). lánckeréknél én is rengeteget szoptam, a kuplung is fos volt, sőt még most is az elvileg(a fogaskerékhez képest mozog a kosár, de már beverődés nincs
). a lánckerekes problémát nekem a következő oldotta meg: új futógyűrű+szimering, aztán az O-gyűrűt kicseréltem valami jó vastagra
, meg a lánckerék és a futógyűrű közé még beékeltem egy plusz távtartót. Megjegyzem nem 100%-os megoldás. A kuplunggal nem sok mindent lehet csinálni, az alapból szar anyagból van
, max cserélgeted. Én azt tervezem ha következő alkalommal szét kell majd borítani, akkor fogom és kibaszom a régi kuplungkosarat és csináltatok egy újat acélból és ráhegeszttetem a fogaskereket, aztán a ktm bekaphatja
.
muhahahahahaha
hálistennek nincs ilyen bajságom... a legfőbb problémám most az hogy kéne vennem 1 fehér KTM-es sárvédőt mert annak igen jo az öntisztulása, meg 2 db első telovédőt azt az újfajtát ami körbeveszi mert az meg jo erős, és nem szakadnak le a fűlek rola folyton.....
csak nem egy KTM.?
azt nem értem hova tettél be távtartót? a fogaskerék meg a futógyűrű közé semmi se fér be. hogy? nem értem. a vastagabb gumigyűrüvel már én is próbálkoztam és az uj futógyűrűvel is. sőt meg lett stiftelve hogy együtt forogjon a tengellyel. azaz ne maradjon le. rátolom és nem forog rajta hanem vele forog. de ez sem ért szart sem. én a fő bajt abban látom ,hogy a zéger önmagában nem elég stabil. és hagyja mocorogni azt a kurva lánckereket. igy szépen kiveri a bordázatot. arról nem beszélve hogy imbolyog. és szépen kikoptatja a zégerhornyot is. aztán lehet baszni kifelé a kukába az egészet.