Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa köszike
Mondanám hogy csörögj meg aztán iszunk egy kávét valahol,de NEM MONDOM!
el se jött... csak telefonált hogy mégse tud jönni majd talán januárban...

szoval ez volt a uccso hogy én valakinek egész délután motort mosogatok...ha kell akkor keresse meg a sár alatt..

azért volt benne jo is legalább kicseréltem a hengertalp tömitést, meg vissza épitettem a tuningos karter-rezo védőt meg a HGS-t, meg az összes többi kis aproságot, kapott új gumát előre.
jó kis éjszakám lesz...hajnali 2-re megyek Győrbe,fél 5-re meg dódozni
de mi itt mindig számontartunk mindent
ha el nem felejtjük
szóval boldog Déw napot
nem tegnap volt?
szép estét emberek, dejo kis sziklás patakos szakaszt jártam ki...
hát ez nem volt szép zozi
ez pont olyan mikor a ocsmány vitó mondja a gyerekének.
-tessék itt a karácsonyi ajándékod.
-de apa még csak május van.
erre ocsmány úr:
-ne felejtsd el kisfilyam hogy rákos vagy..

ugye hogy ez nem volt szép. ocsmány vitónak azér még belefér még több is
Vagy ilyen!
hányütemű? kettő?
holnap mehetünk sokat 5,5l benzint hozok magammal
jajj de jó volt ma veretni .....minden fasza volt....
Mai pálya kicsit havas lett a hegyekben
na kiderült.
bálint ez nem az.
ha szalagszakadás lett volna... bukósisak méretű lett volna 20perc alatt a térgyem..csak egy kis húzódás..1-2hét, de a diclak szerint már holnap nó problem...de azért még ma kihagyom az edzésből a gugolást. .
Neked is köszönöm
Reszemrol is boldog nevnapot!

Viszont a csávó előtt amit tud az
Ha őt meg engem kiraknának a vadonba, tuti előbb kipusztulnék, szimplán azért mert olyanokat tud, amiket én Mátrix lakó nem.
lehet hogy fiatalabb, nem tudtam keprol beloni...
Sziasztok,

Lesz egy 2003-as KTM SX 450-esem elado...mennyiert lehet otthon elpattintani?
Nofene, tudsz meglepetéseket okozni nem igazán tartom számon a névnapom, meg a másik nagy napot se
Azért köszönöm

Tényleg, legalább megnézte a motorod az illető? Gondolom nem vitte el, ha voltál motorozni...
Nekem Mátrixos feelingem is van, s egyre jobban...
Azaz ez így jó nagyon sok embernek, kényelmes, stb. nem fognak csirkeszarban tapodni, meg tyúkot ölni, bepiszkolni a kezüket, ezzel a rendszerrel csak azoknak van gondjuk akiknél jelentkezik a rendszerben generált és azt fenntartó jelenség, a pénzhiány.
Viszont azt teljesen korrekt és jól látott alapprobléma, hogy gond van a fejekben, mert hiába lenne itt minden ingyen egy szempillanat alatt, az emberek felélnék a bolygót pillanatok alatt, mert nem képesek valóban csak annyit elvenni, amire tényleg szükségük van. Gondolj csak bele, ingyen lenne a benzin....pillanatok alatt öko katasztrófa, mert még a WC re is kocsival menne sok ember, tisztelet a kivételnek.
Drága benzin ide-oda, van haszna is...
Lehet fogni a pénzre meg a rendszerre mindent, végül is azt is emberek találták ki, de a fő gond, az alap probléma a fejekben gyökerezik, ezért is említettem a félelmet, de elkezdhetnék megint az emberi elméről írogatni, amit egyszer már megtettem, illetve sokra nem megyünk vele, mert átprogramozni azt még nem tudom, hogy is lehet, bár több haszna lenne, ha nem számítógépre írnék szoftvereket, hanem az embereket agyi működésére lehetne írni valamit

Ezt egyébként nem tudtam, hogy ilyen hülye alaptézisen nyugszik ez a tudomány...
Abban nem vagyok biztos, hogy pl. az energia véges, mert elvileg mindig csak átalakul bár ha úgy vesszük, milyen formát ölt, úgy véges, az adott formában, de nem tűnik el, csak más lesz belőle, akkor nem véges, vagy igen, mert az már más
sötétre haza érek...
Hali!
Otthon leszel pár óra mulva?
neked is boldog neved napját..