Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a hányás népek? Annyit zabáltam,a széthasadás határán lebegek!
mit meséljek, 1 pár zokni, meg valami bombon.. szokásos...

viszont a fiam rajzolt nekem egy olyan rajzot karira még mindig röhögök ha rá gondolok, na ezek az igazán jo karácsonyi pillanatok
Mondtam már hogy útálom az őrmelót?24/48-ba és persze pont ma vagyok bent reggel 6-ig szóval szopóka nyalóka Bár lehetne rosszabb is legalább utána 2nap szabad meg a szilveszter is.Amúgy Boldog Karácsonyt minden kedves GG fórumozónak
Na ehhez kell tudás nem a motorhoz
nézd milyen erősen kapaszkodik
ez a nagy dög fingik egyet és elrepül a srác
itt is
tessék itt egy
azt tudom,sokkal előtte szokták mutogatni a motorokat tréningeket..most meg semmi
mert szilveszterkor szokott kezdődni...
zozi megelőzött a csavarfejre nem emlékeztem bocs
Na ez a motor is fejidomos processzorral van ellátva, megy magától , a motorosnak itt most igen csak utassá sikerült válnia
Ez tuti nem a Viktor , ő ilyet nem tud produkálni
Látott már valaki valamit az idei Dakar-rol?
sehol nem mutatnak semmit,régen ez nem így volt
Ehhez Déw mester még nagyon hülye, az enyímet el se merem küldeni, olyan mint a bot a hátsóval viszont nem sok dolgod lesz, az LM Suspension majd szólok, ha aktuális lesz.

Egyébként nagyon sokan úgy vannak vele, amíg megy addig jó, meg sose volt pöpec telójuk/motorjuk hogy érezzék, hogy valami nem stimmel, egyébként sokkal kifizetődőbb odafigyelni...szaros motorokban elég sok az összefüggés, pár forintos alkatrész kikopik, nem cserél ki, aztán megvisz egy több 100eFt os alkatrészt.
mindjárt sherlock holmes az axn-en...
nincs hozzá gumi ..de az 3 euro per darab...gyári .
csavart viszont adnak és nem kell szegecs....

ennyi...

ha amerikából van akkor szerválj egy jó imbuszkulcsbitet...mert nem metrikussal van csomagolva...akár a hinsonnál....

gumikat olajozd mikor rakod...csavarlukba ne menjen oil....csavarokat menetrögzítővel rakd össze....jól húzd meg...ellenoldalra csavarvégre rászoktunk ütni pontozóval....
nem nagy sztori amúgy összetenni ....fél óra...
Nekem egyenlőre feladatot nem ragadnak már a tömítés sablonjaim, csinálhatok újat
Jó estét!
Kinek mit hozott a Jézuska?
Gabi nem irom le neked többet, mert ugy látom értelmetlen... vagy nem jut be a fejedbe vagy el sem olvasod.. de mivel szeretlek leirom utoljára..

de csak semmi buzulás...

a gumi rezgscsillapito gyáriban pár fillér, zzé elküldi neked postán, a szegecset pedig bármelyik komolyabb csavarboltban meg tudod venni, de olyat is kűld neked ha kell 3 ft-ért.

leszedni meg ugy hogy fogsz egy flexet legyezős korongal és szépen elflekszeled a fejét , hopp már szét is jött.. nincs mit neked ingyen volt..
mivel az idén is megbizhatatlannak tituláltam a jézuskát...más forrásból kell beszereznem a kuplungot :) ezúton köszönöm Kiscsukának az útmutatást! január 8-án ,ha nem zuhan le a bp-ny helyijáratos ,akor meg is érkezik.

Kiscsuka ,arra nem tudtunk kitérni hogy most akkor adnak hozzá csavart meg olyan gumikat vagy azt majd máshonann szerezzek? igazából azt se tudom hogy néz ki. lehet le lehetne esztergáltatni ,szegeden a karmantyúsnál. ott vannak mindenféle anyagú gumikeverékek ,de az is lehet ,hogy jár hozzá eleve. na meg a szétfurkálás is rejtély mostmég. .ha valaki bontott már le kosárról fogaskereket ossza már meg karácsonyra :)
Köszönöm mesterem Boldog Karácsonyt nektek is Még vagy 100-at
a mostani hó telómba valszeg ...málnaszörpi olaj van valszeg 5w fuchs

de szinte új.. tehát idén enm lexszvele gond..azaz egy hétig
nem nem
azért még egy kicsit tovább.aztán meg meglájjuk mi megy bele..mer a mostani az elfogadható
köszi az öszinteseéget...
bratyek mondt a vagy öszinte vagy vagy lesznek barátaim..én ösznite vagyok és vannak is Őszinte barátaim..
azt h pali is mondta hogy az hogy egy olajdobozr az van rályaírva 5ös..az egy dolog..ő kimérte annó vagy mindet egy lefolyásmérővel hogy mennyi az annyi és mondta olyan is volt hoyg a 2,5ös olaj ugyan abból a fajtából!higabb volt mint a 0w-s!
szóval ez az olaj ez igen théma.
akárki akármit mond , te egy segitőkész ember vagy,személyes tapasztalat ...
a feleslegesen dumálok meg kapják be...foglalkozni nem kell velük..

erröl a neten segitősdiröl lassan én is leszokom, csak olyan embernek , aki megérdemli...sajnos elég sok még megköszönni sem tudja a segitő szándékot, ez egy ilyen világ, a billentyű world..

jahh csikusz neked is ,és minden forumozo kollegának BOLDOG KARÁCSONYT.. persze kis családjuknak is...