Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem megy eredetivel ?
beleestél a politikai meszesgödörbe ! Túlbonyolítod !
attol függ milen hidegvan mekkora a levegő páratartalom ill. tengerszint feletti magasság
az ország problémáit nehéz megoldani , de az enyémet megtudjátok ! wr 450 FCR 39 porlasztójában az alapméretű Main Jet 165 ! ezt egy nyitottabb kipufogó esetén (főleg télen) mekkorára cserélnétek ? 170 ,175, !

u.i. a honatyáknak is a kis gondokkal kellene kezdeni a problémamegoldást !
biztos 3/3
jááááááááááá
milyaza vtiz, egypont öt.?

2012.01.01.
akkor majd azt énekeljük hogy megyünk lopni én+
a hires gyurcsányi mondat...
Politikai vitafórum: V.10.1.5.
az biztos hogy én Danival akarok egy lövész árokbol lövöldözni...
ja akinek nem tecccik az elhuzhat a picsába
mondjuk ehez kellenek korrupt vezetők is akik elismerik a követelést, pláne ilyen abszurd formában....

mellesleg gyurcsány 20 milliárd eurt vett fel 2008-ban akkor amikor nem is volt rá szükségünk mert nem volt az ország olyan negativumba hogy szükség lett volna rá.... na szoval avval a pénzel mi lett? valaki mesélje már el nekem mert soha sehol nem lehet olvasni rola semmit mire költötték el.....?

anyit tudni hogy abbol vette meg OV a mol pakettet ,de az még 2 milliárd sem volt, ergo hol a többi ha máris fel kell megint venni..?

jahh és ha valaki esetleg nem tudná ennek az IMF pénznek az első törlesztője áprilisban lesz esedékes....
szoval vagy addig megszerzi OV az mnb- pénzét, vagy megy a levesbe az ország.....sokat már nem kell várnotok velem együtt hogy tényleg megláthasuk mekora a baj...
szerintem a harmadik világháború is innen a gasgas ból fog kiindulni ...
ez gyanus
nem azt kellene mondanunk hogy elég és pont azt bassza meg az eu. meg az imf. meg a bankoknak hogy a polgároktól a kibaszot svájcihitelükért nem kapnak egy forintotsem azt kész azt akkor élinkülne a gazdaság
vagy te csak az előjátékig áldozod a popódat míg nyalogatja és puszilgatja
beledugja farkát a seggedbe.....
én meg felajánlom a testemet..
na ezért haragszok a tetves éhes zsidrák gecikre , hogy már többször visszadtuk és még szipolyoznak ezek az uzsorás patkányok...hogy rohadt volna bele mindnek a feje az anyja valagába....ezért rühellik őket mióta világ a világ.....de eccer beszopják az biztos .....és majd meglepődnek hogy nemm gyászolni fogják ezeket a fasszopókat hanem élményfürödnek a vérükbe az emberek....

hát ennyi az én véleményem ezekről....ami az igazság is egyben....
tanulságos...

mondjuk nekem semmi újdonság nem volt benne , mindenesetre abszurd és bosszanto folyamatok...
ez brutális ez a soha véget nemérő adóság
én csikánonak pálinkába fizetek
neked is boldogot.