Reggelt!
Kapják be a petárdások, tűzijátékosok, még hogy válság...
Utcában is sírnak, hogy nincs pénz kajára sem már lassan, de ilyenkor meg ellőnek egy vagyont az égbe
Nem értem én ezt bár lehet egész évben azért éheznek, hogy ilyenkor tudjanak lődözni
vazze olyan vagyok mint egy belgyógyász ....fonendoszkóppal szaladgálok a csöveknél..hol kéne szétkúrnom csempét fürdőszobába...és jött macska oda hozzám elkezdett dorombolni én meg azt is meghallgattam ...geci jó...most jöttem rá hogy az én macskám négyütemű...
jogos, de ezzel a logikával jelenleg majdnem az egész állami vezetést le lehetne csukatni....
amugy ha már itt tartunk , kérdés...: ki gondolja azt hogy egy ekkora szarban lévő országot diktatorikus vezetés nélkül ki lehetne hozni a szarbol..?
ha engem tennének meg miniszterelnöknek tutti másnap megcsinálnám amit tos50 mondott és elvenném a vagyonát, börtönbe raknám az összes szemétláda legyet aki széthordta az országot...
ugy viselkedtek mint az az autoban ülő társaság aká bár tudja hogy egy éktelen nagy LYUK van a benzintankon, ahol ezerrel folyik el az üzemanyag, és a kocsi műszaki állapota is régen le van szarva... de közbe azon vitatkozik hogy ha lassaban mennének akkor jutnak-e tovább, vagyha valaki kimászna a kocsi hátuljára és valami uton modon megprobálna menet közben a folyton tágulo lyukba valahogy benzint önteni, de van olyan is aki a motorcserére esküszik, esetleg egy mégnagyobb köbcentisre ami több loerővel jobban tud menni...mégtöbben a légszüröt cserélnék ki mint a bajok forrása......
raks a nép meg az ország mindenképpen bele fog dögleni.... hiszen a nyugat részéröl ez a terv,és ennek végrehajtása megy 21 éve....
hiszen látjátok ti is ,mennyi baromságot ,szabályzot , idiota gazdaság lassito rendeletet átvetetek velünk, tán valaki ezek után még mindig azt hiszi hogy ezt mind dilletánsok és hozzá nem értök találták ki?
lofaszt... mindnek meg volt az oka...
ahoz hogy megcsinálják a UNITED EUROPA nevü dolgot ahol brüsszel irányit, és a periféria országai, többek között mi is mindent feladjunk, a nemzeti önbecsülésünktöl az összes termelő ágazatunkig, ahoz elötte minket teljesen be és le kell törniük...(ez megy most és még nincs az alja)
ahoz hogy teljesen kiszolgáltatott legyen egy ország, ahoz ott a recept az elmult 21 évböl, korrupt politikusokal kicsinálni elkotyavetyélni nyugatiasan és mocskos szoval hivva elprivatizálni az ország ŐSSZES huzo ágazatát, mezőgazdaságát, de a működő iparát is.... utána eladositani az országot, és a benne élőket is, kicsit hagyni főni a saját levében ezek után tálalhato fogyaszthato.....
én nemtom de rossz ez az egész rendszer és szerintem sajnos a szép szó már kevés meg én azt mondom hogy én most élek kit érdekel hogy mi lessz 100-50 évmulva én vállalkozó vagyok de már nem keresek annyit amit be kell fizetni ezeknek az éhenkoászoknak ingatlanadó,közterhek,előre nyereség adó,iparüzési adó szerintem lassan lessz füstadó,kapuadó a lányoknál ha megházasodnak az első iccaka a politikusoké meg farokadó, meg az anyapicsája tudja mit nem találnak ki
Persze jó hogy szembeszegül, csak lehet jobb lenne inkább kicsit ügyeskedve, nem a szokásos(szopásos?) magyar virtussal: "Nem tetszik, ide lőjjetek..." Meg nekünk ne mondja meg senki mit hogyan?!? Megcsináljuk ha a nép beledöglik is! És más hasonló...
