Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam a festményt Bammeg,ne bammeg
A bergé sem szebb Csak fíínomabb cuccból van a bele, azé jobb mint a kötömöké,aki meg aszongya ugyanolyan belül az sose látott egyiket se
Mindenképp, szeretem szopatni magam ez mondjuk a motorozásra igaz, de ilyenekben nem bírom a gány munkát, direkt elvittem inkább mesterhez, hogy legyen tuti és kifizetem érte a pénz
Próbálom a jó oldalát nézni, van kettő is.
1. Még most kiderült, nem kell újra lebontani mindent a vázról
2. Pillanatok alatt le fogom szedni.

Az egyébként direkt volt, hogy még most megnéztem mit bír, mielőtt ráépítek egy rakat dolgot, amit utána szedhetek le, ha szar.

Most már csak az a nagy kérdés, ha tényleg kromofág van beívódva valahogy a korábbi homokszórt lyukacskákba, azt vajon mivel közömbösítsem? Csiszoljam fel az egészet? Mondjuk lehet az lesz és akkor tutira kötni fog rá a cinkromátos alapozó.
biztos direkt csináltad
Viktor, jók ezek a videók , ez pl. szépen visszaadja, hogy nem kell nagy hegy, elég egy kis vizes sáros sziklás domb és már is olyan jó kis kihívás tud kerekedni, hogy ihaj
Jó motorozást és hangulatot kívánok mindenkinek aki ott lesz!
Jövőre remélem én is
25 éve festő mester munkáját láthatjátok, milyen lehet azé aki most kezdte a szakmát
Kipróbáltam a festést odabasztam neki kővel, amit tuti kap, erre felpattan, de úgy, hogy utána mint az öntapadós tapétát lehet lehúzni Ok, legyen, hogy ez a kromofág közömbösítés hibája, hogy még kellett volna valami, de ezt nem tudja, aki 25 éve fest? Egyébként meg szerintem a szórógitt hibája, ez egy ilyen fos, nem tapad a fémre, ha nincs megfelelően előkészítve a felület, s mesterünk ezt kifelejtette. Az előző dobozos sparyt alig tudtam levakarni, bár tény az előtt homokszórózva volt a felület...úgyhogy megvan a mai program szedhetem le ez az öntapadós tapétát , ez mondjuk megnyugtat, hogy könnyen lejön. Az tuti, hogy ehhez a festőhöz többet semmit nem viszek, meg máshoz se igen, megcsinálom magamnak ecsettel.
B.Ú.É.K mindenkinek és reméljük a 2012év nem a vissza fejlődésről fog szólni és mindenki hódolhat kedvenc időtöltésének legyen az bármi
Üdv Emberek!
Az enyémtől mindenkinek kívánok egy sokkal jobb napot!
zarándi. ne uszigasd a népet meg magadat sem mert agyvérzést kapsz.
elég jó idő van, most keltem föl. ha marad hasonló idő vagy inkább javul ,talán ki tudok menni. addig még a kuplungnak is baszni kell valamit. meg valami melót is találni kéne. muhahaha
na menjetek a bágerbe...ki mivel akar ..tud ..! majd ott találkozunk ....
kiszopják az anyjukból a ......
Ja én a rendőrség fotósára gondoltam
jöhecc
Paparazzo engedett?
jó reggelt skacok...!

szilveszteri motroros évzáró ami már 20 éve kerül megrendezésre minden szilveszterkor (okát érintettek tudják) idén vagy idéntől a bágerbe lenne , lesz ...úgyhogy ide várjuk szeretettel mondjuk 9 órától a tisztelt endurós brigádokat....
Program az úgy szokott kinézni ,hogy tábortűz... motorozgatás...felfutóverseny ...kaja ...pia ...szimfónia...
koccintás az új évre és hazaszéledés 14:00 tól ...kb.....

lehet jönni kocsival repülővel quaddal lóval gyalog biciklivel dzsipóval...

szóval várunk szeretettel minden motorost !

úgyhogy irány a báger !

Boldog Új Évet Kívánok ! minden motorostársamnak barátomnak és bárki akárkinek !
Ronis.A welnes tuningol mindent :)
Jo reggelt
nálunk miért nincs ilen
most figyulom a kisbályknak nagyobb a hangja mint a nagybályknak

gabesz.. piszilgas-gas-d meg a sx250et reggel.
a yamaha bansé 350 kéktly. 16 litykót eszik meg egy 100km es földutas túrán.
amúgy olan hangja van mint egy röpülőnek..mert úgy forog mint állat..megy is nem kicsit..ez a pálya pont kadosoknak van kitalálva...a leugrót azért nem használták, csak a kátélyemes tsávó
hály
még alszotok?
akkor ébresztőőőőőő
itt egy kis szösszenet a 29edikei kwadbanda motoros játékról
zoozee ha majd leszel valamit írjál hogy reggel milesz , reggel olvasom
szali ezt neked küldöm nehogy azt érezd csak a lálykolólyiddal törödöm

http://youtu.be/gNrek2iIwwI