Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen ...süt a nap itt mint a disznó....+3 fok már most....

nehogy motorozni kelljen ma....
mennyi milen álapotba van
egy síma letámasztás lett volna ha nem 3 padlón vagyok..igy egy csúnya lábledobb...márcsavar is be kihozott a kicsúszik a házulj majd keresztben átdob a motor szituációból.
a gáz sem marad t el után és még a kanyar is elfogadható idővel volt
éreztem hogy volt ott mindenféle lábszitu mert a végére a tank elé kinyujtott láb a hátsósárvédőn koppant
estére kel-öreg(kel-vén )meg mikor kinyújtottam már azkkor azért csak lassan..óóóóvatossan...de azért kinyúlik.. diclac id 75 betesz arcba...
majd most reggel érzem már tudok vele járni is...ill a szalag talán ott maradt csak a tapadási pontnál ..érezek fálydalmat..ill mikor kinyújtó feléba megy a mozgás a térgyem kalácsa kissé megfeszül majd billen egyet ...ez volt ébredéskor..most már az sem oly gáz..talán diclac megent segít .

kalburálásról annyit.... a nyitottabb kipuffancsank a 190ff és az 5 shúber..nem lett jó. vagy a 185 ff és az 5 súber vagy 190ff és 4 shúber 187 ff nincs itthon
mert amúgy meg kellet egy kis pluszz benya..csak nem ennyi
nem irigyellek..a szallag az nagy szopás tud lenni, reménykedj benne hogy csak ficam vagy rándulás...
Mint a jó endúrós, tudatosan félelem nélkül nekimegy a falnak, aztán nagyot koppan és elhallgat(haverok röhögnek) , de nekimegy még párszor újra, aztán már fent is van a tetejében, mint elsőre a mentorja
Szerintem reálisabb kép, hogy január közepe felé az első pár beeső embernek eszébe jut, hogy valahol van egy henger, amivel foglalkozni kéne. de kívánom, hogy neked legyen igazad
Mindenképp telefonálj nekik és zaklasd őket!
OK, hogy beszélnek kismillióan a problémáról, meg feltárják a hazugságokat, emberek elé vetik, elérhető, kiokosíthatod magad, de itt megáll a történet s ez a baj.
A probléma körvonalazódik, de a megoldás és odavezető útra való kivitelezhető globális tervet én még nem hallottam, s nyilván ilyen nem is lehet, csak sok kicsi ami talán majd idővel megváltoztatja a nagyot, de ilyen is elég kevés
Kicsit farkába harapott a kígyó effektus van, mert az ember azt hiszi(abban a félelemben él) ez a gazdasági rendszer nélkül ami most van és fogva(börtönben) tartja és kizsákmányolja(mint egy rabszolgát), nem lehet élni...s van benne némi igazság is, mert az önellátó képesség rendesen le van építve.
Akik a másik oldalon vannak, ők gondolkodnak, agyalnak és tudatosan kizsákmányolnak, de tudatosak, ezen az oldalon meg mi a nép nem épp tudatosan csak mint a rabszolgák élünk a börtönben, de annyi pici jót mindig hagynak, hogy legyen mit veszíteni, nehogy börtön lázadás törjön ki, mert nincs már kaja. Nem csoda, hogy ez a helyzet, amíg nem születik meg egy tudat váltás addig nem lesz globális változás, s ezt magamra is értem. Bár az is egy lépcső, ha már elkezd érdekelni a probléma, csak azzal még nincs megoldva a dolog, most ott tartunk, hogy felismerjük börtönben egy rabszolgák vagyunk. Alap gond itt a félelem, meg hogy el lettek ölve alapvető dolgok az emberből és képtelen kilépni, de ez is csak a probléma, mondjuk szerintem közelebb áll a gyökérhez, mint az IMF meg a világgazdaság boncolgatása, azok csak levelek, amik elhalnak, ha a fa gyökerét kivágjuk. A megoldás felé vezető úton az is baj, hogy napi 8 óra robot mellett erre kinek van energiája meg ideje, hogy a megoldáson agyaljon...csak tudatosan tudsz erre is időt csinálni,
s azt hiszem ez a kulcsszó, TUDATOSAN, gondolkodva cselekedni, ja meg félelem nélkül
Déw sok hülyeségét olvashattátok
holnapra megkapják, gondolom azonnal megmérik és elemzik a problémát
Szval szerintem jövő héten rákérdezek aztán megmondják hogy rossz volt az olaj, nem szopszervíz rakta össze meg blablabla.
utolsó sorod korrekciója.
lófaszt sem érdekell, de a vitát megnyitom
Tényleg, hogy lesz most szilveszteri házibuli , anyudnál nemigen lehet
1500 ért nem rohangálnék a helyedben a postára, majd elviszik helybeliek, vagy tedd el télire jó lesz csavaros guminak
A rám eső postaköltség felét nyugodtan megtarthatod