Szóval kicsit olyan nekem a Viktorka mint valami skizo... Keménykedik a IMF-el, de a vasutasoknak ossza a pízeket, új autókat vesz(melyek természetesen magáncélra is használhatók), milliós prémiumokat kap a MÁV vezetősége úgy hogy a cégben óriási a hiány a szolgáltatás minőségéről meg ugye ne is beszéljünk... És még sok apróság...
Mint akinek legalább 2 személye van
bálint nekükn azt mondták megszorítás van recesszilyó..tűrjünk
fizu csökkentik,de kapunk még kb 30 feladat nélküli magasfizújút a nyakunkba..aki k búbánatos arcal mondják hogy űrjünk 100éert ő meg 200kilóéer búbánatossan néz..ebből lett még +30 megyénként.
+országossan még vagy ..500 fő...
ez egy kicsit ...átlátszó nem?
de e vannak reszelve hogy elmennek a dolgozók és mindenkit kérnek hogy tűrjünk..muszály kérniük mert ha elmegyünk sokan akkor öket meg kirugják..mert nem jól végzik a munkályukat..szóval muszály kérniük bűbánó hangon hogy tűrjünk.
ez egy kicsit átlátszó..meg hoy visszavetik öket..némelyiket...
erre kérdeztem..ne dobjunk össze nekik pézt hogy a 220helyett csak 205ezer a fizuja(nettó)
mindjá sirok..már nekiáltamgyűjteni..van itthon egy kis persely..mindég felérom menniyt szándékozom adni nekik havonta..ma pl minszu 50ezret irtam fől fejenként..
mert miért kell neki a több lóvé..a semiért?
többet esazik a családja? mert főiskolát végzettek többet esznek?
a kocsija is többet fogyaszt.. a diplomával csak 100nm felett lehet lakni/fő?
bakker igauzuk van belátom.
minusz 100ezer mert nekem is van diplomám..
és én még nem tanfolyamot végeztem!
nálunk elsőben 96tan voltunk egy 88 fős tanteremben.. 8an az ablakokban üldögéltek..bejött a matektanár csak annyit mondott..
uraim látták a másik osztálytermet..ott szemben..
jövőre az lesz a magiké.
36férőhelyes..de mégis jövőre mindenki ülni fog.
burkolt jelzés hogy legalább 60fővel csökken a létszám a két félév alatt...kiszóródik..természetes kiválsztódás..tudás alapján..
a mi főiskolásaink.. tanfolyamaosaink..mert 36an kezdik az első évet és 36 le is diplomáznak..hol a kiválasztódás..sehol...
hogy a felvételin..hát nálunk is 300jelentkező volt...ott meg mind bejut..kiválasztódás..
szóval itt a kis 100ezer oszt azt mindenki oszsza be..akkor lehet majd sajnáltatni magunkat..
mert nem eszik többet a diplomás nem fogyszt többet a kocsija sem..úgy hogy ha recesszió van akkor érezzék már ök is
ez lenne a közteherviselés!
én pl. akkor se engettem volna a stratégiai cégeket szétszedni pl.RÁBA, Vasműveket, Tsz-ket, cukorgyárak, akik ezt hagyták ill. aszisztáltak hozzá mindenüket elkoboznám-elvenném de még a családi-baráti körétöl is hogy lehet valaki milliárdos 30-40évessen
ja igazságod vagyon.....pedig hozzáteszem nem bírom és nem is védem a viktátort (egyik tetvet se )de meg kell mondjam nem lehet (kiszolgáltatott úgymond vert helyzetben a túlerővel..akár pénzileg akár erőileg pehelykönnyűek vagyunk ) eccerű feladat ott két tűz között se....persze ha kicsit nekünk akar jót.....máris szopás van neki...
ilyen helyzetben nem túl sok jó trükköt lehet elővenni .....
sőt sokszor ezek olyan trükkök amik miatt mi is ugatunk rá...
na nem védem...de elgondolkodtató ez is...
