Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boldogot Mindenkinek
már rajta vagyok ezen a vonalon...sőt most hajlítható csővel meg is oldom ..de sajnos muszáj szétkúrni egy darabot a burkolatból...még szerencse hogy nem 3 milliós csempém van ..
zozee. gondolkozz el azon a lehetőségen ,hogy nem keresed meg a csőtörést és barmolsz szét mindent,henem levakolod a vezetéket ha van alkalmas hely még a jó szakaszon, és felállsz egy új csővel egy másik helyen ,ha erre van lehetőség és kötsz rá a csőtörés utáni szakaszra vagy esetleg készülékre . magyarul iktasd ki a szar szakaszt. (szakaszold le vazze)
az nem fasza..
jó volt most nem forgott el nekem se pedig így kiugorva motoroztam fél napot mint az ökör...

romániába egyik barátom úgy járt, hogy az első kezdett el forogni és egy égből jövő facsúszdán derült ki lefelébe....melege volt mire leértek...
viszont nézzétek a dolgok jo oldalát....

(Persze ha van olyan:)

a január 1-töl vagyás mátol életbe lépő új alkotmány szerint jogodban áll a saját magánterületeden egy támadás vagy testi bántalmazás miatt megvédened magadat és a javaidat....
magyarán ha az engedélyel viselt vadászpuskádal lelővöd a portádon a cigot késsel a kezében akkor felmentenek jogos önvédelemért, mig eddig börtönt kaptál ugyan ezért önbiráskodás jogcimén, merthogy meg kellett volna várnod a kiérkező rendőröket....

a kérdés az valyon milyen jövőképet vetit elénk ez hogy már az alkotmányba is belefogalmaznak ilyen téziseket...

megsugom nem jot...
kiscsuka új beceneve ....tanker...
ne uszigasd a népet!

figyu. mielőtt bármibe beleélnéd magad,egyenlőre kibaszott hideg van ! az hogy délután 1kor van 4 fok és süt a nap az nem azt jelenti ,hogy elkezdenek csiripelni a madarak. a zarándiban kökeményen le lesz fagyva egész nap a levél és alatta a viz! ami azt jelenti hogy egy métert se fogunk tudni haladni. reggel 10 előtt széjjel van fagyva a szélvédőm. részemről akkor lesz menet ,ha reggel nem lesz csont fagy illetve 6-8 fokot mond napközbenre,ami a hegyekben jó ,ha lesz 3. szóval az én nevembe még ne hergeld a srácot légyszives. mert inkább horgászok mint kimenjek kapirgálni. benzint meg nem tudom hova akarsz velem teteni? én nem málházom fel úgy a motort mint kiscsuka:) nem akarok felrobbanni!
általába nnem is olyan burkoltan reklámmozod magad..de most ez nem látom 06 90.......
zozi
csőtörés a eldugott helyen..oldalt meg jön föl a viz ...mind a titanyiknál nem vok irigy.
a gumid az jó..
ezért van az enyémbe duplapapucs. egymással szemben..
egycő egy szögesgumis nyári hajtáskor a csavar kicsipte és kb a fél napot defektessen nyomtam le(az első defektet még kijavitottam de mikor megent defektes lett ..leszartam ...mindehol felment durva volt csak a patakokba vigáztam hogy a szikla nehogy megegye a fenit.
egykutyaszar c-16os 12as mitasz volt.
140mm széles!8hónap alatt sem kopik el és egymotorzás alatt 16szor szoptam lemagam miatta.
szóval ne msajnáltma a gumit ami fél év után is 15mm magas bütykű volt de hazaérve kidobtam..pedig nem ment szét!
szóval két papucs és nem fordul le a felniiról ha kéklámpát meglét 152vel ..akkor sem
még jó hogy ilyen nem is volt

amúgy a ronis féle történetnél az a kocsi jut messzebb ami..amit nem kéktély hajt fele benya dupla élvezettel
hát vazze szerintem a kád beépítése is kiépítésre kerül
azokat a tyukokat tutti hogy te szimeringezted... csak mert oda is jutott egy matrica.... jok-e a futoművük a csirekeknek..
mi kopog abban a macskában.?
Most szedtem a tyúkok alól me azt is tartok
Te idelátsz?
csika megcsinálhatod telómat ..viszek két tojást

régen ez már volt így mikor a pengőket az utcán söpörték....
csika, ez hangzatosan hangzik , de csak akkor lenne igaz ha a teleszkop szerelésért nem pénzt kapnál, hanem tojást vagy kolbászt...
magyarán a pénz (jelen történetben az elfolyo benzin) már régen el inflálodott volna nullára és egy havi fizetésedért 1 szem tojást kapnál.....

még ez is lehet...
ne tudd meg szegény kutyákat,(de a többi állatot is) menyire sokkolja ez az ostoba durrogtatos,robbantgatos emberi baromság,
szegényeket be kell zárni a házba amugy villágá mennek, vagy totál besokkolnak.. itt a szomszédban is elmentek a kutyák világgá...

nálunk két házzal feljebb a csárdábol ment a tüzijáték ide az udvarunkba, már komolyan gondolkoztam rajta hogy felnézek a 1,5 méteres kisdorongomal egy kis család látogatásra.. és bemutatokozom neki Bálint sötét arcábol....
Az az autó már régen megállt,és lovakat(a népet) fogtak be elé me tovább kell menni
Lőték,azt itt rájöttek egy 10 perc múlva,ha felfelé lövik semmit nem látnak a ködtől,így nyomták vízszintesbe
jaja lelukadt a melegvízcső boyler és fürdőszoba közt a padlóban ..persze a csempe alatt ...alsószintről jön fel mert lent a boylerem...örülök így újévre ...

azért szaglászom hogy egyből a rossz területet tárjam fel lehetőleg a legkisebb kárt okozva a burkolatba...de ezen röhögnöm kell....
Részvétem akkor már értem minek hallgatod a fürdőt
Jozso az igazi kár nem az 1000 auto, hanem ami bent a gyárban lehet....elázott elektronikák, vezérlő robotok..stb..