már rajta vagyok ezen a vonalon...sőt most hajlítható csővel meg is oldom ..de sajnos muszáj szétkúrni egy darabot a burkolatból...még szerencse hogy nem 3 milliós csempém van ..
zozee. gondolkozz el azon a lehetőségen ,hogy nem keresed meg a csőtörést és barmolsz szét mindent,henem levakolod a vezetéket ha van alkalmas hely még a jó szakaszon, és felállsz egy új csővel egy másik helyen ,ha erre van lehetőség és kötsz rá a csőtörés utáni szakaszra vagy esetleg készülékre . magyarul iktasd ki a szar szakaszt. (szakaszold le vazze)
a január 1-töl vagyás mátol életbe lépő új alkotmány szerint jogodban áll a saját magánterületeden egy támadás vagy testi bántalmazás miatt megvédened magadat és a javaidat....
magyarán ha az engedélyel viselt vadászpuskádal lelővöd a portádon a cigot késsel a kezében akkor felmentenek jogos önvédelemért, mig eddig börtönt kaptál ugyan ezért önbiráskodás jogcimén, merthogy meg kellett volna várnod a kiérkező rendőröket....
a kérdés az valyon milyen jövőképet vetit elénk ez hogy már az alkotmányba is belefogalmaznak ilyen téziseket...
figyu. mielőtt bármibe beleélnéd magad,egyenlőre kibaszott hideg van ! az hogy délután 1kor van 4 fok és süt a nap az nem azt jelenti ,hogy elkezdenek csiripelni a madarak. a zarándiban kökeményen le lesz fagyva egész nap a levél és alatta a viz! ami azt jelenti hogy egy métert se fogunk tudni haladni. reggel 10 előtt széjjel van fagyva a szélvédőm. részemről akkor lesz menet ,ha reggel nem lesz csont fagy illetve 6-8 fokot mond napközbenre,ami a hegyekben jó ,ha lesz 3. szóval az én nevembe még ne hergeld a srácot légyszives. mert inkább horgászok mint kimenjek kapirgálni. benzint meg nem tudom hova akarsz velem teteni? én nem málházom fel úgy a motort mint kiscsuka:) nem akarok felrobbanni!
zozi
csőtörés a eldugott helyen..oldalt meg jön föl a viz ...mind a titanyiknál nem vok irigy.
a gumid az jó..
ezért van az enyémbe duplapapucs. egymással szemben..
egycő egy szögesgumis nyári hajtáskor a csavar kicsipte és kb a fél napot defektessen nyomtam le(az első defektet még kijavitottam de mikor megent defektes lett ..leszartam ...mindehol felment durva volt csak a patakokba vigáztam hogy a szikla nehogy megegye a fenit.
egykutyaszar c-16os 12as mitasz volt.
140mm széles!8hónap alatt sem kopik el és egymotorzás alatt 16szor szoptam lemagam miatta.
szóval ne msajnáltma a gumit ami fél év után is 15mm magas bütykű volt de hazaérve kidobtam..pedig nem ment szét!
szóval két papucs és nem fordul le a felniiról ha kéklámpát meglét 152vel ..akkor sem
még jó hogy ilyen nem is volt
amúgy a ronis féle történetnél az a kocsi jut messzebb ami..amit nem kéktély hajt fele benya dupla élvezettel
csika, ez hangzatosan hangzik , de csak akkor lenne igaz ha a teleszkop szerelésért nem pénzt kapnál, hanem tojást vagy kolbászt...
magyarán a pénz (jelen történetben az elfolyo benzin) már régen el inflálodott volna nullára és egy havi fizetésedért 1 szem tojást kapnál.....
ne tudd meg szegény kutyákat,(de a többi állatot is) menyire sokkolja ez az ostoba durrogtatos,robbantgatos emberi baromság,
szegényeket be kell zárni a házba amugy villágá mennek, vagy totál besokkolnak.. itt a szomszédban is elmentek a kutyák világgá...