én lennék ott én se tudnék mit csinálni viszont nekem jó lenne
csak halkan megkérdezem , azt hiszed ha MSZLMPJOBBIK-nak hivnák a kormányzo pártot akkor bármi is jobban menne itt?
tán elfelejtetted a 8 év gyurcsányozást, meg az emberekbe lövetést....
nekem személy szerint van pár dolga OV-nak ami igencsak tetszik... pl ez hogy szembe megy a nagyokal és végre az országkezébe akarja kaparintani a saját sorsát hogy soha többet NE packázhassanak a forintal többet a bank oligarchák....
(najo utána is fognak csak tán többet nem enyire birnak beleszarni mindenhova)
igen erre a jegybank MNB összevonásra gondolok amiben vissza akarja szerezni az mnb parkolo pályán lévő ird és lásd 38 milliárd euro pénzét ami elvileg a mi pénzünk de mégse a miénk mert szeretné lenyulni a nyugat ahogy eddig is...
rögtön tele is lett a gatyo brüsszelben, irogátják a hülye fenyegető leveleiket még a clinton is ámerikábu... mintha bármi köze is lenne hozzá..
csak persze berottyantottak nehogy ragados legyen a példa és más országok is kövessék a példát ahol még több pénzek vannak parkolon....
veszont van jo sok dolog OV-nak amivel rohadtul nem értek egyet...
kis reggeli politizálásomat olvastátok...
Csőtörésed van?
Kapják be a petárdások, tűzijátékosok, még hogy válság...
Utcában is sírnak, hogy nincs pénz kajára sem már lassan, de ilyenkor meg ellőnek egy vagyont az égbe
Nem értem én ezt
amugy ha már itt tartunk , kérdés...: ki gondolja azt hogy egy ekkora szarban lévő országot diktatorikus vezetés nélkül ki lehetne hozni a szarbol..?
ha engem tennének meg miniszterelnöknek tutti másnap megcsinálnám amit tos50 mondott és elvenném a vagyonát, börtönbe raknám az összes szemétláda legyet aki széthordta az országot...
ugy viselkedtek mint az az autoban ülő társaság aká bár tudja hogy egy éktelen nagy LYUK van a benzintankon, ahol ezerrel folyik el az üzemanyag, és a kocsi műszaki állapota is régen le van szarva... de közbe azon vitatkozik hogy ha lassaban mennének akkor jutnak-e tovább, vagyha valaki kimászna a kocsi hátuljára és valami uton modon megprobálna menet közben a folyton tágulo lyukba valahogy benzint önteni, de van olyan is aki a motorcserére esküszik, esetleg egy mégnagyobb köbcentisre ami több loerővel jobban tud menni...mégtöbben a légszüröt cserélnék ki mint a bajok forrása......
ki mire tippel mikor áll meg az auto....?
hiszen látjátok ti is ,mennyi baromságot ,szabályzot , idiota gazdaság lassito rendeletet átvetetek velünk, tán valaki ezek után még mindig azt hiszi hogy ezt mind dilletánsok és hozzá nem értök találták ki?
lofaszt... mindnek meg volt az oka...
ahoz hogy megcsinálják a UNITED EUROPA nevü dolgot ahol brüsszel irányit, és a periféria országai, többek között mi is mindent feladjunk, a nemzeti önbecsülésünktöl az összes termelő ágazatunkig, ahoz elötte minket teljesen be és le kell törniük...(ez megy most és még nincs az alja)
ahoz hogy teljesen kiszolgáltatott legyen egy ország, ahoz ott a recept az elmult 21 évböl, korrupt politikusokal kicsinálni elkotyavetyélni nyugatiasan és mocskos szoval hivva elprivatizálni az ország ŐSSZES huzo ágazatát, mezőgazdaságát, de a működő iparát is.... utána eladositani az országot, és a benne élőket is, kicsit hagyni főni a saját levében ezek után tálalhato fogyaszthato.....
Szóval kicsit olyan nekem a Viktorka mint valami skizo... Keménykedik a IMF-el, de a vasutasoknak ossza a pízeket, új autókat vesz(melyek természetesen magáncélra is használhatók), milliós prémiumokat kap a MÁV vezetősége úgy hogy a cégben óriási a hiány a szolgáltatás minőségéről meg ugye ne is beszéljünk... És még sok apróság...
