Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Titok gumival mi újság? Mentél már vele? Mondtad, hogy majd beszámolsz, meg elárulod a nevét
Bár lehet erről is lemaradtam
Azt teszem fel
Jaja,álmomban is azokat nyomom Kihívás mind
bezzeg az LM susp feliratot nem veszed le
Hagyd rajta a régi matricát
Te már álmodban is telót szerelsz, nem?
Régebben, ha valamit sokáig csináltam, egész nap, napokon át, akkor én már arról is álmodtam
Remélem, hogy pihensz és nálad nincs ilyen jelenség!
nem tudom ,nem vk motornepper

de ha netto arban tudsz venni motort,az mar jo lehet
A másodikat ismerem az volt nálam,jó mocc A gazda is igényes.
Szeretem leszedni a matrinyákat,tiszta élmény Vannak itt szépségek is Deee ,meggyógyítjuk
Nem szalonból kihozottra gondoltam, ott nyilván rögtön buksz rajta egy csomót.
Nem tudom mi a megfelelő intervallum, de nyilván még az előtt, mielőtt "sokat kéne" alkatrészre költeni, ha az nem alkatrészre költöd, hanem hozzáteszed ahhoz amit kapsz ezért amit eladsz, akkor abból már vehetsz megint egy fiatalt, nem? Bár nem tudom, csak megint elmélkedem Szerinted mi a tuti? Megvenni angliában, behozni, kicsit helyrepofozni menni vele, majd itthon eladni a vételár felett jóval?
sztem akkor bukod a legtobbet,ha 1 ev utan eladod
Az elképzelés nem rossz, de egy fő baj van ebben a buliban, a zséhiány, max 300eFtért talán beszámítanák a vasam, de kéne még mellé 300eFt Ahhoz meg hitel kéne, azt meg kizárt
Jó nekem ez a suzuki , a powert kéne megvarázsolni, más típus hibája nincs, kicsit hozzá vagyok nőve, belefektettem már egy csomó időt meg zsét, rezo, kartervédő, új hátsó felni, új power szelep, blokk "generál", meg még sorolhatnám.

A tuti buli az, ha valaki szerez valami újat, megy vele egy évet, majd eladja, aztán veszi a következő fiatalt a nélkül, hogy szerelne, nem?
dzsorzs kluni jégrobogozik...

Hungary reality..
Mi lenne ,h a osszepakolnad a suuuzukit es megprobalnad beszamoltatni egy ilyen GG be?
megoldom ezt a problémádat.
indulás előtt hugyálj meg mikor hazaértél akkor...fagyos kézzel ne fogdosd
tegnap szép idő volt ma meg.... ma meg a nem szép..de motorozni mindég lehet
kösz akkor ezek megvannak csak eza kép nicsn csak meg
http://www.sportmotor.hu/motor...
HARDENDURO HARD ra fagyott a fa..om de jó volt
2011.02.06 14:20:07
na ezek a képek nincsenek meg tudsz mondani dátudom h mikor készült?
köszi zoozee bácsiii
akkor juppijéé!
kössziiii