Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg
Boldog Új Évet Kívánok mindenkibe is
neked is boldogat, és benzin folyjon a vizcsapbol is...
Boldog Új Évet magába is
Ha csak 40 lett volna, akkor elég olajat cserélni,nem kellene teljes felújítás Így most újszerű lesz,de az a píz gondolom jó lett volna másra is Időbe cseréled,nem csiszolgat,azt szíp és jó akár évekig.Ha nem cseréled,fosni megy ,ugyanúgy mint a blokk is akkor lehet akár milliós cucc is,szart nem ér
Hölgyeket majdnem kihagytam én tapló!
Mankának és Zsu-nak is Boldog Újévet
Boldogat neked is ,és kiscsaládodnak is...
Sziasztok!
Sírtam hogy ma nem mehettem motorozni pedig az idő isten volt
De jövőre még maradt a KTM-ben bőven üzemóra hogy pótoljam
Motorozásban és kellemes élményekben gazdag Boldog Újévet Kívánok minden terepmotoros kollégámnak
homokszorasd fel finom szemcsével.. tutti jo lesz. utána lefujhatod akármivel az tapadni fog..
az ki ?
Mindenkinek boldog újévet kívánok , jobbat mint az idei
Az a baba
Jajj,nee meséljek má róla ,csak annyit,hogy könnyebb,vékonyabb nitridált szár,nem vastag bumszli krómozott rozsdahalmaz más tű és áteresztőképesség,más rugók(az összes),más lemezelés stb.Az alapjai ugyanazok csak fínomabb formában,szinte tuning,szinte de
gondolhatod..

amugy ma is rohadt jot motoroztam igazi szép tavaszi napsütéses idő volt, és a változatosság kedvéért ma is első kerék defektel mentem haza...
ja és nem folyatott a légtelenitő csavarnál mert azt nem mertem bent hagyni hátha letörik a szelep
duva tartotad előlem haloka
a bergbe meg 150üzemóra van vazeg
mi az hogy finomabb?
ejj de fasza helyeken motoroznak ezek a srácok, irigykedek nagyon...
Boldog Új Évet minden forumozonak, persze a titokban olvasoknak is..
NA,én mára/idénre befejeztem a melót Kipucolkodok azt alszok
Úú,annak a Hondás csávónak dejó működik a telója,abba azé belenéznék milyen tyuning van benne,szípen dódozik
Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!
Pár fotó a mai napról a Bágerben:
https://picasaweb.google.com/s...
szerintem ,ha van benne egy kis jóérzés visszaadja a pézt ,ha kért egyálltalán. egyébként trisós meleg vízzel is tudsz semlegesíteni maró anyagokat,ráadásul az zsírtalanít, de nem kicsit. azért nem hülyeség lett volna megfúvatni kicsit homokszóróval. kúrvajól kitisztítja a korrodált sarkokat és egységesíti a felületedet illetve jó tapadást biztosít.. azért ennél nagyságrendekkel jobb lett volna a szinterezés:) és nem került volna lófaszba sem. a vázszámot valahogy maszkold ki! it volt már ebből kellemetlenség. teljesen eltüntette a szinter . aztán eladásnál lehetett magyarázkodni.
Fognám a vázat,aztán visszaballagnék vele,és elkérném a pénzt amit "munkadíjnak" adtam.Munkadíjat csak munkáért adnak,ez meg nem munka,hanem lófasz!
Ez van...
Kamuzott, ki tudja miben még...azt mondta a rozsdát felcsiszolják, csiszolták a faszomat, most hogy lehúzogattam róla a festéket ugyan olyan rozsdás, a másik meg, hogy kevés lehetett a szórógittje, mert több helyen csak a fedő festék volt ráfújva, csodálkoztam is, hogy ott mé nem pattog le, maga a 2K fedő festék jobban rátapadt, nehezebb volt leszedni a fémről, mint ezt a fos szórógitt alapozót. Most nem azért, valami kocsi lökhárító volt bent neki, az is fekete, de már le volt fújva, ha azt is jól megcsinálják, kap egy követ, aztán annyi a festésnek
Nah mind1, ez egy tapasztalat volt, lehet másnak rendesen dolgozik csak ezzel nem stimmel valami, de részemről nem próbálkozok nála többet.