Mint akinek legalább 2 személye van
fizu csökkentik,de kapunk még kb 30 feladat nélküli magasfizújút a nyakunkba..aki k búbánatos arcal mondják hogy űrjünk 100éert ő meg 200kilóéer búbánatossan néz..ebből lett még +30 megyénként.
+országossan még vagy ..500 fő...
ez egy kicsit ...átlátszó nem?
de e vannak reszelve hogy elmennek a dolgozók és mindenkit kérnek hogy tűrjünk..muszály kérniük mert ha elmegyünk sokan akkor öket meg kirugják..mert nem jól végzik a munkályukat..szóval muszály kérniük bűbánó hangon hogy tűrjünk.
ez egy kicsit átlátszó..meg hoy visszavetik öket..némelyiket...
erre kérdeztem..ne dobjunk össze nekik pézt hogy a 220helyett csak 205ezer a fizuja(nettó)
mindjá sirok..már nekiáltamgyűjteni..van itthon egy kis persely..mindég felérom menniyt szándékozom adni nekik havonta..ma pl minszu 50ezret irtam fől fejenként..
mert miért kell neki a több lóvé..a semiért?
többet esazik a családja? mert főiskolát végzettek többet esznek?
a kocsija is többet fogyaszt.. a diplomával csak 100nm felett lehet lakni/fő?
bakker igauzuk van belátom.
minusz 100ezer mert nekem is van diplomám..
és én még nem tanfolyamot végeztem!
nálunk elsőben 96tan voltunk egy 88 fős tanteremben.. 8an az ablakokban üldögéltek..bejött a matektanár csak annyit mondott..
uraim látták a másik osztálytermet..ott szemben..
jövőre az lesz a magiké.
36férőhelyes..de mégis jövőre mindenki ülni fog.
burkolt jelzés hogy legalább 60fővel csökken a létszám a két félév alatt...kiszóródik..természetes kiválsztódás..tudás alapján..
a mi főiskolásaink.. tanfolyamaosaink..mert 36an kezdik az első évet és 36 le is diplomáznak..hol a kiválasztódás..sehol...
hogy a felvételin..hát nálunk is 300jelentkező volt...ott meg mind bejut..kiválasztódás..
szóval itt a kis 100ezer oszt azt mindenki oszsza be..akkor lehet majd sajnáltatni magunkat..
mert nem eszik többet a diplomás nem fogyszt többet a kocsija sem..úgy hogy ha recesszió van akkor érezzék már ök is
ez lenne a közteherviselés!
ilyen helyzetben nem túl sok jó trükköt lehet elővenni .....
sőt sokszor ezek olyan trükkök amik miatt mi is ugatunk rá...
na nem védem...de elgondolkodtató ez is...
én lennék ott én se tudnék mit csinálni viszont nekem jó lenne
tán elfelejtetted a 8 év gyurcsányozást, meg az emberekbe lövetést....
nekem személy szerint van pár dolga OV-nak ami igencsak tetszik... pl ez hogy szembe megy a nagyokal és végre az országkezébe akarja kaparintani a saját sorsát hogy soha többet NE packázhassanak a forintal többet a bank oligarchák....
(najo utána is fognak csak tán többet nem enyire birnak beleszarni mindenhova)
igen erre a jegybank MNB összevonásra gondolok amiben vissza akarja szerezni az mnb parkolo pályán lévő ird és lásd 38 milliárd euro pénzét ami elvileg a mi pénzünk de mégse a miénk mert szeretné lenyulni a nyugat ahogy eddig is...
rögtön tele is lett a gatyo brüsszelben, irogátják a hülye fenyegető leveleiket még a clinton is ámerikábu... mintha bármi köze is lenne hozzá..
csak persze berottyantottak nehogy ragados legyen a példa és más országok is kövessék a példát ahol még több pénzek vannak parkolon....
veszont van jo sok dolog OV-nak amivel rohadtul nem értek egyet...
kis reggeli politizálásomat olvastátok...