Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ilyen vékony táblában kaphato plexitek soha nem törnek szilánkosra... ne viccelj már, ugyan olyan hajlékony mint a gyári, csak nincs rajta kopás állo karc védő bevonat...

viszont egy 2x1 méteres tábla 2500 ft.. tudod te abbol mennyi szeműveg lencsét ki lehet vágni? kb 1000-et, de lehet csak 800-at

viszont ez az informácio már 6000 ft-ba kerül, aki elolvasta fizetni fog..
hát letépőt max versenyen használnék...
Köszi az infót
Nekem is a szivaccsal van nyűgöm, ügye csak felcsapom a sarat oda is, aztán ha kimosom szétmegy, ha vízzel próbálom lemosni a sarat jobb esetben nem szakad ki, rosszabb esetben meg kiszakad, s onnantól kezdve kuka.

A Ronis-féle öntapadós javaslatot kéne kipróbálni, mert a letépő fólia is progipba 2eFt körül van, aztán 1 motorozás 1 fóla, s idővel a lencse is összebaszódik, de legjobban azt rühellem, amikor vizet kap és úszik a víz a letépő fólia meg a lencse között, de szépen szokott torzítani is, ha nem fekszik rá rendesen
Jo reggelt!

Lexant kell keresni,nem plexit,az nem torik szilankosra .es van vmi diamod coated az meg olyan ,h nem tudod karcolni.
bár ez a sárga ami a képen van az pont romániára tettem rá a fejemre 2és fél éve ....most kezd szétdőlni és nem veszek bele több lencsét...most rakok magamra ismét újat....
van letépő...meg roll off-os is scottba...

plexikkel arra viszont vigyázni kell, hogy csak olyat szabad beletenni ami nem törik szilánkosra mert kinyomja a szemed adott esetben...ergo nem nagy spórolás....ha kibaszod a szemed....
mert a sima plekó..kétezer a dupla meg 4 talán ha jó helyen veszed ....és tényleg bírja.....
komplett szemcsit a szivacssáv miatt meg kétévente eldobom...
Megint kiokosítottatok szemüveg terén. Köszönöm szépen
Azért lenne pár kérdésem még
Ronis: Mi ez a plexit vágok táblából megoldás, honnan szerzed be? Egyszer írtam egy ilyen cégnek, hogy mennyiért küldenének táblát, de basztak válaszolni.
A 3 forintos öntapadós is érdekel

Ezen a progip lencsén is valami olyasmi lehet, de ha nem használok letépő fóliát, nem sokáig állja a karcot
Irrídiumos lencse? Ha örök életű, akkor megérheti
Scottban nem látok letépő fóliásat, nincs is? Ennyire tuti a lencséje?
Szép reggelt!
jo , csak arany árban van...

lehet azt kéne még kiprobálni ,van az a extra vékony teljesen átlátszo öntapados, azt rárakni a lencsére ,ha karcos lesz csere 3 forintért...

esetleg propeller a szeművegbe, meg kis ablaktörlő rá...
Szép reggelt fórumosok
szeva.
még ezt az irridiumosat kéne kipróbálni ...azokat késsel nem lehet megkarcolni
jajj ...képzeld el most nemrég ,hogy jártam...múltkor mondom vazze elfogyott a plexim és reggel tüzelünk......itt volt pont egy barátom garázsba aki régen motorozott és micsoda véletlen ő is scott....aztmondja múltkor talált otthon sima scott plexit de nagyon régi viszont fóliásmég odadja mindjárt és használjam el hátha jó még...na el is ugrott érte és odadta...beraktam és még oéyan volt hogy volt benne egy patent a plexibe oldalt.....és még nem volt ilyen karcálló valamivel felvértezve mint mostaniak...pár motorozás 4-5 nél nemtöbb és nem látok ki rajta...
persze ha nem mész eleget ...vagy a boltba jársz ez a szám csökkenhet ....persze akkor sem egyre
de van 3 a szemüvegben is ...plusz 6 az 9 összesen ..és kb.-re mondtam daninak , hogy az alatt az 5 év alatt elfogy az életem is meg welkopott a motorom váza is ..nem egy szemüveg original lencsével....
Na jo reggelt :).Szemüvegesek
5 év alatt 6 lencse? az majdnem évi 1 lencse,
az hogyan?

nekem évente elfogy kb 2-3 lencse egy szeműveghez....

amugy én nyáron nem erőltetem a dupla plexitet, minek...
pedig én nagy ktm-es vagyok..de van az a szemüveg gyári ktm design uvex,,,,,hát a scottal hogy nincs pariba az normális mert ott nehéz ár érték jóság versenyben találni ellenséget.....de hogy az az uvex világ legszarabb szemüvege az majdnem biztos.....ha lehet azt ne erőltessétek....

dani 5 év alatt a sisak elkopik az erdőben 3 komplett szemüveggel és hozzá még plussz 6 lencsével.....
Dani, nekem folyton csöpög a szivacsbol az izzadság még állo helyben is, a sisakbol meg ömlik,
hol szoktál te motorozni hogy ez neked rendkivűli esemény.?
megint nem figyeltél

hozd ki az ellenőrzödet 1-es, üljél le ...

nincsenek nagy nevű brand szeművegeim, csak scott ami occso..,dejo.
ne röhögcséllyé.
nem szab.
tele vagy ahogy zozi is íra..főleg ha két hónap hárd kimaradt akkor a tököd van tele...
a sok pihenéssel meg azzal hogy hiába számolgatod az o-killi szemüvegeket a polcon...jobbról balra ugyan annyi van ott, mint balról jobbra.
és énrajtam rajtam a szemüveg fent a hegytetőn és a többieken meg levéve és köpködnek hogy párás nem látnak le kell vennii..és én ötször megyek fel addig a felmenőn és a szemüvegbe beszélgetek velük utána...szoktam röhögni
nekem pont igy olcso, lehet hogy egyszerre kidobok több pénzt, de utána tudom hogy évekig elvagyok belőle gond nélkül..

jahh és még 1 dolog, plexitet ha sima 1 lapos azt ugy vágom olloval, pákával. kb 2500 ft egy 2x1 méteres tábla, na az az idők végezetéig elég lesz, bár mindenki ide jár kunyerálni belőle..
mindig jokat szoktam magamba vigyorogni mikor emberek mesélik meg mutogatják ,hogy dejo szeműveget vettek 16 000, meg 22 000. ft-ért..
tele vagy írd ki nyugodtan ...