nálunk két házzal feljebb a csárdábol ment a tüzijáték ide az udvarunkba, már komolyan gondolkoztam rajta hogy felnézek a 1,5 méteres kisdorongomal egy kis család látogatásra.. és bemutatokozom neki Bálint sötét arcábol....
jaja lelukadt a melegvízcső boyler és fürdőszoba közt a padlóban ..persze a csempe alatt ...alsószintről jön fel mert lent a boylerem...örülök így újévre ...
azért szaglászom hogy egyből a rossz területet tárjam fel lehetőleg a legkisebb kárt okozva a burkolatba...de ezen röhögnöm kell....
romániába egyik barátom úgy járt, hogy az első kezdett el forogni és egy égből jövő facsúszdán derült ki lefelébe....melege volt mire leértek...
(Persze ha van olyan:)
a január 1-töl vagyás mátol életbe lépő új alkotmány szerint jogodban áll a saját magánterületeden egy támadás vagy testi bántalmazás miatt megvédened magadat és a javaidat....
magyarán ha az engedélyel viselt vadászpuskádal lelővöd a portádon a cigot késsel a kezében akkor felmentenek jogos önvédelemért, mig eddig börtönt kaptál ugyan ezért önbiráskodás jogcimén, merthogy meg kellett volna várnod a kiérkező rendőröket....
a kérdés az valyon milyen jövőképet vetit elénk ez hogy már az alkotmányba is belefogalmaznak ilyen téziseket...
megsugom nem jot...
figyu. mielőtt bármibe beleélnéd magad,egyenlőre kibaszott hideg van ! az hogy délután 1kor van 4 fok és süt a nap az nem azt jelenti ,hogy elkezdenek csiripelni a madarak. a zarándiban kökeményen le lesz fagyva egész nap a levél és alatta a viz! ami azt jelenti hogy egy métert se fogunk tudni haladni. reggel 10 előtt széjjel van fagyva a szélvédőm. részemről akkor lesz menet ,ha reggel nem lesz csont fagy illetve 6-8 fokot mond napközbenre,ami a hegyekben jó ,ha lesz 3. szóval az én nevembe még ne hergeld a srácot légyszives. mert inkább horgászok mint kimenjek kapirgálni. benzint meg nem tudom hova akarsz velem teteni? én nem málházom fel úgy a motort mint kiscsuka:) nem akarok felrobbanni!
csőtörés a eldugott helyen..oldalt meg jön föl a viz ...mind a titanyiknál
a gumid az jó..
ezért van az enyémbe duplapapucs. egymással szemben..
egycő egy szögesgumis
egykutyaszar c-16os 12as mitasz volt.
140mm széles!8hónap alatt sem kopik el és egymotorzás alatt 16szor szoptam lemagam miatta.
szóval ne msajnáltma a gumit ami fél év után is 15mm magas bütykű volt de hazaérve kidobtam..pedig nem ment szét!
szóval két papucs és nem fordul le a felniiról ha kéklámpát meglét 152vel ..akkor sem
még jó hogy ilyen nem is volt
amúgy a ronis féle történetnél az a kocsi jut messzebb ami..amit nem kéktély hajt
régen ez már volt így mikor a pengőket az utcán söpörték....
magyarán a pénz (jelen történetben az elfolyo benzin) már régen el inflálodott volna nullára és egy havi fizetésedért 1 szem tojást kapnál.....
még ez is lehet...
szegényeket be kell zárni a házba amugy villágá mennek, vagy totál besokkolnak.. itt a szomszédban is elmentek a kutyák világgá...
nálunk két házzal feljebb a csárdábol ment a tüzijáték ide az udvarunkba, már komolyan gondolkoztam rajta hogy felnézek a 1,5 méteres kisdorongomal egy kis család látogatásra.. és bemutatokozom neki Bálint sötét arcábol....
azért szaglászom hogy egyből a rossz területet tárjam fel lehetőleg a legkisebb kárt okozva a burkolatba...de ezen röhögnöm kell....