Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét..
Na súgok valamit,csak,hogy tudd,me nem vagy régi ittengene.Régen iszonyú sokat segítettem több fórumban embereknek,először csak okoskodtak,majd lepofáztak,volt olyan is,hogy találkoztunk,kicsit motorikáltunk majd eltüntek szépen mind a fórumokról.Maradtam én mint hegylakó,tudod,egy maradhat Ezé nem segítek itt semmiben.Úgy segítettem már több embernek,hogy elküldte telóját és jótékonyságbú ingyé meccsinátam.Van pofám az biztos,de ok nélkül nem pofázok.Sok az okos azt mikor kiosztod őket,me elmondod a te helyes verziód,hozzátéve,hogy elvannak tévedve az erdőbe,akkor meg te vagy a köcsög.Nem,hogy beismernék a baromságot,neeeem,erőlködnek Na,ekkor szoktam kifakadni Az olaj meg megint a telóba nem mindegy,hogy milyen megy be,van azoknak egy viszkozitásuk ennyi és annyi fokon is.Na mámost,ha átlemezelem,és tudom mit csinálok azt az adott olajhoz-rugóhoz-dugattyú áteresztőképességéhez lemezelem.Na szóval,ha beteszel egy 5-ös olajat a bótbú az nem biztos,hogy 5-ös.Na má,ha nem 5 ös,de a csillapítóegység ahhoz van lemezelve akkor má változik minden.Ezé van az,ha egy átlemezelt telóba cserélnek olajat,de sem az olaj típusát,sem a mennyiségét nem ismerik,me ugye azzal is lehet játszani mindnél,akkor egy szart kapnak,és megy a duma,hogy vagy túl kemény lett,vagy túl lágy.Na többet nem súgok,a táblázatot lelehet tölteni a netrű,mindíg frissítik a laborosok tesztelik az olajakat.Szóval sok az okos az írígy meg a bunkó ,te fasza gyerek vagy .Tanúni meg ide járok,úgyhogy nem egy embertű tanyúlok,de tőlem senki nem fog az tuti Nem tudok printscreenelni ezé fotót kapol.
erről se mi tehetünk , hogy jön divatba az ilyesmi egyre jobban....
zozi klálypi
azért szeretem ezt a fórumot mert itt öszinte és segítőkész emberek vannak...azon kivül hogy köcsög voltá mikor kérdeztem mi kel egy wp 48asba..azért elismerem a szaktudásod..meg ez a mai szögesgumi ERDÉLYI=románilai videlyód miatt ma kapsz sok jóváírást a számládra..

aláirom hogy tudás van abba ha egy gyári telóból egy ilyen hawasi féle telót csinál a paraszt..de annyit csak mondhatol hogy 5ös nem?
képzeld ha az egész fórumon mindenki úgy vigyázna a titkaira mint te akor zozi sem segítene senkinek..hanem ..hoz el hozzám megjavitom...köcsögölés menne..nem ha elviszi megcsinálja de tanácsot is tud adni..ezért nagy emberek az ilynek..
ezektől tanultad te is a szakmát..nem képzeld azt mondták volna..nem ez titkos..megdöglik azegyetlen ember aki ért hozzá és sírbavinné a tehlóbirodalmat
amúgy meg tudom milyen olaj kell a wp 48asba...
lengéscsillapító olaj.

már jópár olajcserén túl vagyok wp ügyileg de eddig..és ezen túl sem kívánok belemélyedni a szelepelésben...pedig abban van a tudomány
ebben a hótelóban(hawasy sem mélyednék bele..only olajcsere

csika bocsi hogy őszinte voltam..kellemes karit mindenkinek.

minden vadásznak kellemes karit... aki már legalább egy fegyveres vadász társát megölt!.. ill aki még nem azoknak hajrá
Boldog Karácsonyt az Uraknak : )
Ez nem te vótá kiskorodba?
déw.
igazat beszélsz..visszküldeni pénzkidoba za ablakon..
számold ki petya menniy oda vissz a posta meg a telefon meg a sok ideg hogy ugyan úgy nagy dumakörítéssel visszküldik..
oszd el kettővel..
figyu a matekot...
megvan az összeg...
oszd el kettővel.!
az egyik részét tedd be a tárcádba és élgy vele boldog..a maásikat meg küld át nekem..én duplán..dábül... leszek boldog mert segítettem is meg péz is áll a házhoz...
déw a felének a fel a tiéd lesz..... azaz 1%
ilyen ez a matek
Dógozzá
Na,Déw mester Jól zártak vajon azok a lemezek?Jó kis hab volt benne,nem olaj Ezek szerint azzal is működik Minden úgy összegyógyult,mint az állat.Hiába újszerű motri,ha fosul van karbantartva,a belső meg csak így látszik szítkapva.Dottor bácsi meggyógyíccsa azt jóvan
Azért csak jók lettek
Mérgemben dolgoztam egy pöppet,hogy haladjak is Vannak néha furcsaságok,lehet mazsolázni
Kb 6eFt ért meghónolják és szerintem jó lesz bele a 4századra illesztett dugód is mert elvileg 5-6 ra kéne, míg kipostázod, meg míg visszajön és nem is csinálnak vele semmit, na az lesz igazi bosszúság. Simán ráfogják, hogy nem olajoztad, vagy nem volt hűtésed, vagy szarul használtad...de kívánom, hogy ingyen és bérmentve megcsinálják neked tutira.
Ki ajánlotta ezt neked? Neki bevált? Bár egy ekkora cégnek nem lenne szabad ilyen bakit elkövetni
Ez az a hely, ahol gyalog se mennék érdekes dombocska lehet, ha úgy tornázza a motort, hogy a feje felett ki van nyújtva a keze és ott felment motorral
Mondjuk az ilyen helyeket szeretem, ahol nem a paraszt gáz meg motor erő függvénye, hogy feljut-e valaki
Képzeljétek el, ha ott beborul zorrózás közben
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

sok sikert..lyaút ne várj tőlük..hát megcsinálni nem azért csinálták meg szarul mert majd garanciába lyaúlesz?
de azért sok sikert.

engem is szétvetne a düh
teljesen független szaki akart lenni
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ami lesz ezek alapján: Elviszem egy teljesen szakihoz és egy nagyon pontos mérővel átméretem a hengert. Megnézetek vele mindent, hézagokat stb és feljegyezem.
Ezután küldöm a hengert, dugót, gyűrűket a Wiseconak és ők is megszakértik. Kiváncsi leszek hogy mit vallanak be (már ha lesz mit bevallani)

Még egyszer köszi mindenkinek!
Azért ez nagy szívás basszus....