Mikorra jön válsz a MOi vállalattól a hengerrel kapcsolatban?
Felváltod Ronis-t akkor most mi lesz a motorozással?
Kicsit felpezsdítsem a 2Tvs4T harcot
Olvastátok ezt itt? http://www.sportmotor.hu/motor...
Ronis tuti olvasta
Nem újabb vitát akarok nyitni, csak érdekesség
Estét!
Egy Erdőgép Lady S futó.
szali..
lyelentkezz..titokban hogy a fhórumlályker haverjaid meg ne tudják a jövőhét közepén felmelegedésben kimenetünk szerda vagy csütörtök
ill hozhatsz bár kit csak akkor ne legyen nyüszü..
nincs sem időm sem pénzem nyüszüre..csak lyaú kemény hajtásra
milen mekkora futó?
Mindbe nem tart befőtteket,mert maradt még belőle bőven! Én is hoztam haza a motoromon,meg a ruhámon nem is keveset!
ronis..
ma kaptam egy pofont a gyöptől..majdnem de igy csak a lábamon csavart egy 720fokot meg olyat csóváltma 3 parasztgázon..mint még soha..há mer ezt a motort úrvára le lehet dönteni és döntöttem is...de azért 3 padlóün csak kicsúszna a füves kanyarba.
most érzem hogy a szalag ...a térgyem
kinyújtani már nehéz meg fhááály
de pl ha rotációt nézem behajlitott térgyel akkor ott érződik hogy tart még a szalag..csak fhááály a töve
Grátisz motort legalább tolj mellé!Úgy mint szokott lenni néha ilyen akció a drága motorhoz vagy kocsihoz adnak egy kínai robogó vackot
nem wagytok lyaú eladók.
a százezer még mindég nincs az én utánfutós motorom mellé lerakva..akkor én sem?
Én már meg se lepődök az ilyen embereken El kell küldeni az édes anyukájába!Én az utánfutómat hirdetem lejárt műszakival.Csóka felhív hogy műszakiztassam már le meg hozzam már le neki Kiskunfaszomba ebben az árban Mondom neki oké nézd a kaput hogy mikor érek oda most indulok azonnal
téháeniksz
Gyerekek, beszarás milyen emberek vannak!
Van egy két krosszgumi amit felraktam hirdetésbe, potom pénzért, hátha kell valaki csórónak itt a közelben. pl ez:
http://www.kepesmotor.hu/kross...

A lényeg hogy írogat egy emberke hogy márpedig postázzam neki mert nagyon kellene. Mondom nem véletlen írtam oda hogy nem postázom, de tudod mit pont dolgom lesz a postán, becsomagolom oszt küldöm.
Na ez így nem ok, mert tudni akarja mennyibe fog kerülni. Mondom 2ezer környéke lesz a posta (a gumi meg 1500 ). Erre aválasz: az nem lehet, mert kapott innen onnan csomagot és 1050 forint volt.
És egyébként is, hozzam ki úgy hogy Ő max 3eftot adna érte szállítással együtt! Beszarás! Ez azt jelentené hogy 480 forintért csomagolom a gumit, viszem el a postára, töltögetem a papírt és még a gumit is adom..
Normál esetben nem foglalkoznék ilyen hülyeségekkel, de hát lassan küldhetem a henger postaköltségének felét Zarándolnak meg Dewnek aztán kell a píz