Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mégegyszer B.U.É.K. és jó reggelt béláim az úrban..
2012 micsoda jó év lesz !

jajj ez a szilveszter este is olyan volt mint akármelyik szombat vagy péntek....csak szarabb...oda voltam...

de a motorozós része az fasza volt .....elég sokan összegyűltünk a bágerben...és elvoltunk mint a befőtt...motoroztunk is ...még a gumim is lekéreckedett ....de fél napot ment így is....terepn jó volt a defekt mert fogott mint a dög...mondjuk a yardok miatt kellett vele hasítanom egyet aszfalton is évzárónak de simán tudta a 152 őt...ment volna még kicsit de defektel ennyi körül lehet a vége...
eggyet értek veled BB
http://youtu.be/5z9LVSWr7mM
jobb reggelt..

az éjjel megállapitottam hogy lonakafaszát van ebben az országban válság... mikor az emberek enyire értelmetlen baromságra mint a tüzijáték meg a petárda enyi pénzt ellocsolnak akkor nem kell sirni....
Esetleg azt nem mondta a Fityesz melyik évre gondolt?
szali .ne haragudj.
csak irigy vagyok hogy neked vannak lálykolóid nekem meg csak ...csak te maradtál aki tud engem szkippelni a lálykolás közben.
készüljé a hétközbeni hajtásra...(csak hogy a olvasóink is tudják megkezdődik az évbani hajtás
nincs ki-fogás...nem horgászni megyünk hogy ki fogjál valamit..hacsak nem a patakok mélyéről ...
találtam új helyeket! fejben végigléptem tegnap a múltkorit..nem azt mikor nem mentünk hanem az előttit és balra fel ott ...van egy jó patakbejáró amit még seoha nem néztünk meg...de fönt a teteje a szanberg halála mellé jut ki..onnan a szanberg halálát ..alúróól..ilyen talajban lehet hogy nekünk is küzdeni kell...bár mióta 525 van alattam ..ez ki van zárva
annyi hogy lekopott19es gumit rakok fel hogy legyen esélyetek

majd viszünk neked benyát mert robi azt akarja hogy már 9re a várnál legyünk és egész nap mennyünk egy feszt ...csak akkor állunk meg ha kajálni kell... nem lesz szkálypolás az erdőben
szerintem a fél tiz is jó de azon a fél órán már nem múlik.
ja nekik mindid jó és dübörög a gazdaság
hály
boldogh új évet mindenkinek..a fidesz azt mondta hogy júliustól jobb lesz.
csak nem megint emelik a képviselői honoráriumott az adónövelésből
Jo reggelt mindenkibe.BOLDOG UJ ÉVET kivánok mindenkinek meg egészséget
a hagyomány nem szakadt meg ugyan oylan szar szilveszterem volt mint eddig de legalább jót motoroztunk tegnap
Boldog Új Évet Béláim!

Sok- Sok Egészséget + Szerencsét + Pénzt+ Motorozást Kívánok Mindenkinek !
Boldog Uj Evet Mindenkinek!
Teljen jobban a 2012es ev mindenkinek mint amilzenre szamit.
Bújjék mindenki ahova tud, mert jön 2012 pár óra múlva
Jó szórakozást nektek, s motorozásban gazdag 2012-t!
B.Ú.É.K.
hát igen sajna 100órával vettem kezdö kolegától mert nem birt vele
ezért irj bemagadnak az elenörzödbe 100db fekete törpét
na azért
B.U.É.K!
akkor ha jol értem minden évben olajcsere
B.Ú.É.K Neked és a többi fórumlakónak is
köszi ugyan ezt neked is
köszi drága én neked ugyan ezt kívánom
köszke , már bent voltál
jó is volt