatnák
szewa csika telófertőzésed van már ? erre a lottó 5 ös jó gyóccer
Jajjj milyen szép motr! Mi is voltunk kicsikét, de csak úgy szüttyögni, semmi komoly... Jó levegő, napsüti, piknik szett, ez a hosszú élet titka

http://youtu.be/13uXytZnlOk
Ló estét Főbélám
jóóóestét bélák
köszönöm
nagyon sexy vagy papajoe voltam kinn ma csapatni mert kemény vagyok
További szép estét nektek, dugó most kijön a falból mára.

Hát ez kicsit hosszabb történet, de lerövidítem. Szülők gyerekkoromban elváltak, anyám elpályázott pestre, ahol a mostani férjével él. Éltem/dolgoztam pesten 6-7 évig, de aztán a hajtás bebaszott az egészségnek és visszajöttem vidékre nyugiba kevesebb zséért, egyébként is rühellem pestet. Aztán fater is Pest környékén nősült be újra, így maradtam magnak fater házában.
mizu drága , hogy vagy ?
te ,hogy hogy nogradban vagy,a szuleid meg pesten?altalaban fordiva szokott lenni
Lásd Mankát, házat is el lehet adni na jó az érték, nem úgy mint egy motor.
Hát a tuning futóművel tuti nem tudod eladni, viszont ha belerakod a gyárit és úgy meghirdeted X áron, azzal szerintem veszteni nem vesztesz semmit, még el is vihetik.

Az RMX csereberés tippet köszönöm , csak ez van szitu van, vagyis amit írtam az előbb.
Hat penz kell hozza,de a felujitas is benne lenne 100 ba...150 be

Mindenesetre,minosegi lepes lenne elore,korban is fiatalodna...
nem hirdetem,de el kene adni...bar most mit lehet eladni?fene tudja,az extrakat biztos nem ertekelik
ez egy megfontolando és hasznos tanács,...
Sikerült a berget eladni? Hirdeted?